הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אני רוצה להתחיל להתכונן לצבא

Shacking

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
0
52
0
אני ישמח מאוד אם מישהו יוכל לתת לי תכנית סיבולת שריר (בבית) ונוסף זה ריצות וכאלה האם כדאי ספרינטים? כי אמרו לי שאני צריך לעבוד על סיבולת שריר וסיבולת ריאה.... על סיבולת ריאה אני כבר עובד, אני עושה יום כן יום לא 4-5 ק"מ ועכשיו אני צריך תכנית לסיבולת שריר.... תודה 😃

אם אתה בן 12 אז עד הצבא תדאג ללמוד לשטוף כלים + לנקות שירותים

אם אתה רוצה להתחזק, תתאמן SS

• פותח/ת השרשור
חח זה אח של הזה שפתח את המשתמש, בכל מקרה אני בן 17 עכשיו אז אני ישמח אם תוכלו לתת לי תכנית לסיבולת שריר... XD אח שלי האידיוט הזה לא מבין שום דבר חח

כנס לפורום קרוספיט, ביחידות קרביות וסיירות משתמשים בשיטות האימון של קרוספיט, אין הכנה יותר טובה לצבא מזה.

• פותח/ת השרשור
ותגידו איך אני יכול לשפר ספרינטים וכאלה? ומשה זה תכנית טובה חח גם אח שלי הקטן רוצה אותה

Barbara
חמישה סיבובים של:
20 עליות מתח pullup
30 שכיבות שמיכה pushup
40 כפיפות בטן situp
50 סקוואט air squat
רק שאני מסוגל לעשות 5-7 מתח אז כל פעם אני יעשה כמה שאני יכול זה סבבה?

נערך לאחרונה:
זה יעזור לדברים שאתה מאמן באותו אימון, פשוט תעשה את כל הדברים שהציוד שלך מאפשר לך לעשות.

• פותח/ת השרשור
זהו שאין לי ציוד... :( אז ברברה זה טוב?? ואני יוסיף 15 ספרינטים שלי מגרש כדורסל כל פעם הלוך חזור סבבה?? ותאמת זה מה שאני רוצה לשפר...

ברברה זה טוב, אבל אני בטוח שיש עוד אימוני קרוספיט שאתה יכול לעשות, בכל מקרה כדאי לך להירשם לחדר כושר עם מוט אולימפי, פלטות וכלוב/ראק.

• פותח/ת השרשור
חדר כושר אני לא יכול להירשם (מבחינה כלכלית אני לא רוצה להיכנס לזה עכשיו) אתה יכול להמליץ לי על עוד אימוני קרוספיט שאתה יותר ממליץ לי? תודה 😃

גלוש לאתר הזה: http://crossfitisrael.blogspot.com/. יש שם הסברים על מה זה קרוספיט, החשיבה מאחרי האימונים, מה אפשר לעשות בבית במקום בחדר הכושר ועוד כהנה וכהנה.
שים לב, הרעיון הוא לעקוב אחרי האימונים היומיים (WOD) שמתפרסמים באתר הרשמי של קרוספיט www.crossfit.com, אבל זה בסדר גם לשנות (כל עוד אתה יודע מה אתה עושה) ואפשר גם לפסוח על אימונים מסויימים.

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
מה עדיף סינדי או ברברה? מה אתם ממליצים? וגם אח שלי הקטן רוצה אחד מהם מה אתם ממליצים לו? "Cindy"
Complete as many rounds in 20 minutes as you can of:
5 Pull-ups
10 Push-ups
15 Squats

Barbara
חמישה סיבובים של:
20 עליות מתח pullup
30 שכיבות שמיכה pushup
40 כפיפות בטן situp
50 סקוואט air squat

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית