עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קראתי אבל לא הבנתי על איזה גירעון לשים את התפריט.. חשבתי על 650 שיהיה יותר יעיל ולא דובר שם על זהקראת את המדריך לחיטוב מהאתר?
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
לא מתחילים ב 650, זה יותר מדי.קראתי אבל לא הבנתי על איזה גירעון לשים את התפריט.. חשבתי על 650 שיהיה יותר יעיל ולא דובר שם על זה
אני באמצע חיטוב, לא מתחיל, אלא רק משנה את התפריטלא מתחילים ב 650, זה יותר מדי.
תתחיל ב 300 ותראה כמה אתה יורד כל שבוע.
תשקל כל שבוע באותו יום, אחרי יציאת הבוקר כדי שהשקילה תהיה עקבית.
אם לא ירדת במשך שבועיים כחצי קילו כל שבוע, תוריד עוד 100 קלוריות או תוסיף אירובי.
למה אתה משנה? הירידה במשקל נתקעה? על כמה קלוריות אתה עכשיו?אני באמצע חיטוב, לא מתחיל, אלא רק משנה את התפריט
מעבר לגרעון של 500 קלוריות, אני בעד אירובי. אחרת זה מעט מדי אוכל.אני באמצע חיטוב, לא מתחיל, אלא רק משנה את התפריט
תודה!!למה אתה משנה? הירידה במשקל נתקעה? על כמה קלוריות אתה עכשיו?
לשאלה הראשונה שלך לגבי בניית תפריט: בגדול קח 2 גרם חלבון לכל קילו שלך, 0.8-1 גרם שומן לכל קילו, והשאר פחמימה כדי להגיע לכמות קלוריות שאתה צריך.
הירידה נתקעה ובכלל ההורדה בא"ש. הייתי על 1700 קלוריות שבנוייות מ 170 חלבון, +-50 שומן ו-70-80 פחמימהלמה אתה משנה? הירידה במשקל נתקעה? על כמה קלוריות אתה עכשיו?
לשאלה הראשונה שלך לגבי בניית תפריט: בגדול קח 2 גרם חלבון לכל קילו שלך, 0.8-1 גרם שומן לכל קילו, והשאר פחמימה כדי להגיע לכמות קלוריות שאתה צריך.