הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בעיה במכון

• פותח/ת השרשור RAN28
  • פורסם בתאריך

RAN28

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי, אני מתאמן שלושה חודשים כבר בתכנית ss ואני רואה תוצאות אבל במכון יש מדריכים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם ואומרים לי שlaw bar זה לא טוב ושאני לא עושה טוב ולא אגדל ובדקתי עם אנשים שמבינים ואמרו שיש לי טכניקה מצוינת ובגלל שאני עדיין לא בן16 יש להם מין אחריות עליי או משהו כזה והם פשוט מפריעים לי כל אימון פעם אחת ובעיה נוספת שיש זלזול בקרב כמה אנשים שפשוט חושבים שהמכון שלהם ובאמצע סט של סקוואט נגעו לי במוט ואמרו לי אתה מלא זמן פה וגרמו לי לאבד טכניקה עם 85 קילו על הגב זה מחרפן אותי צריך עזרה

היי, אני מתאמן שלושה חודשים כבר בתכנית ss ואני רואה תוצאות אבל במכון יש מדריכים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם ואומרים לי שlaw bar זה לא טוב ושאני לא עושה טוב ולא אגדל ובדקתי עם אנשים שמבינים ואמרו שיש לי טכניקה מצוינת ובגלל שאני עדיין לא בן16 יש להם מין אחריות עליי או משהו כזה והם פשוט מפריעים לי כל אימון פעם אחת ובעיה נוספת שיש זלזול בקרב כמה אנשים שפשוט חושבים שהמכון שלהם ובאמצע סט של סקוואט נגעו לי במוט ואמרו לי אתה מלא זמן פה וגרמו לי לאבד טכניקה עם 85 קילו על הגב זה מחרפן אותי צריך עזרה
שתי אפשרויות, בלי יותר מדי חפירות:
1. לדבר עם ההנהלה ולהסביר להם
2. לעבור מכון

בגלל שאני עדיין לא בן16 יש להם מין אחריות עליי
כל עוד אתה מעל גיל 14 אין להם שום אחריות עליך.
מפריעים לי כל אימון
זרוק זין, תגיד להם שאם לא מתאים להם מה שאתה עושה אז שיחזירו לך את הכסף ואתה עובר מכון. הם לא יכולים לעשות לך בעיות אלה אם אתה עובר על אחד מחוקי המכון, וחוקי המכון הם בד"כ דברים כמו להתאמן עם מגבת, עם חולצה וכו. הם לא יכולים לעשות לך כלום על זה שאתה עושה LOW BAR בSS.
באמצע סט של סקוואט נגעו לי במוט
פעם אחת מישהו כמעט איבד את הלסת שלו כשהוא עשה לי את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית