הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט חיטוב

YOUMIRINBRUH

משתמש מתחיל
176
21
נק' מוניטין:
0
176
21
בניתי תפריט חיטוב ורוצה לדעת איך ומה אפשר להוסיף/ להעיף
ארוחת בוקר: סרדינים בשמן זית + 2 פריכיות אורז
ארוחת עשר (בבית ספר) : 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה + 70 גרם פסטרמה
ארוחת צהריים : חזה עוף 250 גרם +20 גרם חמאה + 200 גרם אורז אחרי בישול + 70גרם חומוס
אחרי אימון : 2 סקופים חלבון + 50 גרם פרי
ארוחת ערב : קוטג 5% + ירקות
1900 קלוריות
183 גרם חלבון
115 גרם פחמימה
78 גרם שומן
משקל גוף : 75
נב: אני תקוע במשקל הזה יותר מחודש. כולהזמן נתקע במשקל הזה חוזר לנייטרלי ושוב. אני עושה כול סוף אימון 30 דקות אירובי .חשבתי על להוריד פחמימה אבל לא יהיה לי כוח לאירובי בסוף. ואירובי בבוקר לא יכול כי יש בית ספר

נערך לאחרונה:
נב: אני תקוע במשקל הזה יותר מחודש. כולהזמן נתקע במשקל הזה חוזר לנייטרלי ושוב.
אין הרבה אפשרויות. אם אתה חוזר לניטרלי ואז חוזר לחיטוב ונתקע תמיד אז רק להוריד קלוריות יכול לעזור לך.
עוד דבר שאתה יכול לעשות זה פשוט לסיים את החיטוב, לעלות מסת שריר ובחיטוב הבא לנסות לרדת לאחוז שומן נמוך יותר מעכשיו. זה רק הצעה, לא ראיתי תמונה שלך. זה יכול להיות יותר טוב אם אין לך יחסית הרבה מסת שריר עכשיו.

• פותח/ת השרשור
אין הרבה אפשרויות. אם אתה חוזר לניטרלי ואז חוזר לחיטוב ונתקע תמיד אז רק להוריד קלוריות יכול לעזור לך.
עוד דבר שאתה יכול לעשות זה פשוט לסיים את החיטוב, לעלות מסת שריר ובחיטוב הבא לנסות לרדת לאחוז שומן נמוך יותר מעכשיו. זה רק הצעה, לא ראיתי תמונה שלך. זה יכול להיות יותר טוב אם אין לך יחסית הרבה מסת שריר עכשיו.
אני על 25 אחוז שומן לא נראה לי שאעשה מסה גובה 165 משקל 75

אני על 25 אחוז שומן לא נראה לי שאעשה מסה גובה 165 משקל 75
אם אלה הנתונים אז אין לי פתרון אחר חוץ מלהוריד קלוריות או להוסיף אירובי לאור מה שרשמת לפני.

• פותח/ת השרשור
אם אלה הנתונים אז אין לי פתרון אחר חוץ מלהוריד קלוריות או להוסיף אירובי לאור מה שרשמת לפני.
אני אנסה את התפריט הזה אם ארד אמשיך בו עד שאיתק שוב ו אוריד קלוריות . אם לא ארד אז לאאדע מה לעשות לא נשארל י כלום חח

נראה לי ממש מוזר שעל 1900 אתה לא יורד בכלל, בהתחשב בנתונים שלך.
יכול להיות שאתה מפספס משהו, לא מחשב משהו שהוא עם ערך קלורי לא מבוטל.
אתה אוכל ירקות?

• פותח/ת השרשור
נראה לי ממש מוזר שעל 1900 אתה לא יורד בכלל, בהתחשב בנתונים שלך.
יכול להיות שאתה מפספס משהו, לא מחשב משהו שהוא עם ערך קלורי לא מבוטל.
אתה אוכל ירקות?
חדש התחלתי לאכול ירקות . וכול כמה זמן אני צריך לראות ירדה ?

Back
למעלה תחתית