הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל SS בקרוב

YarinWorkout

מושעה
135
6
נק' מוניטין:
5
135
6
טוב אני שוקל 86 על 1.86 , אחוז שומן יחסית גבוה בלי הרבה מסת שריר.
אני בחיטוב ל4 חודשים הקרובים ואז הולך על SS כנראה.
המטרה שלי היא נטו בילדינג אבל אני יודע שהבסיס טוב ומקבלים כוח ומסה
עכשיו השאלה האם אחרי הss (אני עושה נקי כמה שאפשר עם תפריט מסודר ומנסה להפחית כמה שאפשר עלייה בשומן) אעלה מסת שריר נכבדת? והאם אחרי החיטוב אראה מסיבי? כי אם לא מבחינתי זה די בזבוז זמן.. כי אותי הגוף מעניין הרבה יותר ממשקל על המוט. אבל בחרתי בss כי גם ככה חורף אז אם באמת אראה מסיבי ואז אחרי החיטוב כנ״ל אז אקבל את הבונוס של אחלה משקלי עבודה וכמובן משם אני אעבור לנפח.

ולגבי פרופורציות לדעתכם יהיו בעיות בפרופורציה נגיד בין הידיים והחזה עליון וכו׳ לעומת רגליים גב וכתפיים שעובדים עליהם?
כי לא עובדים כתף אחורית יד קדמית וחזה עליון בטן וזה..

ושאלה אחרונה בתרגילי עזר שארצה לשלב בהמשך, אני לא מצליח לעשות עליות מתח אז אפשר נגיד כפיפות מרפק עם מוטw או דאמבלים בסוף כל אימון שלישי?

עלה מסת שריר נכבדת? והאם אחרי החיטוב אראה מסיבי? כי אם לא מבחינתי זה די בזבוז זמן.
אי אפשר לענות על השאלה הזו, הרבה גנטיקה מעורבת, מה שבטוח אתה תעלה לא מעט שריר ותתחזק, ותראה מסיבי יותר ממה שאתה עכשיו
ולגבי פרופורציות לדעתכם יהיו בעיות בפרופורציה נגיד בין הידיים והחזה עליון וכו׳ לעומת רגליים גב וכתפיים שעובדים עליהם?
כי לא עובדים כתף אחורית יד קדמית וחזה עליון בטן וזה.
אין טעם ברמתך להתעסק בפרופורציות, כי כדי שיוכל להיות עיסוק בזה צריכה להיות לך מסת שריר גדולה, ולכן זאת צריכה להיות המטרה שלך כרגע - לגדול.
ושאלה אחרונה בתרגילי עזר שארצה לשלב בהמשך, אני לא מצליח לעשות עליות מתח אז אפשר נגיד כפיפות מרפק עם מוטw או דאמבלים בסוף כל אימון שלישי?
אני אישית ממליץ לא לשלב תרגילי עזר, אבל יש שמוסיפים בשלבים מתקדמים של SS תרגילים לידיים באימון האחרון של השבוע

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לענות על השאלה הזו, הרבה גנטיקה מעורבת, מה שבטוח אתה תעלה לא מעט שריר ותתחזק, ותראה מסיבי יותר ממה שאתה עכשיו

אין טעם ברמתך להתעסק בפרופורציות, כי כדי שיוכל להיות עיסוק בזה צריכה להיות לך מסת שריר גדולה, ולכן זאת צריכה להיות המטרה שלך כרגע - לגדול.

אני אישית ממליץ לא לשלב תרגילי עזר, אבל יש שמוסיפים בשלבים מתקדמים של SS תרגילים לידיים באימון האחרון של השבוע
מה לדעתך על התוכנית שלי:
חיטוב עכשיו עד פברואר- מרץ
פברואר מרץ- יוני יולי ss
אחר כך חיטוב קצרצר (מקווה שיהיה קצרצר) ואז מסה עם תוכנית נפח
מה אתה חושב?
להמלצתך עדיף לדלג על הss ואחרי החיטוב ללכת על מסה רגילה?
השאלה שלי פה היא כעיקרון, איפה אעלה יותר מסת שריר ובוא נגיד אהיה מתקדם יותר בתחום שאני רוצה להשקיע בו של הבילדינג. במסה רגילה בתוכנית נפח או עם ss?

מה לדעתך על התוכנית שלי:
חיטוב עכשיו עד פברואר- מרץ
פברואר מרץ- יוני יולי ss
אחר כך חיטוב קצרצר (מקווה שיהיה קצרצר) ואז מסה עם תוכנית נפח
מה אתה חושב?
להמלצתך עדיף לדלג על הss ואחרי החיטוב ללכת על מסה רגילה?
השאלה שלי פה היא כעיקרון, איפה אעלה יותר מסת שריר ובוא נגיד אהיה מתקדם יותר בתחום שאני רוצה להשקיע בו של הבילדינג. במסה רגילה בתוכנית נפח או עם ss?
כל התכניות האלו לא תמיד עובדות כמתוכנן, בפועל דברים משתנים, תתן מטרות קצרות טווח, כרגע המטרה היא X תתחיל בתכנית כדי להשיג את זה, כשתשיג את X תעבור למטרה חדשה.

לגבי סוג התכנית, כדי לגדול אתה צריך תכנית שתעלה אותך בעומסים מאימון לאימון, SS עושה את זה מעולה, אבל היא ממש לא התכנית היחידה בעולם, כל תכנית שתקדם אותך בעומסים מאימון לאימון תעבוד. יכול להיות שתעלה יותר מסה מתכנית מפוצלת אני לא אומר שלא, וגם יכול להיות שלא.
בכל אופן SS בנויה בצורה טובה, אני לא רואה סיבה למה לא לעשות אותה.

• פותח/ת השרשור
כל התכניות האלו לא תמיד עובדות כמתוכנן, בפועל דברים משתנים, תתן מטרות קצרות טווח, כרגע המטרה היא X תתחיל בתכנית כדי להשיג את זה, כשתשיג את X תעבור למטרה חדשה.

לגבי סוג התכנית, כדי לגדול אתה צריך תכנית שתעלה אותך בעומסים מאימון לאימון, SS עושה את זה מעולה, אבל היא ממש לא התכנית היחידה בעולם, כל תכנית שתקדם אותך בעומסים מאימון לאימון תעבוד. יכול להיות שתעלה יותר מסה מתכנית מפוצלת אני לא אומר שלא, וגם יכול להיות שלא.
בכל אופן SS בנויה בצורה טובה, אני לא רואה סיבה למה לא לעשות אותה.
אבל בכלליות אתה ממליץ על תוכנית נפח? כי עכשיו קראתי וראיתי שssבנויה לנטו כוח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית