עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תרגיל עזר לגלוטס?לדעתי נראה רע יחסית לפעם שעברה, ההצרות בעמידה גרמה לך למומנט גדול יותר בין האגן למוט ולהרבה יותר שימוש בזוקפים.
מניח שגם היה לך הרבה יותר קשה בגלל זה כי התחלת למשוך בפוזיציה גרועה, ממליץ שתנסה לפחות למשוך בצורה הקודמת ולראות אם המצב משתפר.
לגבי הבחור פה DarY, תדע מראש שסביר להניח שהטכניקה שלך לעולם לא תיראה בצורה הזאתי, בסומו בדומה לשאר תרגילי הבסיס הצורה שבה הוא יראה תלוי במבנה הגוף שלך. יש אנשים שבנויים בצורה מושלמת לתרגיל הזה ויש שפחות, המאמר הזה מסכם את הנושא הזה אחת ולתמיד - The Myth of Perfect Form - Juggernaut.
כמו שכבר אמרתי לך פעם שעברה, סומו זה תרגיל עזר מצוין לגלוטס שכל ליפטר ברמה הגבוהה משתמש בו. אפשר להרים איתו משקל שכבד יחסית לקונבציאנלי והוא כמעט ולא יוצר fatigue, לכן גם אם ההרמה התחרותית תישאר בדד קלאסי, הסומו יאפשר לך להוסיף עוד נפח.
לגבי השוק האנכית, לעולם לא שמעתי על זה, וזה לא נשמע לי מדויק כי לכל אחת תהיה זווית קצת שונה. נראה לי שזה פשוט דרך לומר למתאמן להרים יותר חזה.
למה שלא תרצה להשתמש בתרגיל עזר לגלוטס?תרגיל עזר לגלוטס?
הם מעורבים כמעט באותה מידה כמו שהם מעורבים בקונבנציונאלי, טיפל'ה יותר.
לא משהו רלוונטי.
איזה שטוית אתה מדבר , משקל יותר כבד ביחס לקונבנציונלי? מאיפה הנפצת את השטות הגמורה הזאת?לדעתי נראה רע יחסית לפעם שעברה, ההצרות בעמידה גרמה לך למומנט גדול יותר בין האגן למוט ולהרבה יותר שימוש בזוקפים.
מניח שגם היה לך הרבה יותר קשה בגלל זה כי התחלת למשוך בפוזיציה גרועה, ממליץ שתנסה לפחות למשוך בצורה הקודמת ולראות אם המצב משתפר.
לגבי הבחור פה DarY, תדע מראש שסביר להניח שהטכניקה שלך לעולם לא תיראה בצורה הזאתי, בסומו בדומה לשאר תרגילי הבסיס הצורה שבה הוא יראה תלוי במבנה הגוף שלך. יש אנשים שבנויים בצורה מושלמת לתרגיל הזה ויש שפחות, המאמר הזה מסכם את הנושא הזה אחת ולתמיד - The Myth of Perfect Form - Juggernaut.
כמו שכבר אמרתי לך פעם שעברה, סומו זה תרגיל עזר מצוין לגלוטס שכל ליפטר ברמה הגבוהה משתמש בו. אפשר להרים איתו משקל שכבד יחסית לקונבציאנלי והוא כמעט ולא יוצר fatigue, לכן גם אם ההרמה התחרותית תישאר בדד קלאסי, הסומו יאפשר לך להוסיף עוד נפח.
לגבי השוק האנכית, לעולם לא שמעתי על זה, וזה לא נשמע לי מדויק כי לכל אחת תהיה זווית קצת שונה. נראה לי שזה פשוט דרך לומר למתאמן להרים יותר חזה.
תלמד לקרוא לפני שאתה נובחאיזה שטוית אתה מדבר , משקל יותר כבד ביחס לקונבנציונלי? מאיפה הנפצת את השטות הגמורה הזאת?
אני גם לא ממש הבנתי את התחביר.תלמד לקרוא לפני שאתה נובח
אני לא אומר שלא צריך לעשות עזר לגלוטסלמה שלא תרצה להשתמש בתרגיל עזר לגלוטס?
אם הגלוטס הוא מה שמגביל אותך בדדליפט, מה יהיה יותר נבון כדי לחזק אותו, 10RM בדדליפט קלאסי שידוע כתרגיל שקשה להתאושש ממנו או 10RM של דדליפט רומני?
לא אמרתי שכל אחד ירים יותר בסומו,אני גם לא ממש הבנתי את התחביר.
ממה שאני יודע אפשר לסבול נפח יותר גדול בסומו בגלל המנח גב.
אבל לא כל אחד יכול להרים יותר משקל בסומו מבקלאסי בגלל המבנה גוף שלו.
