נק' מוניטין:
43
- 307
- 34
אמרתי שנתנו לו, לא שהוא נותןאם הוא התחיל לשחק לפני שבועיים
איך לעזאזל הוא יכול להיות סמארף?!
קבוצה מלאהמה זה פול טים?
יש לי 96 שעות בCSGO כרגע
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אמרתי שנתנו לו, לא שהוא נותןאם הוא התחיל לשחק לפני שבועיים
איך לעזאזל הוא יכול להיות סמארף?!
קבוצה מלאהמה זה פול טים?
יש לי 96 שעות בCSGO כרגע
wtf...אמרתי שנתנו לו, לא שהוא נותן
קבוצה מלאה
ראיתי עשר שעות MGE אנלא מופתעwtf...
אם כן זה נורא מטומטם שמישהו שמשחק בקושי 100 שעות יבקש בוסט.
hacker/smurf/boostedראיתי עשר שעות MGE אנלא מופתע
לא,שיחקתי לבדאמרתי שנתנו לו, לא שהוא נותן
קבוצה מלאה
אז מה אתה מצפה אם המשחק לא כיף לך?אז אתה כנראה לא מכיר את דאנקי(ממליץ לראות את הסרטונים שלו),בוא נגיד שאפילו אנשים שלא משחקים בלול אוהבים את הסרטונים שלו,והוא הקפיץ את RIOT GAMES מאוד חזק(הוא שיחק עוד בבטא),ואני מסכים איתו בכל מילה,המשחק הזה פשוט לא כיף,אתה לא מקבל ממנו שום הנאה,הוא הופך למטלה ולמשהו שאתה פשוט מתעצבן ממנו מאשר נהנה ממנו.
אז מה אתה מצפה אם המשחק לא כיף לך?
תאמין לי שריטו לא צריכים את הליצן הזה כדי שיקדם אותם, לול הוא המשחק הכי משוחק בעולם כרגע ובטח שהE SPORT הכי חזק.
אני נותן כמה משחקים מדי פעם ואני עדיין נע בין דאימונד 4 ל5 ונהנה מאוד מהמשחק.
כן כן, אפשר גם לא להיות TRYHARD סאחי ולהנות מהמשחק וגם לשחק טוב.
למה עדיפות לליג? 🙄שמע זה מאוד תלוי בך יש כאלה שיעדיפו ויותר יהנו מMoba ויש כאלה שייתר יהנו מ RPG או FPS מה שאתה פחות מעדיף, לדעתי אם אתה רוצה משחקים כיפיים עדיף לשחק Moba כמו LOL ו Dota עדיפות לליג וכל הסגנון הזה ועם חברים יהיה לך הרבה יותר כיף
פשוט משחק ממכר אין מילה אחרתחחח נראה לי ששכחתם שבשביל להגיע לדאימונד צריך לעבור בגולד ובטח שבELO HELL של פלאט..
גם שם כשאתה מבין שאתה משחק בשביל הכיף ולא קרה כלום אם הפסדת אתה פתאום מתחיל לסחוב ולהנות מהמשחק.
חוץ מזה שלא תמיד חייב לשחק ראנקד.
דבר ראשון כי אני מעדיף ליג 😆 ודבר שני כי אפילו שזה נחשב "חיקוי" של Dota זה משחק יותר פשוט וקל להבנה ביחס לdota ויותר כיף לדעתילמה עדיפות לליג? 🙄
פשוט אם אנשים יבינו וישקיעו יותר מ2 דקות על משחק ויבינו מה לעזאזעל הולך יבינו שדוטא הרבה יותר שווה.דבר ראשון כי אני מעדיף ליג 😆 ודבר שני כי אפילו שזה נחשב "חיקוי" של Dota זה משחק יותר פשוט וקל להבנה ביחס לdota ויותר כיף לדעתי
כל אחד ודעתו, ואל תתפוס אותי במילה כי אני לא משחק dota אבל נראה לי שהתמונת פרופיל שלך זה של earthshaker תקן אותי אם אני טועהפשוט אם אנשים יבינו וישקיעו יותר מ2 דקות על משחק ויבינו מה לעזאזעל הולך יבינו שדוטא הרבה יותר שווה.
Dota>life
ברור שזה הוא. 😁כל אחד ודעתו, ואל תתפוס אותי במילה כי אני לא משחק dota אבל נראה לי שהתמונת פרופיל שלך זה של earthshaker תקן אותי אם אני טועה
main i guess? 😉ברור שזה הוא. 😁