הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עליתי 800 גרם ב 11 יום...

pokemonim

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
אין זה פשוט מתסכל...
אני כבר כ3 חודשים בדיאטה, עד כה ירדתי באופן רצוף 7 קילו,וב11 ימים האחרונים עליתי 800 גרם.. ותמיד דאגתי שיהיו יום-יומיים של העמסה כל שבועיים.
אני שוקל עכשיו 78 על גובה 1.76
אני לא מסתכל על כמויות של פחמימות וחלבון. אבל אני יודע בוודאות שחלבון אני אוכל בצורה מושלמת.
אני אוכל בתאכלס את אותם המאכלים כמו שאכלתי כל שבוע.. ביום שאני לא עושה אירובי אני אוכל כ1800 קלוריות, ביום של אירובי (שזה כ-40 דקות ג'וגינג) אני אוכל 200 קלוריות. וזה עבד מעולה עד עכשיו...
הדבר היחידי שהיה שונה הוא שביום העמסה שהיה לפני11 יום, אכלתי כ 4000 קלוריות. שזה יותר מימי העמסה רגילים. אבל עדיין.. מה אני אמור לחשוב..
אני צריך לחיות על 1600 קלוריות כל החיים שלי כדי לשמור על המשקל?
הס]וקט שאני עושה זה 3 פעמים בשבוע אימון של שעה במכון כושר ופעמיים בשבוע ג'וגינג 40 דקות..

• פותח/ת השרשור
איך אתה מחשב את הקלוריות שלך אם אתה לא מחשב כמויות של חלבון ופחמימה?
הרבה ניסיון, ואני מסתכל על כמות הקלוריות של המאכלים שאני מכניס לפה. זה לא מדע מדוייק מה שאני עושה ואני מודע לזה. אבל עובדה שזה עבד עד היום. ושוב, לא אכלתי בצורה כל כך שונה מלפני שבועיים שייגרום לזה שלא רק שאני לא ירד קילו וחצי כמו בכל שבועיים אלא יעלה 800 גרם...

• פותח/ת השרשור
תפסיק עם השטויות ותחשב כמו שצריך.
אחי אני לא הולך למדוד כמויות ארז ופסטה שאני מכניס לפה. וגם לא המשקל של הכרעיים. לא רק שאין לי דרך למדוד את זה, אלא זה גם חולני ומיותר כי שוב - עד היום זה עבד לי.

אחי אני לא הולך למדוד כמויות ארז ופסטה שאני מכניס לפה. וגם לא המשקל של הכרעיים. לא רק שאין לי דרך למדוד את זה, אלא זה גם חולני ומיותר כי שוב - עד היום זה עבד לי.
אז אל תגיד "אני מכניס 1800 קלוריות ביום". אתה צריך להגיד "אני מכניס כמות קלוריות שנראת לי כמו 1800 כשתאכלס היא יכולה לנוע לכל כיוון בטווח של 500-1000".
גם אני חשבתי פעם שיש לי נסיון ואז גיליתי שהכנסתי 800 קלוריות יותר ממה שחשבתי. אין דבר כזה נסיון בתזונה ואם לא תשקול את האוכל שלך אתה לא תדע כמה אתה מכניס. אתה לא יודע איך? אתה יכול לקנות ב60 שקל משקל מזון, זה מה שאני עושה, כל דבר משמעותי אני שוקל (לא הולך לשקול מלפפון מן הסתם) וככה אני יודע בדיוק כמה אני מכניס.

בכל מקרה, בלי קשר לזה, יש 3 אופציות
1. להוריד קלוריות (משהו שלא תדע בוודאות עד שלא תדע כמה בדיוק אתה מכניס)
2. להוסיף אירובי
3. לעשות העמסת פחמימות ולחזור לכמות הקודמת.

הרבה ניסיון
אני לא הולך למדוד כמויות ארז ופסטה שאני מכניס לפה

בחיטוב הכל שוקלים. הכל.
אם היה לך הרבה ניסיון, היית צריך לדעת את זה.
אם אתה יודע כמה אורז אתה שם בצלחת ושזה 200 גרם, זה סיפור אחר.. אבל אם אתה לא שוקל כלום ולא יודע כמה אתה מכניס, אז אתה עושה את זה לא נכון ולא מפתיע שאתה לא מצליח להתקדם בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
אז אל תגיד "אני מכניס 1800 קלוריות ביום". אתה צריך להגיד "אני מכניס כמות קלוריות שנראת לי כמו 1800 כשתאכלס היא יכולה לנוע לכל כיוון בטווח של 500-1000".
גם אני חשבתי פעם שיש לי נסיון ואז גיליתי שהכנסתי 800 קלוריות יותר ממה שחשבתי. אין דבר כזה נסיון בתזונה ואם לא תשקול את האוכל שלך אתה לא תדע כמה אתה מכניס. אתה לא יודע איך? אתה יכול לקנות ב60 שקל משקל מזון, זה מה שאני עושה, כל דבר משמעותי אני שוקל (לא הולך לשקול מלפפון מן הסתם) וככה אני יודע בדיוק כמה אני מכניס.

בכל מקרה, בלי קשר לזה, יש 3 אופציות
1. להוריד קלוריות (משהו שלא תדע בוודאות עד שלא תדע כמה בדיוק אתה מכניס)
2. להוסיף אירובי
3. לעשות העמסת פחמימות ולחזור לכמות הקודמת.
אבל קשה לי עם הדיאטה כמו שהיא.. אני אשכרה אצטרך לאכול אפילו פחות מזה לכל החיים שלי?
אם אתה רוצה דוגמא למה שאני אוכל ביום:
2 לחמניות (לפי מה שרשום בשקית -580 קלוריות ביחד) עם טונה, ואני נותן לזה כ 700 קלוריות,צלחת פסטה עם כרעיים עוף ושוק- גם לזה אני נותן 700. (אני מדבר פה על פסטה מקמח דורום, 160 קלוריוות ל100 גרם ואני לא מאמין שיש לי בצלחת מעבר ל-150.. לפי הכמויות)
נס קפה עם שליש כוס חלב ושתי כפיות סוכר -100 קלוריות
וה-400 קלוריות שנשארו אני מאמין שזה הולך לארטיקים או עוד לחמניה אחת. בקיצור... וכן אני יודע שזה לא תפריט מזין, אבל כן יש בזה כמות חלבון מעולה, וזהו..
עכשיו כשאני נזכר בזה, אבא שלי התחיל להכין שניצלים מטוגנים בזמן האחרון עם פירורי לחם... יש מצב זה מאוד משמין. אולי זה זה.
אבל קשה לי עם הדיאטה כמו שהיא.. אני אשכרה אצטרך לאכול אפילו פחות מזה לכל החיים שלי?
אם אתה רוצה דוגמא למה שאני אוכל ביום:
2 לחמניות (לפי מה שרשום בשקית -580 קלוריות ביחד) עם טונה, ואני נותן לזה כ 700 קלוריות,צלחת פסטה עם כרעיים עוף ושוק- גם לזה אני נותן 700. (אני מדבר פה על פסטה מקמח דורום, 160 קלוריוות ל100 גרם ואני לא מאמין שיש לי בצלחת מעבר ל-150.. לפי הכמויות)
נס קפה עם שליש כוס חלב ושתי כפיות סוכר -100 קלוריות
וה-400 קלוריות שנשארו אני מאמין שזה הולך לארטיקים או עוד לחמניה אחת. בקיצור... וכן אני יודע שזה לא תפריט מזין, אבל כן יש בזה כמות חלבון מעולה, וזהו..
עכשיו כשאני נזכר בזה, אבא שלי התחיל להכין שניצלים מטוגנים בזמן האחרון עם פירורי לחם... יש מצב זה מאוד משמין. אולי זה זה.
כמה קלוריות יש לדעתכם ב-200 גרם חזה עוף נקי מטוגן עם פירורי לחם? אני נתתי לזה 300 וכנראה שטעיתי בגדול

אני אשכרה אצטרך לאכול אפילו פחות מזה לכל החיים שלי?
לא עושים חיטוב לכל החיים.

100 גרם חזה עוף תמיד יוצא לי סביב ה 160 קלוריות ב myfitnesspal.. מציע לך בחום להשתמש באפליקציה הזאת. היא מעולה

• פותח/ת השרשור
לא עושים חיטוב לכל החיים.

100 גרם חזה עוף תמיד יוצא לי סביב ה 160 קלוריות ב myfitnesspal.. מציע לך בחום להשתמש באפליקציה הזאת. היא מעולה
נכון אבל עליתי עם הדיאטה הזאתי.. אז..
וכדאי לעשות היום העמסה? עברו 11 יום

נערך לאחרונה:
לדעתי כן, תעשה העמסה ביום שמתוכנן כרגיל ותראה מה קורה עוד שבוע. מנסיון קצר שלי בחיטוב הגוף יכול טיפה להשתגע אחרי כמה זמן ולהחליט שהוא אוגר נוזלים ואז פתאום אתה רואה שעלית במשקל במקום לרדת ואחרי שבוע פתאום יורד והכל טוב.

