הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ על החלבון Syntrax Matrix M5

pitbull2

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
שלום!!
ראיתי את החלבון הזה
Syntrax Matrix M5 מה אתם אומרים עליו?
זה תשלובת של 3 סוגי חלבון: מי גבינה, ביצה, קזאין.
עדיף מי גבינה מבודד או את זה? מה אתם חושבים עליו מישהו מכיר טעם היתנסה?

• פותח/ת השרשור
חלבון זה חלבון.
אם זה יקר יותר אל תקנה.

ויש סיכוי שזה מגעיל כי בדרך כלל חלבון ביצה לא יוצא טוב ממה ששמעתי כאן בפורום.
שמעתי שעדיף את ה3 האלה כי אתה מקבל 3 איכותיים כמו שצריך

התנסתי עם החברה הזו כמה פעמים בחיי, הטעם חמאת בוטנים אגדי, הטעם עוגיות לא משהו..
אבל המחיר יקר ולא שווה את המוצר.

• פותח/ת השרשור
תשלובת קומבינה יש שם חלבון חיטה שהו הכי זול ולא אומרים לך כמה שמים ממנו.

קבצים מצורפים

• image.jpeg
    image.jpeg
    KB 30 · צפיות: 184
לא טוב. יש שם חלבון חיטה שזה חלבון לא מלא ולא איכותי ובעיקר זול שנועד להעלות את כמות החלבון במוצר

מעניין לראות בדיקות מעבדה שלהם לא אתפלא אם עושים שם גם אמינו ספייק. העיפו את החברה הזאת מbb כי היא ניסתה להסתיר משהו היה על זה משהו בפייסבוק

מצאתי -

על אף העבר המאוד בעייתי של החברה, מה תגידו
מה דעתכם על הברחת ביצים באופן פיראטי לארה”ב? מי יודע מה יש שם מאחר והן לא נבדקו לזיהומים ומחלות. מה דעתכם על סלמונלה באבקות החלבון שלכם? בתשלובת החלבונים מטריקס 5 של חברת סינטרקס יש את הרכיבים הבאים:

non-dairy protein blend (hydrolyzed wheat gluten, egg albumin)

כמו שאתם רואים יש שם חלבון ביצה (וגם חלבון מחיטה שהוא הנחות ביותר בשוק). בשנת 2008 חברת הבת/חברה שממנה סינטרקס רוכשת את המרכיבים לתוספי התזונה שלה ניסתה לייבא 4000 ק”ג (!!) של חלבון (הלבן של הביצה) לארה”ב וקיבלה תביעה מהמדינה עצמה על ניסיון לייבוא פיראטי ללא אישורים:
United States v. Creative Compounds, LLC, No. 07-3671 (8th Cir. 2008)

אז פעם הבאה שאתם רוכשים את המוצר, תחשבו שוב מה אתם מכניסים לגופכם. אין שום סיבה לרכוש מוצרים של חברה שהפרה כל כך הרבה חוקים, תקנים וניסתה לתבוע באופן פרטני משתמשים באינטרנט רק כי הם הגיבו באופן שלילי על האבקה מבחינת טעם, מרקם וכדומה. זאת גם אחת הסיבות שלא תראו כמעט ביקורות רעות על חברת סינטרקס, לא בישראל ולא בחו"ל - הכל מתחיל ונגמר באיומים. בישראל זה פשוט נגמר בכך שרכשו את הקודקודים בכל מיני אתרים מרכזיים ברשת, יחד עם כמה קבוצות פייסבוק וכך מתנהלים להם מהלכים שיווקים מגעילים להחריד.

מעניין לראות בדיקות מעבדה שלהם לא אתפלא אם עושים שם גם אמינו ספייק. העיפו את החברה הזאת מbb כי היא ניסתה להסתיר משהו היה על זה משהו בפייסבוק
הם התחילו לתבוע משתמשים שכתבו בפורום שם כל מיני ביקורות רעות על המוצר אז האתר הפסיק את ההתקשרות איתם.

היה סיפור חזק מאוד עם סינטרקס לאחרונה לכן הייתי מתרחק.
בנוסף,שאתה לא צריך "שילוב חלבונים" "מגה תשלובת" וכ'ו,פשוט חלבון רגיל

אני גם לא מתקרב יותר לאחר מה שקראתי על החברה.
אבל לפני שנתיים הייתי חיי על האבקה שלהם כי הייתי קונה שק ב200. חלבון מאוד טעים במיוחד השוקולד והבננה. טעמתי הכל ורק התות היה מגעיל.
תאמת לא ראיתי הבדל כשעברתי חברה, אבל בגלל חלבון החיטה אני מתרחק

רכשתי את ה Matrix של syntax היו לי כאבי בטן חזקים בכל פעם. המוכר טען שהבעיה אצלי וניסיתי להסביר לו שאני שנתיים שותה אבקות ואין לי שום בעיה. חזרתי לדימטייז וכמובן נעלמו הכאבים.
החברה הזאת פסולה מבחינתי הכמויות של גלוטן שזה מכיל עשו לי המון בלאגן בבטן.
הדבר המרגיז זה כשהגעתי לחנות הסברתי למוכר שאני שתיתי אופטימום, סאן ודימטייז וזה המותגים שאני מעוניין בהם, צורת המכירה של המוכר היתה מאוד אגרסיבית והיה די מוזר שהוא מלכלך על מותגים כאלו מובילים בסוף כבר מחוסר נעימות רכשתי. בכל אופן האבקה הזאת נמכרת בישראלבודי, כנראה זו המדיניות לדחוף את הסינטרקס בכל מחיר.

יש לי את זה בטעם קרם תפוז לא מתערבב בקלות אבל טעם סביר 6\10, זה שווה את ה250 אבל לא יותר כי מוכרים את זה ב300-400 בחנויות ולכן זה לא כזה מומלץ

חלבון דרג ז' בארץ משוק מאוד חזק מטעמי אינטרסים כלכליים של חברת ישמעלבודי , במחיר כזה אתה יכול להביא אבקות הרבה יותר איכותיות וטובות , רסאמי? שבויים של החמאס לא הייתי מאכיל עם החרא הזה

מסכים עם הנאמר על המותג הנ"ל..
אבל בהנחה שאתה מתעקש,אז החמאת בוטנים שלהם פצצה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית