אילו סדרות תוצרת חול רצוי לראות?

מבלי להרוס לאנשים שלא ראו,ממש לא מסכים איתך. הסיום היה מבאס,אבל ריאליסטי.
אבל אין ספק שהעונה הראשונה מתעלה עליה
אגב מהאהובות עליי:
שרלוק,גותהאם (אם אתה מתחבר לבאטמן אתה כנראה תאהב,אבל זה לרוב יותר נוטה לסדרת משטרה רגילה..אבל קצת יותר מעניינת מהרוב) ויקינגים,שובר שורות,סמוך על סול
לא יודע... אולי באתי לעונה השנייה במחשבה שאני עומד לקבל המשך ליצירת המופת שהיא העונה הראשונה, אבל פשוט ויתרתי אחרי כמה פרקים כי היא פשוט לא עניינה אותי.

לא יודע... אולי באתי לעונה השנייה במחשבה שאני עומד לקבל המשך ליצירת המופת שהיא העונה הראשונה, אבל פשוט ויתרתי אחרי כמה פרקים כי היא פשוט לא עניינה אותי.
עד כמה שאני זוכר (ואם אני זוכר העונה הראשונה הייתה לפני משהו כמו שנה וחצי...אז כנראה שאני אטעה קצת) ככה גם היה בעונה הראשונה...היא התחילה יחסית יבשה,וככל שהפרקים התקדמו ככה העלילה קיבלה תאוצה ועניין. אותו דבר בעונה השנייה

עד כמה שאני זוכר (ואם אני זוכר העונה הראשונה הייתה לפני משהו כמו שנה וחצי...אז כנראה שאני אטעה קצת) ככה גם היה בעונה הראשונה...היא התחילה יחסית יבשה,וככל שהפרקים התקדמו ככה העלילה קיבלה תאוצה ועניין. אותו דבר בעונה השנייה
ראינו אותה סדרה?
כבר בפרק הראשון (או השני, אבל אני דיי בטוח שבראשון) הצלחת להבין כמה גאונית הסדרה הזו עם קטע כמו הפילוסופיה של ראסט על פסימיזם ועוד כמה. ראיתי את העונה השנייה עד פרק 3/4, זה לא שהיא לא טובה, אבל זה פשוט לא זה... אשקול לחזור עליה אחרי שאסיים את פארגו (גם מדהימה עד עכשיו, אגב).

ראינו אותה סדרה?
כבר בפרק הראשון (או השני, אבל אני דיי בטוח שבראשון) הצלחת להבין כמה גאונית הסדרה הזו עם קטע כמו הפילוסופיה של ראסט על פסימיזם ועוד כמה. ראיתי את העונה השנייה עד פרק 3/4, זה לא שהיא לא טובה, אבל זה פשוט לא זה... אשקול לחזור עליה אחרי שאסיים את פארגו (גם מדהימה עד עכשיו, אגב).
אני די בטוח שראינו אותה סדרה
שוב,אמרתי הודעה קודם שהסדרה שודרה לפני המון זמן אז כנראה שאני אטעה בפרטים-טעיתי
בכל מקרה העונה השנייה מצויינת,בערך בפרק 5-6 מתחיל האקשן האמיתי. באמת שווה לראות

איבדה את זה בעונות האחרונות לדעתי, כבר חרשו כול דמות מיתולוגית שקיימת.
היו צריכים לסגור את הבסטה בעונה 5 עם סיום מדהים.
דווקא העונה האחרונה הייתה טובה, אהבתי את הקונספט ש****** הפך לשד בתחילת העונה

סתם שאלה, למה אתה שולל סדרות ישראליות? (ברור שיש הרבה זבל )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית