הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS של מארק ריפטו

• פותח/ת השרשור ueran2
  • פורסם בתאריך

ueran2

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
0
36
0
קודם כל תרשו לי להתנצל על כפל ההודעה (רשומה כזאת בפורום אחר באתר זה) ואני מקווה שזה לא יכעיס את מנהלי האתר הטוב הזה
שלום רב, יש לי שתי שאלות לגבי תוכנית האימונים של מארק ריפטו.
קודם כל אומר שהיא תוכנית מאוד טובה לכח ושאחרי שעשיתי אותה קצת הרגשתי שאני יכול להתחיל להזיז הרים. אבל, (!) ופה יש (בשבילי) ''אבל'' גדול, אני חושש להשמין בתוכנית הזאת. אין לי בעיה לעשותה אם היא לא תיגרום לי להשמין. כי שמתי לב שעל ההתחלה אתה מתחיל לאכול המון (ובגלל המאמץ הקשה שלה) ועולה במשקל. כן, אתה מתחזק כתוצאה מהאכילה אבל לא לזה התכוונתי. אולי אני סתם אחד שלא יודע כלום מהחיים שלו בנושא הזה. אך, אני לא רוצה להשמין.
האם התכנית הזאת תגרום לי להשמין? או שעם הזמן ככל שהיא תתארך היא תתחיל לחטב אותי? כי כן מספר הסטים עולים עם הזמן.

דבר נוסף, לאחר ריפטו לאיפה אני ממשיך?
האם אני קופץ לאיזה תוכנית פיצול מסויימת או שכמו שרשום פה אני אמור לעבור לתוכנית של ביל סטאר (מאד' קאוו, טקסס מת'דד)

הכוונה שלי היא להגדיל מסת שריר אבל מבלי להפוך לשור שמן באמצע.

דבר אחרון באמת. אם אני אמור להשמין בתקופת העלאת מסת שריר, אז איזה תוכנית אני יכול לעשות בשביל חיטוב? כי פה באתר התוכנית לחיטוב והעלאת מסת שריר הן אותה תכנית? ורק הדיאטה שונה.
כי אם אני לוקח את תוכנית ה-SS שאולי תשמין אותי (תלוי בתשובתכם) אז ארצה בבקשה לדעת על תוכנית חיטוב. שלפחות שאם אחרי שאהפוך לשמן אוכל להרזות בחזרה.

תודה רבה לכל מי שיעזור לי ומאחל לכולם חג סוכות שמח !

משקל גוף (התחלה וסיום)? גובה? וותק? משקלי עבודה?...
רשום לעניין ולא את הרגשות שלך.

קודם כל תרשו לי להתנצל על כפל ההודעה (רשומה כזאת בפורום אחר באתר זה) ואני מקווה שזה לא יכעיס את מנהלי האתר הטוב הזה
שלום רב, יש לי שתי שאלות לגבי תוכנית האימונים של מארק ריפטו.
קודם כל אומר שהיא תוכנית מאוד טובה לכח ושאחרי שעשיתי אותה קצת הרגשתי שאני יכול להתחיל להזיז הרים. אבל, (!) ופה יש (בשבילי) ''אבל'' גדול, אני חושש להשמין בתוכנית הזאת. אין לי בעיה לעשותה אם היא לא תיגרום לי להשמין. כי שמתי לב שעל ההתחלה אתה מתחיל לאכול המון (ובגלל המאמץ הקשה שלה) ועולה במשקל. כן, אתה מתחזק כתוצאה מהאכילה אבל לא לזה התכוונתי. אולי אני סתם אחד שלא יודע כלום מהחיים שלו בנושא הזה. אך, אני לא רוצה להשמין.
האם התכנית הזאת תגרום לי להשמין? או שעם הזמן ככל שהיא תתארך היא תתחיל לחטב אותי? כי כן מספר הסטים עולים עם הזמן.

דבר נוסף, לאחר ריפטו לאיפה אני ממשיך?
האם אני קופץ לאיזה תוכנית פיצול מסויימת או שכמו שרשום פה אני אמור לעבור לתוכנית של ביל סטאר (מאד' קאוו, טקסס מת'דד)

הכוונה שלי היא להגדיל מסת שריר אבל מבלי להפוך לשור שמן באמצע.

דבר אחרון באמת. אם אני אמור להשמין בתקופת העלאת מסת שריר, אז איזה תוכנית אני יכול לעשות בשביל חיטוב? כי פה באתר התוכנית לחיטוב והעלאת מסת שריר הן אותה תכנית? ורק הדיאטה שונה.
כי אם אני לוקח את תוכנית ה-SS שאולי תשמין אותי (תלוי בתשובתכם) אז ארצה בבקשה לדעת על תוכנית חיטוב. שלפחות שאם אחרי שאהפוך לשמן אוכל להרזות בחזרה.

תודה רבה לכל מי שיעזור לי ומאחל לכולם חג סוכות שמח !
"עשית אותה" אבל אתה "חושש להשמין" - כמה זמן עשית אותה? כמה עלית במשקל בזמן שעשית אותה?
"עשית אותה" חודש לא באמת אומר ש"עשית אותה", רוב המתחילים מושכים SS חודשים ולעיתים אפילו קרוב לשנה בווריאציה כזאת או אחרת.
לאן ממשיכים משם? אני נוטה להעדיף את הטקסס או הליניארית מתוך רציונל פשוט שלאחר התקדמות מאימון לאימון עוברים להתקדמות משבוע לשבוע ואלה התוכניות הכי בולטות בהתקדמות שבועית (להוציא החסרונות הידועים כמו למשל הדדליפט שנוטה להתקע בטקסס וכו').

לשאלה "האם אני ישמין" רוב הסיכויים כן
אבל תלוי כמה ואיך,זאת אומרת אם אתה הולך לאוכל 3000 4000 קלוריות שחצי מזה יהיה חלב ועוגיות אז כן (אלה אם יש לך חילוף חומרים של חייזר)
אם תאוכל 500-1000 קלוריות במאזן חיובי מאוכל "בריא" בהדרגה העלייה תהיה יותר נקייה אבל עדיין יצטברו הרבה נוזלים ושומן אבל לאורך זמן ארוך יותר ואפקטיבי יותר וגם בשלבי חיטוב יהיה יותר קל.
במלים אחרון בשביל להתחזק באופן דרסתי למתאמן מתחיל בSS צריך לאכול ולא לחשוב על השמנה.

מה שתעשה אחרי SS זה בחירה שלך,להמשיך כוח ולהתחזק(לינרית ,5X5 ) ,או לפרוש לבילדינג ולעשות איזה תוכנית פיצולים.

אחרי תוכנית כוח מומלץ בזמן חיטוב לא לשנות תוכנית ולעבור לפיצולים אלה להמשיך את התוכנית כוח שעשית בלי האלמנט התקדמות
במטרה לרדת כמה שיותר משקל ולשמור על הכוח.

• פותח/ת השרשור
לשאלה "האם אני ישמין" רוב הסיכויים כן
אבל תלוי כמה ואיך,זאת אומרת אם אתה הולך לאוכל 3000 4000 קלוריות שחצי מזה יהיה חלב ועוגיות אז כן (אלה אם יש לך חילוף חומרים של חייזר)
אם תאוכל 500-1000 קלוריות במאזן חיובי מאוכל "בריא" בהדרגה העלייה תהיה יותר נקייה אבל עדיין יצטברו הרבה נוזלים ושומן אבל לאורך זמן ארוך יותר ואפקטיבי יותר וגם בשלבי חיטוב יהיה יותר קל.
במלים אחרון בשביל להתחזק באופן דרסתי למתאמן מתחיל בSS צריך לאכול ולא לחשוב על השמנה.

מה שתעשה אחרי SS זה בחירה שלך,להמשיך כוח ולהתחזק(לינרית ,5X5 ) ,או לפרוש לבילדינג ולעשות איזה תוכנית פיצולים.

אחרי תוכנית כוח מומלץ בזמן חיטוב לא לשנות תוכנית ולעבור לפיצולים אלה להמשיך את התוכנית כוח שעשית בלי האלמנט התקדמות

אוקי, אז קודם כל תודה. ואחשוב על זה. תודה על האינפורמציה.
משקל גוף (התחלה וסיום)? גובה? וותק? משקלי עבודה?...
רשום לעניין ולא את הרגשות שלך.

גובה : 1מטר ו70 סנטימטר
ותק: בנוגע לתוכנית - כמעט ואין ובכללי : אז יש שנתיים ומעלה
משקלי עבודה: מוט + 2 עד 5 קילו. כי רק התחלתי.

אתה לא בהכרח חייב להשמין, פשוט תקפיד לאכול כמה שאתה צריך
המושג הזה הוא חמקמק לכן אל תגזים
כמו שהרבה ילדים פה עושים ואז אתה תהיה שנה בחיטוב כדי להראות טוב שוב.

• פותח/ת השרשור
כמו שהרבה ילדים פה עושים ואז אתה תהיה שנה בחיטוב כדי להראות טוב שוב.

שנה (?!) וואו זה המון. אבל אם איזה תוכנית? כזאת שרשמו לי פה למעלה :

זאת הגזמה, יש פה אנשים שלא מבינים פרופורציות או צחוקים
ובSS על סקוואט 120 קילו הם אוכלים 5000 קלוריות ושותים 4 ליטר חלב ואוראו ושייקים וסתם משמינים.
תאכל, מספיק חלבון וכמות פחמימות יפה, על 2500 קלוריות, תראה אם אתה משמין מזה ואם אתה מתחזק.
מתחזק? תמשיך, לא מתחזק?
האם אתה משמין? אם כן תשקול מה יותר חשוב לך
אם לא, תאכל יותר...

בתור אדם שסתם אכל המון ועכשיו אני מתחזק בלי פלוס קלורי מטורף,
אין באמת צורך לאכול כמו חיה כשיש לך משקלים של ילדה מתבגרת, אפשר להתקדם יפה מאד עם אכילה מספקת.

לא ממש הבנתי איפה אתה עומד בתוכנית כרגע.. יעזור אם תרשום משקל גוף כשהתחלת + משקל גוף נוכחי ומשקלי עבודה כרגע.
בכול מקרה אני יכול להגיד לך שעוד חודש כולם יתחילו ללבוש קפוצונים ומעילים ואף אחד לא יראה את הכרס שלך אם זה מה שחשוב לך מבחינה אסטטית ויהיה לך 5 חודשים של שקט נפשי.

• פותח/ת השרשור
חחחח. אהבתי את הסיומת. חבל שזה יוצר קרס. אולי לא אם אמשיך בתוכנית הזאת תקופה של כמה חודשים ואז כמו שרשמתי הסטים יעלו אבל לא מספר החזרות. אבל מה שכן הספר של מארק ריפטו בהחלט מסביר הרבה.

חחחח. אהבתי את הסיומת. חבל שזה יוצר קרס. אולי לא אם אמשיך בתוכנית הזאת תקופה של כמה חודשים ואז כמו שרשמתי הסטים יעלו אבל לא מספר החזרות. אבל מה שכן הספר של מארק ריפטו בהחלט מסביר הרבה.
אגב שאלה, איך זה שאתה רשום מסוף 2011 ועושה SS של ריפטו? אח גדול?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית