הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בניית תפריט חיטוב אחרי כמה חודשי חיטוב

Rec0cery

משתמש מתחיל
221
5
נק' מוניטין:
8
221
5
אני כמה חודשים בחיטוב ואין התקדמות ממשית והגעתי למסקנה שכנראה התפריט לא מאוזן וטוב.. אפשר בבקשה את העקרונות לבניית תפריט חיטוב טוב?

• פותח/ת השרשור
קראתי אבל לא הבנתי על איזה גירעון לשים את התפריט.. חשבתי על 650 שיהיה יותר יעיל ולא דובר שם על זה
לא מתחילים ב 650, זה יותר מדי.
תתחיל ב 300 ותראה כמה אתה יורד כל שבוע.
תשקל כל שבוע באותו יום, אחרי יציאת הבוקר כדי שהשקילה תהיה עקבית.
אם לא ירדת במשך שבועיים כחצי קילו כל שבוע, תוריד עוד 100 קלוריות או תוסיף אירובי.

• פותח/ת השרשור
לא מתחילים ב 650, זה יותר מדי.
תתחיל ב 300 ותראה כמה אתה יורד כל שבוע.
תשקל כל שבוע באותו יום, אחרי יציאת הבוקר כדי שהשקילה תהיה עקבית.
אם לא ירדת במשך שבועיים כחצי קילו כל שבוע, תוריד עוד 100 קלוריות או תוסיף אירובי.
אני באמצע חיטוב, לא מתחיל, אלא רק משנה את התפריט

אני באמצע חיטוב, לא מתחיל, אלא רק משנה את התפריט
למה אתה משנה? הירידה במשקל נתקעה? על כמה קלוריות אתה עכשיו?
לשאלה הראשונה שלך לגבי בניית תפריט: בגדול קח 2 גרם חלבון לכל קילו שלך, 0.8-1 גרם שומן לכל קילו, והשאר פחמימה כדי להגיע לכמות קלוריות שאתה צריך.

• פותח/ת השרשור
לשאלה הראשונה שלך לגבי בניית תפריט: בגדול קח 2 גרם חלבון לכל קילו שלך, 0.8-1 גרם שומן לכל קילו, והשאר פחמימה כדי להגיע לכמות קלוריות שאתה צריך.
תודה!!
הירידה נתקעה ובכלל ההורדה בא"ש. הייתי על 1700 קלוריות שבנוייות מ 170 חלבון, +-50 שומן ו-70-80 פחמימה
והייתי עושה עוד אירובי

Back
למעלה תחתית