הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פציעה מוזרה במהלך סקוואט כבד - עברו כבר חודשיים

LiftInsanity

משתמש מתחיל
74
3
נק' מוניטין:
6
74
3
קודם כל חג שמח לכולם.

אז קצת רקע.. לפני בערך שלושה ארבעה חודשים התחלתי לקחת את הסקוואט ברצינות ולהתקדם במשקלים בצורה עקבית (בהתחלה הוא לא ממש עניין אותי והרמתי משקלים קלים בלי רצון להתקדם כל כך).. עבדתי בלינארית של ביל סטאר והעלאתי את הסקוואט לסביבות ה70 קילו והסטים התחילו להרגיש כבר כבדים..
באימון מסוים חזרתי על משקל שכבר הרמתי לחמישיה אבל בכל זאת הרגיש כבד מאוד.. בחזרה האחרונה כשהגעתי לתחתית הרגשתי ושמעתי קליק מוזר מאוד באזור הירך העליונה (ממש מתחת לעצם שעוברת בין הבטן לירך ולא לכיוון המפשעה) וישר עליתי וסיימתי את הסט.
בכמה שניות הראשונות זה הרגיש לי כאילו נוצר לי שטף דם באיזור בגלל שהרגשתי מעין רטיבות בשניות הראשונות וחשבתי שזה דם או משהו(מוזר אני יודע)..
ואז פשוט הייתי מושבת לכמה ימים שפשוט השתדלתי לא ללכת ודי לגרור את הרגל בגלל כאבים באיזור. אחרי כמה ימים הכאב כבר השתפר וחזרתי להתאמן בלי אימוני רגליים חוץ מדדליפט שבו לא הורגשה הפציעה.
היום בערך חודשיים אחרי כל מה שקרה ניסיתי סקוואט 40 קילו רק בשביל לראות אם אני יכול(כבר ניסיתי משקל גוף) וקרה בדיוק אותו הדבר אחד על אחד רק עם פחות כאבים ואני עכשיו יכול ללכת כרגיל כמה שעות אחרי.. זה הרגיש בפעם השניה כמו משהו בשריר ולא בעצם או משהו..
מישהו מכיר משהו כזה? מה זה יכול להיות?
די מדאיג אותי..

תודה מראש!

1. הנושא מתאים יותר לפורום פציעות ספורט
2. המלצה שלי לחפש תמונה של אנטומיית גוף האדם באינטרנט, להוריד אותה, לפתוח בצייר ולסמן את המקום המדויק שבו אתה מרגיש את הכאב כי ההסבר שלך לא מובן כל כך

• פותח/ת השרשור
לא הרגשתי הרגשת צריבה.. וביקור רופא בא בחשבון אבל אני בצבא והרופאה אצלנו חושבת שעובדים עליה כל הזמן לא יעזור לי ללכת אליה.. התעלמה ממני כמה פעמים כבר בנושאים אחרים.. ובע"ה שאני יגיע מחר הביתה אני יסמן בצייר באמת. תודה רבה על התגובות

ושמעתי קליק מוזר מאוד באזור הירך העליונה (ממש מתחת לעצם שעוברת בין הבטן לירך ולא לכיוון המפשעה) וישר עליתי וסיימתי את הסט.
תופעה מוכרת, האיזור נהיה צפוף כשמגיעים לתחתית, זו אחת הסיבות שאנחנו עומדים רחב יחסית
השתדלתי לא ללכת ודי לגרור את הרגל בגלל כאבים באיזור
זה כנראה אומר שכופפי הירך נפגעו או שגיד/רצועה/רקמת חיבור שנמצאת ליד נפגעה כתוצאה מהצפיפות, מה שמקשה עליך להרים את הרגל.
מישהו מכיר משהו כזה? מה זה יכול להיות?
די מדאיג אותי..
אני כמובן נותן פה ניחוש מושכל, אני לא אורטופד אבל כדי שתבדוק את זה עם אורטופד.
בכל אופן סרטון טכניקה יהיה נחוץ כמו שידידי @Beast and cheat. כבר ציין, כדי שנוכל לתת ביקורת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית