הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התלבטות על ss

YarinWorkout

מושעה
135
6
נק' מוניטין:
5
135
6
אהלן,
המטרה שלי היא בילדינג, אבל בחרתי כנראה להתחיל בss עם מאזן חיובי של 700 ובמידה ויהיה צרך אעלה בגלל שאומרים בסיס טוב ועליה במשקלים ובמסת השריר,
אך יש מנגד המון בילדרים ואנשים שאומרים התוכנית בזבוז זמן מוחלט לבאדיבילדינג גורמת לחוסר פרופורציות בעיקר בידיים ולא כדאי לבזבז עליה תזמן.
ובאמת ראיתי כמה אנשים שנראים כמו גוש בשר, השאלה האם אפשר לסיים תתוכנית עם מראה מסיבי וגם לעלות בנוסף למשקלי העבודה במסת השריר באופן משמעותי, (אני מודע לכך שאעלה בשומן אבל השאלה היא אם אני אעשה את זה מבוקר ולא אוכל כמו חזיר אבל כן אוכל מספיק בשביל להתאושש ובשלב מאוחר אשלב גם תרגילי עזר, אוכל לסיים את התוכנית במראה מסיבי וגדול וכן עם עליה במסת שריר שנראית לעין ובלי לחטב תקופה ארוכה ומייגעת?)

1.אם תאכל טוב אתה לא תהיה שמן,במיוחד בהתחלה לדעתי 700 זה הרבה והייתי ממליץ להישאר במאזן חיובי קצת יותר נמוך עד שתסיים לעבוד עם הטכניקה ותרים משקלים קצת יותר כבדים
2.לא יודע איזה בילדר אמר לך את השטות הזאת עם הידיים אבל יד אחורית אמורה להיות יותר גדולה מהיד הקידמית ובSS הפרופורציה בסדר גמור(ואם אתה מתעקש תוכל לעשות מתח בסופינציה במקום רגיל)
3.בסיס של כוח חשוב מאוד בכל דבר שתעשה אחר כך אז כן תעשה תוכנית כוח כמה חודשים ואז תעבור לתוכנית בילדינג

• פותח/ת השרשור
1.אם תאכל טוב אתה לא תהיה שמן,במיוחד בהתחלה לדעתי 700 זה הרבה והייתי ממליץ להישאר במאזן חיובי קצת יותר נמוך עד שתסיים לעבוד עם הטכניקה ותרים משקלים קצת יותר כבדים
2.לא יודע איזה בילדר אמר לך את השטות הזאת עם הידיים אבל יד אחורית אמורה להיות יותר גדולה מהיד הקידמית ובSS הפרופורציה בסדר גמור(ואם אתה מתעקש תוכל לעשות מתח בסופינציה במקום רגיל)
3.בסיס של כוח חשוב מאוד בכל דבר שתעשה אחר כך אז כן תעשה תוכנית כוח כמה חודשים ואז תעבור לתוכנית בילדינג
קודם כל תודה רבה על המענה המהיר,
לגבי מה שאמרת עם המתח, במקום הפאוורקלין אני אעשה חתירה. בשלב מאוחר יותר של התוכנית אשלב עזר ליד קדמית,
עכשיו עוד שאלה, אתה יודע על מישהו שעשה ונראה בסוף התוכנית מסיבי מאוד וכן העלה כמות נכבדת של מסת שריר ולא נראה כמו גוש? וכמובן לא היה צריך לעבור אחרי זה חיטוב מייגע וארוך?

קודם כל תודה רבה על המענה המהיר,
לגבי מה שאמרת עם המתח, במקום הפאוורקלין אני אעשה חתירה. בשלב מאוחר יותר של התוכנית אשלב עזר ליד קדמית,
עכשיו עוד שאלה, אתה יודע על מישהו שעשה ונראה בסוף התוכנית מסיבי מאוד וכן העלה כמות נכבדת של מסת שריר ולא נראה כמו גוש? וכמובן לא היה צריך לעבור אחרי זה חיטוב מייגע וארוך?
כן מכיר מישהו אישית שנשאר חטוב וגדל בצורה משמעותית והיה מסיבי בצורה מטורפת,אבל שוב פה נכנסת התזונה והגנטיקה
תאכל טוב,תשן מספיק ותתאמן חזק ואין סיבה שלא תצליח לשמור על אחוז שומן טוב

• פותח/ת השרשור
כן מכיר מישהו אישית שנשאר חטוב וגדל בצורה משמעותית והיה מסיבי בצורה מטורפת,אבל שוב פה נכנסת התזונה והגנטיקה
תאכל טוב,תשן מספיק ותתאמן חזק ואין סיבה שלא תצליח לשמור על אחוז שומן טוב
אוקיי, עכשיו תגיד בנוגע לתזונה, התזונה רגילה כמו בכל מסה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית