הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ה"טיירים" לא יורדים

pokemonim

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
כאילו יש לי גם כרס אבל הטיירים זה הדבר שהכי מפריע לי. לא יודע כבר מה לעשות.. אני שוקל 77, הגובה שלי זה 1.76, אני מאוד מרוצה מהמסת שריר שלי בעיקר בידיים והחזה והתאומים, אבל הבטן.. פשוט אין לה צורה. אני אשכרה אמור להגיע לאיזה 70 קילו בשביל צורה לבטן? (אני לא יודע עדיין אם אני רוצה קוביות או לא. בינתיים רק שתיהיה פאקינג צורה)
מה אני אמור לעשות? לעלות מסת שריר ספציפית בבטן? כאילו לעבוד על סיבולת בכל השרירים חוץ מהבטן? אם זה אפשרי בכלל? לרדת 10 קילו? מה?
אני מתאמן 3 פעמים במכון כושר ורץ פעמיים בשבוע. אני לא בדיאטה מיוחדת, רק גרעון שלילי..
תודה

כנראה את באחוז שומן שמונע מקוביות להתגלות או שכנראה יש לך מותן רחבה מה שמבליט את השומן בצד, אין מה לעשות, גם אני עם אגן רחב
לפחות זה נוח יותר להיות עם אגן רחב בסקוואטים.

זה תלוי % שומן בגוף וגם גנטיקה, שומן אפשר להוריד גם אם הוא עיקש. (יש מאמרים על זה, שווה לקרוא)

ממה שכתבת נראה שאתה לא סגור על עצמך, אתה בחיטוב הרי - אז מה המטרות שלך? לאיזה משקל להגיע, לאיזה אחוז שומן? עזוב את הקוביות. תגיע קודם למטרה שהצבת לך לחיטוב, אם התוצאות לא מספקות אותך תמשיך עם החיטוב, בסוף הכל יורד.

הורדת השומן בכלל מקומות הגוף משתנה מאדם לאדם, אי אפשר להוריד במקום ספציפי שומן, לרוב הכל יורד בהדרגה - לכן עלייך להמשיך עם החיטוב עד שאתה מרוצה מהתוצאות.

תוסיף יותר דקות אירובי, אולי תגדיל את הגרעון השלילי - אם הבעיה היא כמובן היא בהורדת המשקל.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה תלוי % שומן בגוף וגם גנטיקה, שומן אפשר להוריד גם אם הוא עיקש. (יש מאמרים על זה, שווה לקרוא)

ממה שכתבת נראה שאתה לא סגור על עצמך, אתה בחיטוב הרי - אז מה המטרות שלך? לאיזה משקל להגיע, לאיזה אחוז שומן? עזוב את הקוביות. תגיע קודם למטרה שהצבת לך לחיטוב, אם התוצאות לא מספקות אותך תמשיך עם החיטוב, בסוף הכל יורד.

הורדת השומן בכלל מקומות הגוף משתנה מאדם לאדם, אי אפשר להוריד במקום ספציפי שומן, לרוב הכל יורד בהדרגה - לכן עלייך להמשיך עם החיטוב עד שאתה מרוצה מהתוצאות.

תוסיף יותר דקות אירובי, אולי תגדיל את הגרעון השלילי - אם הבעיה היא כמובן היא בהורדת המשקל.
בינתיים אין בעיה בהורדה במשקל. הורדתי 7 קילו בחודשיים האחרונים, אחלה קצב לטעמי, ואני לא רוצה לגעת בנושא הפחמימות. מאוד לא מעוניין להוריד כמות פחמימות ודברים כאלה. כל מה שאני רוצה זה צורה לבטן. לא חייב בטן שטוחה אלא פשוט לא פאקינג אגס נפול. אה ויש מצב יש לי עודף עור כי הורדתי 20 קילו בחצי שנה לפני שנה וחצי. ואני בן 18

יש לך את הבעיה שפשוט השומן אצלך נוטה להתרכז בדיוק באזור החגורה . ככה נולדת 😃 . יש אנשים שזה מתרכז אצלהם בכל הגוף , יש כאלו שזה יורד להם לרגליים ... יש כאלו שאתה יכול להיות עם ורידים בידיים אבל יש לך את החגורת בטן .

פשוט תעשה חיטוב לבחירתך ,וזה אמור לרדת . דרך אגב, הבעיה הפסיכולוגית גם שאחרי פרק זמן מסוים הבטן מתחילה "להתקלף" בצורה מוזרה , זה ירד מלמעלה וישאיר לך כרסון מוזרה למטה . זה יכול פסיכולוגית לאנוס אותך ,כי אז זה נראה יותר גרוע מבטן עגולה . אין מה לעשות , חלק מהעניין זה הלוחמה הפסיכולוגית עם עצמך ,רוב האנשים פורשים מחיטוב בדיוק בגלל העניין ולא הקושי הפיזי .

תמשיך ויהיה בסדר .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית