עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע... אולי באתי לעונה השנייה במחשבה שאני עומד לקבל המשך ליצירת המופת שהיא העונה הראשונה, אבל פשוט ויתרתי אחרי כמה פרקים כי היא פשוט לא עניינה אותי.מבלי להרוס לאנשים שלא ראו,ממש לא מסכים איתך. הסיום היה מבאס,אבל ריאליסטי.
אבל אין ספק שהעונה הראשונה מתעלה עליה
אגב מהאהובות עליי:
שרלוק,גותהאם (אם אתה מתחבר לבאטמן אתה כנראה תאהב,אבל זה לרוב יותר נוטה לסדרת משטרה רגילה..אבל קצת יותר מעניינת מהרוב) ויקינגים,שובר שורות,סמוך על סול
עד כמה שאני זוכר (ואם אני זוכר העונה הראשונה הייתה לפני משהו כמו שנה וחצי...אז כנראה שאני אטעה קצת) ככה גם היה בעונה הראשונה...היא התחילה יחסית יבשה,וככל שהפרקים התקדמו ככה העלילה קיבלה תאוצה ועניין. אותו דבר בעונה השנייהלא יודע... אולי באתי לעונה השנייה במחשבה שאני עומד לקבל המשך ליצירת המופת שהיא העונה הראשונה, אבל פשוט ויתרתי אחרי כמה פרקים כי היא פשוט לא עניינה אותי.
סדרה מעולה (עד לא מזמן הייתה בחינם ב HOTVOD, לא יודע מה עכשיו).למה אף אחד כאן לא אמר גומורה?
ראינו אותה סדרה?עד כמה שאני זוכר (ואם אני זוכר העונה הראשונה הייתה לפני משהו כמו שנה וחצי...אז כנראה שאני אטעה קצת) ככה גם היה בעונה הראשונה...היא התחילה יחסית יבשה,וככל שהפרקים התקדמו ככה העלילה קיבלה תאוצה ועניין. אותו דבר בעונה השנייה
אני די בטוח שראינו אותה סדרהראינו אותה סדרה?
כבר בפרק הראשון (או השני, אבל אני דיי בטוח שבראשון) הצלחת להבין כמה גאונית הסדרה הזו עם קטע כמו הפילוסופיה של ראסט על פסימיזם ועוד כמה. ראיתי את העונה השנייה עד פרק 3/4, זה לא שהיא לא טובה, אבל זה פשוט לא זה... אשקול לחזור עליה אחרי שאסיים את פארגו (גם מדהימה עד עכשיו, אגב).
😍 דרך אגב אתה מסתכל על שמות הפרקים?פארגו
לא, מחכה לי שם משהו מעניין?😍 דרך אגב אתה מסתכל על שמות הפרקים?
כן,לכל פרק יש שם על פרדקוס/סיפור מעניין.לא, מחכה לי שם משהו מעניין?
supernatural
The leftovers-9/10. אחלה סדרה,חבל שלא עשו עונה שנייה.
south park
rick and morty
כן,שמעתי על זה. מתרגש לקראת העונה השנייה. הראשונה הייתה מעולה. 😃
דווקא העונה האחרונה הייתה טובה, אהבתי את הקונספט ש****** הפך לשד בתחילת העונהאיבדה את זה בעונות האחרונות לדעתי, כבר חרשו כול דמות מיתולוגית שקיימת.
היו צריכים לסגור את הבסטה בעונה 5 עם סיום מדהים.
אחלה בחלה של ספוילר.ש****** הפך לשד בתחילת העונה
😃אחלה בחלה של ספוילר.
דווקא העונה האחרונה הייתה טובה, אהבתי את הקונספט ש****** הפך לשד בתחילת העונה
טוב נו.. בגדול אני מסכים איתך.ואז קרה מה שקרה אחרי 3(?) פרקים..