• פותח/ת השרשור
לדעתי כן, תעשה העמסה ביום שמתוכנן כרגיל ותראה מה קורה עוד שבוע. מנסיון קצר שלי בחיטוב הגוף יכול טיפה להשתגע אחרי כמה זמן ולהחליט שהוא אוגר נוזלים ואז פתאום אתה רואה שעלית במשקל במקום לרדת ואחרי שבוע פתאום יורד והכל טוב.
מקווה..
טוב אני אגביר את האירובי לשעה,אהיה יותר מדוייק עם הקלוריות,לא אגע בשניצלים מטוגנים,והיום אני ייעשה העמסה של 3000 קלוריות במקום 4000. אולי העמסה של 4000 דופק ממש את רצף הירידה או משהו. *מזכיר שהעמסות שלי עד היום נעו בין 2500-3000* אבל הן היו בדר"F יומיים ברצף. אז ניסיתי השבוע לעשות העמסה של 4000 ליום אחד בדיד וזה כנראה הרס.

1000 קלוריות מיתרות ביום אחד של העמסה זה לא מה שהיה עושה לך הבדל אחרי 11 יום. זה או מש שאמרתי, וסביר מאוד שזה מה שאמרו לך לפני כאן, שאתה לא באמת יודע כמה אתה אוכל.

למה שתחיה ככה כל החיים?מתכנן להישאר מורעב ככה?
ולא,אתה לא קרוב בחישובים שלך אם אתה חושב ש200 גרם שניצלים=300 קלוריות.
תשקול את האוכל,תעקוב אחרי הערכים ותקבל קו בסיס ובנוסף:בחיטוב לא נכנס דבר לפה שלא נשקל/תכנן והערכים הותאמו אחרת אתה סתם תתקע.

• פותח/ת השרשור
1000 קלוריות מיתרות ביום אחד של העמסה זה לא מה שהיה עושה לך הבדל אחרי 11 יום. זה או מש שאמרתי, וסביר מאוד שזה מה שאמרו לך לפני כאן, שאתה לא באמת יודע כמה אתה אוכל.
סתם שאלה - עד לפני שבועיים לא עבדתי בכלל על הבטן. ובשבועיים האלה הוספתי 3 אימוני בטן בשבוע. ואימון בטן זה 2-3 דקות של תרגילים ברצף.
זה קשור אולי באיזושהי צורה? אולי אפילו טיפה?

סתם שאלה - עד לפני שבועיים לא עבדתי בכלל על הבטן. ובשבועיים האלה הוספתי 3 אימוני בטן בשבוע. ואימון בטן זה 2-3 דקות של תרגילים ברצף.
זה קשור אולי באיזושהי צורה? אולי אפילו טיפה?
אתה שואל אם זה שלא ירדת ואפילו עלית במשקל יכול להיות קשור לזה שהוספת תרגילי בטן?
התשובה היא לא.

לא מבין למה לעשות שעה אירובי... עדיף להעלות עצימות (ספרינטים) ולהוריד זמן, לדעתי.
אתה מתאמן בחדר כושר, איזה תכנית?

• פותח/ת השרשור
לא מבין למה לעשות שעה אירובי... עדיף להעלות עצימות (ספרינטים) ולהוריד זמן, לדעתי.
אתה מתאמן בחדר כושר, איזה תכנית?
אני עושה ספרינטים. אני משלב הליכה-ריצה-ספרינטים. זה פשוט קשה לי מאוד אז אני לא יכול להתרכז במשהו אחד

• פותח/ת השרשור
אתה שואל אם זה שלא ירדת ואפילו עלית במשקל יכול להיות קשור לזה שהוספת תרגילי בטן?
התשובה היא לא.
טוב 9 ימים אחרי הורדתי 900 גרם.
אני אתאר לכם מה עשיתי שונה:
ביום העמסה אכלתי כ0330 קלוריות במקום 4000.
מבחינת ספורט לא היה שינוי דרסטי.
תפריט - לא נגעתי בשניצלים מטוגנים, יש מצב שזה היה הגורם לסטייה הגדולה, חצי מהימים הייתי מאוד עקבי בכמות קלוריות, חצי שני קצת 100 קלוריות יותר פה ושם, והיה יום אחד שהייתי על ניטרלי כי לא הייתה לי ברירה. אפשר לומר שזה 8 ימים של הורדה במשקל.
מקווה שעד הגיוס (יום ראשון הבא) אני יוריד עוד קילו ויגיע לשיא שלי 76.5.
בגיוס והטירונות אתם יכולים לתת לי טיפים? כי שמעתי שיורדים שם במשקל אז זה די מעודד אותי..

Back
למעלה תחתית