קודם כל לאנג'ים זה תרגיל שהמטרה שלו היא לחזק את הקוואדס לכן לא ברור לי למה שתרצה להשתמש בו כאשר הכשל הוא בגלוטס.אני לא אומר שלא צריך לעשות עזר לגלוטס
אני אומר שסומו לא מפעיל את הגלוטס הרבה יותר מקונבנציונאלי
תרגיל עזר לגלוטס הייתי מעדיף לאנג'ים
אתה מדבר שטויות מצטער.לא אמרתי שכל אחד ירים יותר בסומו,
אני אומר שכתרגיל עזר, לפחות בגירסת הwide stance הוא יחסית קל על הגוף ולכן אפשר לעבוד איתו בעצימות גבוהה ולהנות גם משיפור מרכיב הכוח וגם להנות מהיפרטרופיה כי אפשר לעבוד איתו בנפח גבוה ולהיות פחות fatiuge.
סומו הוא פשוט תרגיל קל יותר, כמו שפשיטת חבל במכונה ל10RM קלה יותר ממקבילים ל10RM בהנחה ובשניהם הכשל הוא בטרייספ.
סומו זה תרגיל carry over ישיר לקלאסי כי התנועה אותה תנועה שגם פחות יוצר קושי לרב האנשים ולכן מאוד מומלץ.
קודם כל לאנג'ים זה תרגיל שהמטרה שלו היא לחזק את הקוואדס לכן לא ברור לי למה שתרצה להשתמש בו כאשר הכשל הוא בגלוטס.
מז"א מפעיל יותר? בכל תנועה שמערבת שריר מסוים ובו נגרם הכשל, התנועה מפעילה את אותו השריר.
אתה אומר שעדיף להשתמש בלאנג'ים (או כל תרגיל אחר) כי הוא מערב יותר את הגלוטס בעצם? איך אתה קובע את זה?
מסכים עם @DarYלא אמרתי שכל אחד ירים יותר בסומו,
אני אומר שכתרגיל עזר, לפחות בגירסת הwide stance הוא יחסית קל על הגוף ולכן אפשר לעבוד איתו בעצימות גבוהה ולהנות גם משיפור מרכיב הכוח וגם להנות מהיפרטרופיה כי אפשר לעבוד איתו בנפח גבוה ולהיות פחות fatiuge.
סומו הוא פשוט תרגיל קל יותר, כמו שפשיטת חבל במכונה ל10RM קלה יותר ממקבילים ל10RM בהנחה ובשניהם הכשל הוא בטרייספ.
סומו זה תרגיל carry over ישיר לקלאסי כי התנועה אותה תנועה שגם פחות יוצר קושי לרב האנשים ולכן מאוד מומלץ.
קודם כל לאנג'ים זה תרגיל שהמטרה שלו היא לחזק את הקוואדס לכן לא ברור לי למה שתרצה להשתמש בו כאשר הכשל הוא בגלוטס.
מז"א מפעיל יותר? בכל תנועה שמערבת שריר מסוים ובו נגרם הכשל, התנועה מפעילה את אותו השריר.
אתה אומר שעדיף להשתמש בלאנג'ים (או כל תרגיל אחר) כי הוא מערב יותר את הגלוטס בעצם? איך אתה קובע את זה?
וואו אתה בטח מבין בזה הרבה כי אתה חזק, נראה לי אני צריך להקשיב לך.אתה מדבר שטויות מצטער.
לא יצא לי לראות בן אדם שבנוי בצורה טובה לדדליפט קלאסי מושך יותר בסומו.וואו אתה בטח מבין בזה הרבה כי אתה חזק, נראה לי אני צריך להקשיב לך.
אשמח אם תסביר לי כיצד דדליפט סומו קל יותר על הגוף וניתן לעבוד איתו בעצימות גבוהה יותרוואו אתה בטח מבין בזה הרבה כי אתה חזק, נראה לי אני צריך להקשיב לך.
אדם שנכשל בניתוק של דדליפט קלאסי שרוצה להוסיף עוד נפח, ממה יהיה לו יותר קל להתאושש? 5x5 בדדליפט קלאסי שבו יש עומס רב על הזוקפים או 5x5 בסומו?אשמח אם תסביר לי כיצד דדליפט סומו קל יותר על הגוף וניתן לעבוד איתו בעצימות גבוהה יותר
אז אתה עכשיו מכניס מקרים ספציפים, אמרת בכללי אז תסביר בכלליאדם שנכשל בניתוק של דדליפט קלאסי שרוצה להוסיף עוד נפח, ממה יהיה לו יותר קל להתאושש? 5x5 בדדליפט קלאסי שבו יש עומס רב על הזוקפים או 5x5 בסומו?
בכללי:אז אתה עכשיו מכניס מקרים ספציפים, אמרת בכללי אז תסביר בכללי
מה יותר קל לעשות לנפח? 5x5 דדליפט קלאסי או 5x5 דדליפט סומו?
מעניין אותי מה ההגדרה שלך ללהתאושש?אדם שנכשל בניתוק של דדליפט קלאסי שרוצה להוסיף עוד נפח, ממה יהיה לו יותר קל להתאושש? 5x5 בדדליפט קלאסי שבו יש עומס רב על הזוקפים או 5x5 בסומו?
בכללי:
זה אולי יהיה נכון מבחינת הזוקפים, אבל לא מבחינת המסה השרירית שעובדת בסומו יותר, לכן זו השוואה פשוט שגויה מיסודה,ם האחוזים יהיו אותם אחוזי עבודה אז הזוקפים יתאוששו מהר יותר בסומו בגלל המנח גב.