הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב באזור עצם הזנב

ShaharOP

משתמש מתחיל
169
15
נק' מוניטין:
15
169
15
קודם כל אני יודע שזה מתאים יותר לפורום פציעות, אבל חיפשתי בפורום וראיתי שלא היה שם מענה לעניין... אני שואל פה כדי שמישהו שחווה את זה יגיב...
אני עושה SS, עכשיו הגעתי לעבודה רצינית, ניסיתי 75 סקוואט הצלחתי, לחיצה 60 הצלחתי אחר כך 105 דדליפט הצלחתי 3 חזרות... עכשיו יש לי מן כאב כזה מעל עצם הזנב ראיתי שלעוד אנשים שעשו SS היה את זה, אני מרגיש את זה בהתכופפות ובסוף הסקוואט (בתחתית), יש הצעות לשיפור? ללכת לאימון הבא ולראות אם הכאב חוזר? גם אעלה סרטון לטכניקה...

תקרא בעיקר,
האם כואב לך רק בבנץ' או במשהו אחר?

לי למשל זה מציק אחרי ימי סקוואט, ומה שעוזר לי זה להכנס לדיפ סקוואט לכמה דקות לפני שאני הולך לישון, ועוד מתיחות ועישויים לזוקפים בנקודת החיבור התחתונה, וכל הגלוטס.
בכללי כואב הגב תחתון באמצע אבל לא בצדדים בסקוואט, מרגיש אותו אחרי סטים כבדים.
אם זה דלקת, איך לדעתך אני אמור לטפל בזה ? יש לך חומר לקריאה כלשהו ? (אני רואה שאתה די מבין בנושא)

לי אישית שהיו כאבים - SL JOINT , לפני איזה 9 חודשים עשיתי :
הסיפור שלי עם הפיריפורמיס
עזר לי מאוד , תעשו את המתיחות האלו יומיות ווואלה , אחרי כמה זמן זה נעלם לכם.
אם זה בעצם האגן ( מה שהיה לי ) , אם זה עצם הזנב אין לי מושג אבל תנסו אם באלכם , אבל לא יודע אם כדאי...

עריכה : אני התאמנתי אפילו עם הכאבים , וגם המשכתי עם הסקוואט אפילו עם ה-SL JOINT , לא בדקתי אצל רופא , אבל אני יודע שהיה לי את זה , זה אותו אזור , תמשיכו עם הסקוואט אם באלכם , תעשו את המתיחות , אני עשיתי לפני אימון וביום מנוחה בבוקר / בצהריים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית