הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מתקן מתח-מקבילים Powertec PBT-13

• פותח/ת השרשור Coresh
  • פורסם בתאריך

Coresh

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אני מעוניין לקנות מתקן מתח ומקבילים עומד, היות ואינני יכול לקדוח בקירות הדירה השכורה שבה אני גר.
בדקתי בתצוגה מתקן מתח מקבילים של חברה בשם 4201. הוא הרגיש לא יציב, ודיי צ'יקמוק. הוא מאוד דומה למתקן של מותג אחר בשם TTCZ. אני מניח שגם הוא ירגיש אותו דבר. מחירם כ-900 ש"ח.
לאחר בדיקה נוספת, הגעתי למכשיר של Powertec מדגם PBT-13, שנמכר בכ-2800 ש"ח בוואלהשופס, והוא נראה מאסיבי ויציב ממספר סרטונים ב-YOUTUBE. היות ואין את המכשיר בתצוגה בשום מקום (ביררתי עם היבואן, אביר), ולאור מחירו היקר משמעותית משני המוצרים הנ"ל רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון עם המכשיר, האם הוא יציב ולא מתנדנד/חורק כשעושים עליו מתח או מקבילים והאם הוא שווה את מחירו הגבוה.
בנוסף, אם מישהו מוכר מכשיר משומש כזה, אשמח לדעת.

• פותח/ת השרשור
תודה. לא מדוייק, מפני שמנוי לחדר כושר טיפוסי עולה כ-250 ש"ח בחודש במקרה הטוב, ו-350 ומעלה במקרה הפחות טוב. בנוסף, לאחר שנים רבות של מנויים במספר חדרי כושר בארץ - אני לא מתקרב לחדרי כושר יותר, תודה.
אבל לענייננו - מישהו מכיר את המכשיר הנ"ל ויכול לייעץ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה מה שאני עושה כרגע, אבל אני מעוניין גם במכשיר כדוגמת הנ"ל. אנא, אשמח לתשובות קונקרטיות לגביו במקום הצעות אחרות.

יש מתקן שנקרא IRON GYM משהו כזה שהוא נתלה על המשקוף של הדלת, מאוד יציב אלא אם אתה מעל 100 קילו ועושה עליות כוח.
אפשר גם לעשות איתו שכיבות שמיכה עמוקות, בטן, פלאנקים וכו

• פותח/ת השרשור
היי, תודה, מכיר. המשקופים פה בני 60 שנה, לא יכול לתלות עליהם כלום 😃
מגדל המתח - מקבילים הנ"ל הוא הנוח ביותר כרגע עבורי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית