עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקיי תודה אני אנסה באימון הבא.אחלה curl.
איך לתקן? להתחיל למשך מהמרפקים, להשתמש יותר בגב ככה.
פשוט תעשה את זה עם מוט ריק נכון ותרגיש מה שאתה תאכלס אמור להרגיש כשחותרים בעזרת שרירי הגב ולא היד.
ותעלה משקל כדי להתרגל שהרעיון הזה הוא לתמיד.
אתה יכול אפילו באותו אימון אם אתה קולט מספיק טוב.
פשוט תדמיין שהמשקל יושב על המרפקים והם מה שמושך למעלה, ולא הידיים.
מה?אתה לא מחזיק את הגב, זה כמעט כמו שאתה סתם מתכופף למוט.
אחרי כל חזרה אתה צריך להכנס מחדש לסטאפ
עמ׳ 276 ב ss3.זה פחות קריטי לדעתי אבל הכל סבבה
מה?
לא מסכים כלל...
הגב שלי בקושי זז o_Oo_Oאתה לא מחזיק את הגב, זה כמעט כמו שאתה סתם מתכופף למוט.
אחרי כל חזרה אתה צריך להכנס מחדש לסטאפ
לא עוזבים כמובן את המוט, אלא מחזיקים מחדש את הגב. ולא עושים את כל החזרות עם הסטאפ הראשוניהגב שלי בקושי זז o_Oo_O
אתה מתכוון שאני ממש צריך כל חזרה לעזוב את המוט ולהתחיל מחדש?? אפילו בדדליפט לא עושים את זה
מה זה נותן?לא עוזבים כמובן את המוט, אלא מחזיקים מחדש את הגב. ולא עושים את כל החזרות עם הסטאפ הראשוני
שימוש נכון ויעיל בכל השרירים הרצויים.מה זה נותן?
מה רע בלהשאר בסט אפ הראשוני?שימוש נכון ויעיל בכל השרירים הרצויים.
שהתנועה שלך לא תישאר טובה כמו הראשונה.מה רע בלהשאר בסט אפ הראשוני?
לא עוזבים כמובן את המוט, אלא מחזיקים מחדש את הגב. ולא עושים את כל החזרות עם הסטאפ הראשוני
יש לכם במקרה סרטון טוב שמדגים כמה חזרות רצופות בתרגיל?שהתנועה שלך לא תישאר טובה כמו הראשונה.
לא תמיד יש את הפריווילגיה הזאת.אני חושב שיהיה לך יותר נוח עם פלטות עגולות
לא בפורום בבקשה.
לשים את הפלטות על השפיץ אני מניח שיתן יותר חופש תנועה.. אפילו אם זה אומר לעשות פולאובר קטן לפני כל חזרה.לא תמיד יש את הפריווילגיה הזאת.
תגובה מתסכלת, אתה חושב שיש לו ברירה XD?
בתור אחד שהתאמן מלא זמן עם פלטות כאלה ללא שום אופציה אחרת
שמע הפלטות המזדיינות האלה זולות, ובגלל זה יש הרבה חדרי כושר שזה סוג הפלטות היחיד.לשים את הפלטות על השפיץ אני מניח שיתן יותר חופש תנועה.. אפילו אם זה אומר לעשות פולאובר קטן לפני כל חזרה.
העניין בפלטות האקס שאתה צריך להיערך לפי מיקום המוט מה שדורש דיוק מוחלט ואולי סט אף מחדש לגמרי אחרי כל חזרה