הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה עושים אחרי SS?

Lunatic

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
אז ככה, אני סוג של שחיף, המליצו לי בחום להתחיל SS, הבנתי שהמטרה של התכנית הזו היא לצבור מסת שריר, זה נכון?

והשאלה החשובה היא מה אני בעצם עושה אחרי SS? חיטוב? או שבכלל עוברים לתכנית אחרת?

התכנית הזאת בכלל בונה שרירים בכל הגוף? (יש רק כמה תרגילים בודדים בתכנית הזו).

או שהמטרה שלה היא רק לצבור כוח ומסה?

המטרה של SS היא לתת למתאמן המתחיל כח בסיסי (מכאן השם שלה: STARTING STRENGTH) שאיתו המתאמן יוכל להמשיך באימונים, בין אם כוח או פיתוח גוף, אחרי שיסיים את התכנית.
והשאלה החשובה היא מה אני בעצם עושה אחרי SS? חיטוב? או שבכלל עוברים לתכנית אחרת?
כשאתה מסיים SS (שזה אומר שאתה כבר לא יכול להתקדם במשקלי עבודה מאימון לאימון) אתה מן הסתם עובר לתכנית אחרת בהתאם למטרות שלך.
חיטוב עושים כשהאחוז שומן שלך גבוה מדי לטעמך, לא אחרי תכנית מסויימת.
התכנית הזאת בכלל בונה שרירים בכל הגוף? (יש רק כמה תרגילים בודדים בתכנית הזו).
התרגילים הבודדים האלה ביחד עובדים על כל הגוף
או שהמטרה שלה היא רק לצבור כוח ומסה?
כן המטרה שלה לצבור כוח ומסה לא הבנתי למה אתה כותב את זה בתור ניגוד לשאלה הקודמת.
אני לא יודע אם קראת את המאמר על SS, אם לא אז תקרא אותו
תוכנית אימונים - Starting Strength (SS) - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
אם יש לך אפשרות לקרוא את הספר אז אני ממליץ לעשות את זה.

• פותח/ת השרשור
המטרה של SS היא לתת למתאמן המתחיל כח בסיסי (מכאן השם שלה: STARTING STRENGTH) שאיתו המתאמן יוכל להמשיך באימונים, בין אם כוח או פיתוח גוף, אחרי שיסיים את התכנית.

כשאתה מסיים SS (שזה אומר שאתה כבר לא יכול להתקדם במשקלי עבודה מאימון לאימון) אתה מן הסתם עובר לתכנית אחרת בהתאם למטרות שלך.
חיטוב עושים כשהאחוז שומן שלך גבוה מדי לטעמך, לא אחרי תכנית מסויימת.

התרגילים הבודדים האלה ביחד עובדים על כל הגוף

כן המטרה שלה לצבור כוח ומסה לא הבנתי למה אתה כותב את זה בתור ניגוד לשאלה הקודמת.
אני לא יודע אם קראת את המאמר על SS, אם לא אז תקרא אותו
תוכנית אימונים - Starting Strength (SS) - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
אם יש לך אפשרות לקרוא את הספר אז אני ממליץ לעשות את זה.

כנראה שהבנתי לא נכון מה זה חיטוב..

אני הבנתי שבכלל חיטוב עושים תמיד אחרי מסה בשביל להוריד את שכבת השומן, שיראו את השרירים.

איך אני יודע כמה אחוז שומן אני?

ואיזה תכנית אתה ממליץ לי לעשות אחרי SS? המטרה שלי היא פיתוח גוף, קוביות, שרירי ידיים בולטים (גוף יפה).

ועד מתי אני צריך לעשות מסה? (הכוונה עד איזה משקל)

הגובה שלי הוא בערך 173 , משקל 63.

-----
תודה רבה על העזרה.

כנראה שהבנתי לא נכון מה זה חיטוב..

אני הבנתי שבכלל חיטוב עושים תמיד אחרי מסה בשביל להוריד את שכבת השומן, שיראו את השרירים.
אז כן הבנת נכון מה זה חיטוב.
כשעושים מסה אז עולים גם בשומן בנוסף לשריר. כשצוברים יותר מדי שומן (לכל אחד זה יכול להיות שונה כמה זה "יותר מדי" מבחינתו) אז עושים חיטוב בשביל להוריד שומן.
איך אני יודע כמה אחוז שומן אני?
אתה יכול לשים תמונות שלך כאן או בפורום תמונות ולבקש שיעריכו כמה יש לך. אבל זה לא כל כך משנה, כתבתי למעלה מתי אמורים להתחיל חיטוב.
ואיזה תכנית אתה ממליץ לי לעשות אחרי SS? המטרה שלי היא פיתוח גוף, קוביות, שרירי ידיים בולטים (גוף יפה).
תעשה קודם את SS, תסיים אותה ואז נראה.
ועד מתי אני צריך לעשות מסה? (הכוונה עד איזה משקל)
אין משקל מסויים שעד אליו צריך לעשות מסה. כמו שאמרתי למעלה כשצוברים יותר מדי שומן אז מפסיקים מסה ומתחילים להוריד את השומן.

Back
למעלה תחתית