הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר כמה קלוריות נשרפות ביום כזה ?

oriperetz17

משתמש מתחיל
80
2
נק' מוניטין:
5
80
2
היי 😃
אני גובה 163 משקל 52
כמה קלוריות אני שורף בערך באימון כזה של 25 סטים × 12 חזרות כל סט rm12 מנוחה של 30-60 שניות בין סט לסט, ובסוף אירובי 30 דקות על הליכון 6 קמ"ש, שיפוע 5.0 - 6.0

• פותח/ת השרשור
אכלתי היום 1300 קלוריות מעל הניטראלי עם זה הקלוריות ששרפתי
עד כמה מסת השומן תעלה ?
חלבון 190
שומן 110
פחמימה 450
קלוריות 3500

והתפריט שלי ביוםיום זה 1200 קלוריות
חלבון 120
פחמימה 80
שומן 44

ואני מרגיש ממש כאבים
התקופה הזאת של החגים והאורחים לא עושה טוב לחיטוב שלי >>

• פותח/ת השרשור
פעם כשהייתי תלמיד היה לי בבצפר מורה שאמר "כשאתה שואל שאלה מפגרת תצפה לתשובה מפגרת"

ממש בוגר
השאלה שלי
כמה שומן יעלה +- עם אכלתי 1300 קלוריות מעל הניטראלי
למי שיש מה להגיד ולא תגובה מיותרת אשמח לעזרה

למה ב 52 קילו, אתה אוכל 1200 קלוריות ביום?
אם אתה בגרעון קלורי, חשוב שפעם בשבוע תעשה העמסה. אז מה שאכלת היום לא קריטי ולא תהיה עלייה בשומן.

• פותח/ת השרשור
למה ב 52 קילו, אתה אוכל 1200 קלוריות ביום?
אם אתה בגרעון קלורי, חשוב שפעם בשבוע תעשה העמסה. אז מה שאכלת היום לא קריטי ולא תהיה עלייה בשומן.

כן אני יודע אני כל שבוע עושה העמסה אבל אני עושה העמסה לנטראלי שזה 1800 אצלי והיום היה אורחים ואמא שלי הכינה מלא אוכל שאני אוהב ואחרי שחשבתי כל מה שאכלתי יצא גם שהכנסתי הרבה שומן וחלבון (מהחלבון אני פחות מוטרד)
והגעתי ל3500 קלוריות כל היום הזה ועם כל זה מגיע "העמסת שומן" זה לא כזה קריטי שיש פה גם הרבה שומן וחלבון?

כן אני יודע אני כל שבוע עושה העמסה אבל אני עושה העמסה לנטראלי שזה 1800 אצלי והיום היה אורחים ואמא שלי הכינה מלא אוכל שאני אוהב ואחרי שחשבתי כל מה שאכלתי יצא גם שהכנסתי הרבה שומן וחלבון (מהחלבון אני פחות מוטרד)
והגעתי ל3500 קלוריות כל היום הזה ועם כל זה מגיע "העמסת שומן" זה לא כזה קריטי שיש פה גם הרבה שומן וחלבון?
זה לא קריטי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית