הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מידע אחר לא יודע לאיזו תכנית לעבור, לא עולה במשקלים (מצורפים תפריט, תכנית אימונים ותמונות)

harelb123

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
שלום לכולם.
האשכול הולך להיות דיי ארוך, בבקשה תקראו עד הסוף, תודה מראש.
קודם כל קצת מידע על עצמי:
בן 16, גובה 1.81, שוקל בסביבות 67 ק״ג.
התחלתי הכל לפני בערך שלושה חודשים כששקלתי 71 ק״ג, בהתחלה רציתי לעשות חיטוב ולהוריד במשקל למרות שבהשוואה לגובה והגיל המשקל עצמו תקין, אבל רציתי בכל זאת להוריד מהבטן אז עשיתי חיטוב.
לא אכלתי לפי תפריט מסודר, יצאתי שאכלתי רק בערך 1200 קלוריות ביום, אחרי חודש וחצי בערך ירדתי 5~6 ק״ג (אני יודע שזו לא ירידה טובה).
בכל מקרה, ככה נראיתי בהתחלה (לא עשיתי שריר והבטן רפויה):
VHN6HUp.jpg

zG7QPuu.jpg

אוקיי, בשבוע וחצי~שבועיים הראשונים עשיתי מכונות ואז עברתי למשקולות חופשיות עד עכשיו עם אותה תכנית האימונים (fbw) שאותה ארשום עוד מעט, חודשיים זה היה במאזן שלילי או לפחות לא חיובי, רק בסביבות החודש האחרון התחלתי לאכול עם תפריט מסודר כמו שצריך.
ככה אני נראה עכשיו:
2OuIbJ3.jpg

6ur2LmE.jpg

0nSEoUx.jpg

תפריט אוכל:
הכמות שאני אמור לאכול אחרי פלוס קלורי של 500 קלוריות ושריפה יומית (אם מחשיבים כולל 300 קלוריות באימון) היא 2926 קלוריות, בפועל העליתי אפילו עוד למרות שאני לא חושב שיש צורך כי לא כל כך עליתי במשקלים.
עכשיו אני אוכל 3200 קלוריות ביום.
8:00- חמש כפות שיבולת שועל.
10:00- ארבע פרוסות לחם מלא, חביתה משתי ביצים, קופסת קוטג׳ וירקות.
12:00- פרי ו- 5 שקדים.
14:00- ארבע חתיכות חזה עוף (230 גרם בערך), 12 כפות אורז מלא וסלט.
16:30- פרי ו- 10 שקדים.
אחרי האימון- ארבע פרוסות לחם מלא, קופסת קוטג׳, קופסת טונה / בשר (חזה עוף, דג וכו׳) וירקות.

תכנית אימונים:
את התכנית כתבו לי בחדר כושר לפני בערך חודש וחצי~חודשיים והיא fbw, אני הולך 3 פעמים בשבוע.
חזה- bench press עם מוט, 35.5 ק״ג. מאז שהתחלתי את התכנית רוב הזמן עשיתי עם שתי משקולות של 15 ק״ג ולא עליתי איתם אז עברתי רק לפני בערך שבוע וחצי למוט ובינתיים אני במשקל שרשמתי, אני עושה 3X12.
לקראת סוף האימון אני מוסיף גם מקבילים 3X8 למרות שהתכנית היא fbw.
רגליים- סקוואטים אני עושה בינתיים רק עם משקל גוף כי אפילו עם מטאטא אני לא מצליח טוב את התנועה עדיין, אני עושה 3X12 ובנוסף leg press עם 62.5 ק״ג מכל צד 3X10, במכונה אני בינתיים כן עולה.
גב- אני עושה 2 תרגילים למרות ה- fbw.
אני עושה מתח 3X6~7 ופולי עליון רחב 45 ק״ג 3X10.
בפולי עליון התחלתי עם 40 ק״ג בערך אז לא נראה לי שהעלייה כל כך טובה (בחודש).
כתפיים- press עם שתי משקולות של 8 ק״ג, 3X12.
התחלתי לדעתי עם 7 ק״ג ואני תקוע עם ה- 8 ק״ג דיי הרבה זמן ולא נראה לי שהעלייה טובה לחודש.
יד קדמית- כיסא 45 מעלות עם שתי משקולות של 8 ק״ג, 3X12.
התחלתי לדעתי עם 7 ק״ג, כשהגעתי ל- 8 ק״ג הרגשתי שקל לי אז באימון שאחרי העלתי אפילו ל- 10 ק״ג אבל בסט השלישי הגעתי ל- 7 אז באימון אחרי ירדתי ל- 9 ק״ג, גם שם הגעתי רק ל- 7 בסט השלישי. עכשיו כשחזרתי ל- 8 אני כבר בערך שלושה אימונים בסט השלישי מגיע רק ל- 9.
יד אחורית- לחיצה צרפתית עם מוט w, משקל 3.75 ק״ג מכל צד, סה״כ כולל המוט 15.5 ק״ג, 3X12.
ביד אחורית לא עליתי כלום מאז שהתחלתי, בהתחלה ניסיתי להעלות ל- 5 מכל צד אבל לדעתי רימיתי עם המרפקים אז חזרתי למשקל הקודם ואני לא עולה איתו.

אני לא יודע מה לעשות עכשיו, להמשיך עוד כמה זמן עם ה- fbw? לעבור ל- ab? ל- ss?
אמרו לי לעבור ל- ss כדי להעלות כוח קודם כל כדי שאחר כך אוכל להעלות משקלים בתכנית שאחריה, כדאי לי? למרות שאפשר לצלם לכאן אני מפחד לא לעשות את התנועה נכון ולהרוס לעצמי את הגב כי זה תרגילים מורכבים שבחיים לא עשיתי.
או שיהיה טעם לעבור ל- ab? אין לי מושג.

ממש תודה רבה למי שקרא הכל.
נ.ב- בטעות המקדם הודעה לא יצא טוב, התכוונתי לסמן ייעוץ.

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 59.1 · צפיות: 137
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 18 · צפיות: 135
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 19.5 · צפיות: 126
נערך לאחרונה:
שלום וברוך הבא.

אחרי חודש וחצי בערך ירדתי 5~6 ק״ג (אני יודע שזו לא ירידה טובה).
ירידה של 5-6 קילו בחודש וחצי זה ירידה די מהירה.
לגבי התפריט, קודם כל תכתוב גם את הערכים היומיים בנוסף לקלוריות (חלבון, שומן, פחמימה). דבר שני, אתה בטוח שזה 3200 קלוריות? זה נראה לי מעט מדי בשביל 3200.
סקוואטים אני עושה בינתיים רק עם משקל גוף כי אפילו עם מטאטא אני לא מצליח טוב את התנועה עדיין
תעשה לפחות עם מקל מטאטא, מה שתעשה בלי כלום לא יעזור לך הרבה. הייתי מעדיף עם מוט, אפילו בהתחלה לא אולימפי אם יש לך מוט קטן יותר במכון.
אמרו לי לעבור ל- ss כדי להעלות כוח קודם כל כדי שאחר כך אוכל להעלות משקלים בתכנית שאחריה, כדאי לי?
כן, כדאי.
למרות שאפשר לצלם לכאן אני מפחד לא לעשות את התנועה נכון ולהרוס לעצמי את הגב כי זה תרגילים מורכבים שבחיים לא עשיתי.
כל אחד שמרים עכשיו 100, 200, 300 קילו היה פעם במצב שהוא בחיים לא עשה את התרגיל. בשביל זה לומדים את הטכניקה, מבצעים עם משקל קל, מעלים לכאן, מקבלים ביקורת מה לשפר וממשיכים. אפשרות נוספת היא לקחת מאמן אישי שיודע ללמד טוב את תרגילי הבסיס (לצערי הרבה מהמדריכים בחדרי כושר לא כאלה), זו אופציה טובה אבל יקרה יותר.
אם אתה צריך סרטונים ללימוד טכניקה תגיד. בכל מקרה בשביל תכנית אימונים טובה אתה תצטרך ללמוד לבצע את תרגילי הבסיס. אם תעשה אותם כמו שצריך בטכניקה טובה זה לא יפצע אותך, רק יתרום לך.
אני מציע לעזוב את התכנית שאתה עושה ולהתחיל או SS או FBW אחרת, כזאת:
FBW למתאמן החדש ל3 אימונים בשבוע (3-4 שבועות ראשונות, תקופת תחילת אימונים לפני כניסה לתקופת SS או FBW מפוצלת)*
סקוואט 3X5
בנץ' פרס 3X5
דד ליפט 3X5
אוברהד פרס 3X5
פנדליי רואו/מתח/צ'ין אפס 3X5-8
פשיטות גו/כפיפות בטן 3X15

אחרי כמה שבועות לעבור לזאת:
FBW מפוצלת למתאמן מתחיל/בינוני ל3 אימונים בשבוע*
A1:
סקוואט 3X5
בנץ' פרס 3X5
מתח 3XMax
הנפות לצדדים 3X10
כפיפות מרפקים במוט 2X10
פשיטת מרפקים בכבל 2X10
כפיפות בטן 3X15
A2:
דד ליפט 1X5
אוברהד פרס 3X5
לג פרס/פרונט סקוואט 3X8
מקבילים 3X8
פנדליי רואו 3X8
כפיפות מרפקים במוט 2X10
לחיצה צרפתית 2X10
פשיטות גו 3X12

זה כשתלמד את הטכניקה של התרגילים.

*כל הזכויות שמורות לידידנו @Tank

A1
בנץ פרס 5×3
8×2
מקבילים 10×3

מיליטרי פרס 8×3
הרחקות לצדדים 10×2
Face pulls או הרחקה אופקית 10×2

לחיצה צרפתית 10×4

B
סקוואט 5×3
פשיטת ברכיים 8×2
תאומים 10×2

דדליפט 5×1
מתח 8×3
חתירה 10×3

יד קדמית 12×4

A2

מיליטרי פרס 5×3
הרחקות לצדדים 10×2
הרחקקה אופקית 10×2

בנץ פרס 8×3
בנץ עליון 10×3
פרפר 12×2

לחיצה צרפתית 10×4 או בנץ אחיזה צרה

כשתזיים את ה fbw מפוצלת תוכל לעשות את זאתי אני חושב

• פותח/ת השרשור
שלום וברוך הבא.

ירידה של 5-6 קילו בחודש וחצי זה ירידה די מהירה.
לגבי התפריט, קודם כל תכתוב גם את הערכים היומיים בנוסף לקלוריות (חלבון, שומן, פחמימה). דבר שני, אתה בטוח שזה 3200 קלוריות? זה נראה לי מעט מדי בשביל 3200.

תעשה לפחות עם מקל מטאטא, מה שתעשה בלי כלום לא יעזור לך הרבה. הייתי מעדיף עם מוט, אפילו בהתחלה לא אולימפי אם יש לך מוט קטן יותר במכון.

כן, כדאי.

כל אחד שמרים עכשיו 100, 200, 300 קילו היה פעם במצב שהוא בחיים לא עשה את התרגיל. בשביל זה לומדים את הטכניקה, מבצעים עם משקל קל, מעלים לכאן, מקבלים ביקורת מה לשפר וממשיכים. אפשרות נוספת היא לקחת מאמן אישי שיודע ללמד טוב את תרגילי הבסיס (לצערי הרבה מהמדריכים בחדרי כושר לא כאלה), זו אופציה טובה אבל יקרה יותר.
אם אתה צריך סרטונים ללימוד טכניקה תגיד. בכל מקרה בשביל תכנית אימונים טובה אתה תצטרך ללמוד לבצע את תרגילי הבסיס. אם תעשה אותם כמו שצריך בטכניקה טובה זה לא יפצע אותך, רק יתרום לך.
אני מציע לעזוב את התכנית שאתה עושה ולהתחיל או SS או FBW אחרת, כזאת:
FBW למתאמן החדש ל3 אימונים בשבוע (3-4 שבועות ראשונות, תקופת תחילת אימונים לפני כניסה לתקופת SS או FBW מפוצלת)*
סקוואט 3X5
בנץ' פרס 3X5
דד ליפט 3X5
אוברהד פרס 3X5
פנדליי רואו/מתח/צ'ין אפס 3X5-8
פשיטות גו/כפיפות בטן 3X15

אחרי כמה שבועות לעבור לזאת:
FBW מפוצלת למתאמן מתחיל/בינוני ל3 אימונים בשבוע*
A1:
סקוואט 3X5
בנץ' פרס 3X5
מתח 3XMax
הנפות לצדדים 3X10
כפיפות מרפקים במוט 2X10
פשיטת מרפקים בכבל 2X10
כפיפות בטן 3X15
A2:
דד ליפט 1X5
אוברהד פרס 3X5
לג פרס/פרונט סקוואט 3X8
מקבילים 3X8
פנדליי רואו 3X8
כפיפות מרפקים במוט 2X10
לחיצה צרפתית 2X10
פשיטות גו 3X12

זה כשתלמד את הטכניקה של התרגילים.

*כל הזכויות שמורות לידידנו @Tank
תודה על התשובה, לא יכולתי לענות כי הייתי בטיול כמה ימים.
נגיד שאעשה SS, לא הבנתי איך היא עוזרת לי בעתיד.
היא מפתחת כוח ואני מעוניין רק בנפח, השאלה היא האם המטרה היא שאחרי ה- SS יהיה לי יותר קל לעשות תרגילים לכל הגוף לפיתוח נפח או שזה עוזר רק לכוח.
לגביי התפריט, בדקתי אותו בחישוב קלוריות של אוכל וככה זה יצא, גם יש לי תזונאית שרושמת לי תפריט כל כמה זמן עם פלוס קלורי (שעוד עכשיו הוספתי).
לגביי אחוזים מכל קבוצת מזון אני לא יודע בדיוק, לא בדקתי.
לגביי הסקוואט, אז מה לעשות? עם מטאטא אני גם לא מצליח טוב לעשות את התנועה.
תודה!

תודה על התשובה, לא יכולתי לענות כי הייתי בטיול כמה ימים.
היא מפתחת כוח ואני מעוניין רק בנפח, השאלה היא האם המטרה היא שאחרי ה- SS יהיה לי יותר קל לעשות תרגילים לכל הגוף לפיתוח נפח או שזה עוזר רק לכוח.
לגביי התפריט, בדקתי אותו בחישוב קלוריות של אוכל וככה זה יצא, גם יש לי תזונאית שרושמת לי תפריט כל כמה זמן עם פלוס קלורי (שעוד עכשיו הוספתי).
לגביי אחוזים מכל קבוצת מזון אני לא יודע בדיוק, לא בדקתי.
תודה!
אל תדאג, בss אתה תגדל יפה מאד.

בסדר, אבל עדיין היא מיועדת בעיקר לכוח.
אחרי המעבר לתכנית שאחרי ה- ss יהיה לי יותר קל להעלות משקלים מפעם לפעם ולגדול בנפח?
כוח הוא הבסיס לגדילה במסת שריר.
בין אם מדובר באימוני עצימות או נפח

קודם כל בתכנית עצמה אתה תעלה מסת שריר לא רע (אם תאכל כמו שצריך). דבר שני היא תעזור לך בעתיד כי היא תיתן לך כוח בסיסי כדי שבתכנית בילדינג כלשהי שתעשה אחרי אתה לא תעבוד עם משקלים של ילדה (מה שיאפשר לך גם לבנות מסה יותר מהר).
אז תראה סרטונים (תכתוב RIPPETOE SQUAT ביוטיוב) ותלמד, אין לי משהו אחר להציע לך.

• פותח/ת השרשור
כוח הוא הבסיס לגדילה במסת שריר.
בין אם מדובר באימוני עצימות או נפח
אוקיי, תודה.
לגביי הסקוואט, מה לעשות אם גם עם מטאטא אני לא מצליח לעשות את התנועה טוב (בשביל 3 סטים)?
להתאמן רק עם משקל גוף בינתיים עד שאני מצליח?
אומרים ש- ss מיועדת למתחילים, אבל גם אם אני אמשיך עם ה- fbw בינתיים לא תיהיה בעיה אחר כך להתחיל ss או שאני אחשב ללא מתחיל וזה לא יהיה רלוונטי עבורי?

קודם כל בתכנית עצמה אתה תעלה מסת שריר לא רע (אם תאכל כמו שצריך). דבר שני היא תעזור לך בעתיד כי היא תיתן לך כוח בסיסי כדי שבתכנית בילדינג כלשהי שתעשה אחרי אתה לא תעבוד עם משקלים של ילדה (מה שיאפשר לך גם לבנות מסה יותר מהר).

אז תראה סרטונים (תכתוב RIPPETOE SQUAT ביוטיוב) ותלמד, אין לי משהו אחר להציע לך.
אוקיי, תודה!
אבל חוץ מגובה המשקלים שאוכל להרים במה זה עוזר לי? מה שמשנה בסופו של דבר זאת ההתקדמות מאימון לאימון.
אחרי ה- ss ההתקדמות תיהיה מהירה יותר או שפשוט אני אהיה מסוגל למשקל גבוה יותר בהתחלה?

מה בדיוק אתה לא מצליח עם מקל מטאטא? קצת קשה לי להבין. אם אתה יכול לעשות סקוואט משקל גוף, אז זה אותו דבר רק עם מקל חסר משקל עליך

אוקיי, תודה.
לגביי הסקוואט, מה לעשות אם גם עם מטאטא אני לא מצליח לעשות את התנועה טוב (בשביל 3 סטים)?
להתאמן רק עם משקל גוף בינתיים עד שאני מצליח?
אומרים ש- ss מיועדת למתחילים, אבל גם אם אני אמשיך עם ה- fbw בינתיים לא תיהיה בעיה אחר כך להתחיל ss או שאני אחשב ללא מתחיל וזה לא יהיה רלוונטי עבורי?

אוקיי, תודה!
אבל חוץ מגובה המשקלים שאוכל להרים במה זה עוזר לי? מה שמשנה בסופו של דבר זאת ההתקדמות מאימון לאימון.
אחרי ה- ss ההתקדמות תיהיה מהירה יותר או שפשוט אני אהיה מסוגל למשקל גבוה יותר בהתחלה?
ה ss תעזור לך להגיע לפוטנציאל שלך 'משקלים גבוהים'
ובכך היא תאפשר לך לעבוד עם משקלים גבוהים בתכניות בילדינג ולעבוד בשביל היפר.....חזרות גבוהות ומשקל גבוה
מתאמן מתחיל זה מתאמן שיכול לעלות משקל מאימון לאימון בלי קשר לוותיקות שלו בחדר כושר
מתאמן בינוני מעלה משקל כל שבוע בערך
ומתקדם כל חודש אתה מבין את הקטע
כשהגעת לפוטנציאל יותר קשה לעלות משקל

• פותח/ת השרשור
מה בדיוק אתה לא מצליח עם מקל מטאטא? קצת קשה לי להבין. אם אתה יכול לעשות סקוואט משקל גוף, אז זה אותו דבר רק עם מקל חסר משקל עליך
לא יודע, כי כשאני עושה עם משקל גוף ולא מחזיק כלום אני פשוט מושיט בירידה את הידיים קדימה וככה כנראה אני מאזן את עצמי.
כשאני מחזיק את המטאטא אז הידיים נמצאות מאחורה והגוף פחות מיוצב.
ושוב עם המשקלים הגבוהים אחרי ה- ss.
לא הבנתי, עכשיו לדוגמא קשה לי לעלות במשקלים ואמרתם שזה בגלל שקודם צריך תוכנית כוח (ss), ז״א שאחרי התכנית אני אוכל להרים משקלים גבוהים ומאימון לאימון אני אשתפר במשקל? כי עכשיו כמו שרשמתי ב- fbw אני מרגיש שאני לא עולה בחלק מהתרגילים.
ה ss תעזור לך להגיע לפוטנציאל שלך 'משקלים גבוהים'
ובכך היא תאפשר לך לעבוד עם משקלים גבוהים בתכניות בילדינג ולעבוד בשביל היפר.....חזרות גבוהות ומשקל גבוה
מתאמן מתחיל זה מתאמן שיכול לעלות משקל מאימון לאימון בלי קשר לוותיקות שלו בחדר כושר
מתאמן בינוני מעלה משקל כל שבוע בערך
ומתקדם כל חודש אתה מבין את הקטע
כשהגעת לפוטנציאל יותר קשה לעלות משקל
תודה.
כנ״ל מה שרשמתי למעלה:
לא הבנתי, עכשיו לדוגמא קשה לי לעלות במשקלים ואמרתם שזה בגלל שקודם צריך תוכנית כוח (ss), ז״א שאחרי התכנית אני אוכל להרים משקלים גבוהים ומאימון לאימון אני אשתפר במשקל? כי עכשיו כמו שרשמתי ב- fbw אני מרגיש שאני לא עולה בחלק מהתרגילים.

תראה, לפני שאתה בכלל חושב על נפח, אתה צריך כוח ומסת שריר בסיסית, ו-SS עושה את זה בצורה הטובה והמהירה ביותר.
מובן שאם אתה לא מעוניין בתובענות של התוכנית ובהתמדתה, אתה יכול לעשות גם FBW כפי ש- @yujinius ציין ופירט יפה מאוד.
אני מציע לך להסתכל על סרטונים ביוטיוב, ובאמצעותם להבין וללמוד את התרגילים. וככה כל פעם לתרגל עד שתצליח לשלוט, ואז עדיף יהיה לעלות לפה סרטונים לביקורת.
אבל חוץ מגובה המשקלים שאוכל להרים במה זה עוזר לי?
זה עוזר לך להשיג כוח ומסת שריר בסיסית בצורה הטובה והמהירה ביותר. התוכנית עוזרת לך להשיג את המטרות שלך מהר יותר.
אם תתחיל מתוכניות נפח, כדוגמת AB/C/D וכו', אתה תתקדם הרבה יותר לאט ותתקע במשקלים מהר מאוד.

• פותח/ת השרשור
תראה, לפני שאתה בכלל חושב על נפח, אתה צריך כוח ומסת שריר בסיסית, ו-SS עושה את זה בצורה הטובה והמהירה ביותר.
מובן שאם אתה לא מעוניין בתובענות של התוכנית ובהתמדתה, אתה יכול לעשות גם FBW כפי ש- @yujinius ציין ופירט יפה מאוד.

אני מציע לך להסתכל על סרטונים ביוטיוב, ובאמצעותם להבין וללמוד את התרגילים. וככה כל פעם לתרגל עד שתצליח לשלוט, ואז עדיף יהיה לעלות לפה סרטונים לביקורת.

זה עוזר לך להשיג כוח ומסת שריר בסיסית בצורה הטובה והמהירה ביותר. התוכנית עוזרת לך להשיג את המטרות שלך מהר יותר.
אם תתחיל מתוכניות נפח, כדוגמת AB/C/D וכו', אתה תתקדם הרבה יותר לאט ותתקע במשקלים מהר מאוד.
לגביי הקלוריות ב- ss, איזה פלוס קלורי צריך להתחלה?
אפשר להחליף את ה- power clean אם אני מעדיף אחר או שעדיף רק אותו?
אחרי ה- ss אפשר לעבור ל- ab?
תודה!

תודה!
כן אחרי הss תוכל לעבור ל ab
ב ss אתה צריך לעלות משקל מאימון לאימון ובשביל זה אתה צריך להיות בפלוס קלורי

פלוס של 500 יהיה טוב לדעתי וישמור על יחס טוב בין מסת השריר לשומן. יש האומרים שבתוכנית הזו צריך אפילו יותר עקב תובענותה ודרישותיה. חכה לעוד תגובות בקשר לזה.
אפילו מומלץ להחליף אותו. הוא תרגיל מאוד קשה ללמידה עצמית. מומלץ להחליף אותו במתח/צ'ין אפס/חתירה ל-3 סטים של 5 חזרות.
כן

• פותח/ת השרשור
פלוס של 500 יהיה טוב לדעתי וישמור על יחס טוב בין מסת השריר לשומן. יש האומרים שבתוכנית הזו צריך אפילו יותר עקב תובענותה ודרישותיה. חכה לעוד תגובות בקשר לזה.

אפילו מומלץ להחליף אותו. הוא תרגיל מאוד קשה ללמידה עצמית. מומלץ להחליף אותו במתח/צ'ין אפס/חתירה ל-3 סטים של 5 חזרות.

כן
תודה!
@White Walker @yujinius
מומלץ להחליף את ה- power clean במתח או צ׳ין אפס או שמומלץ להשאיר את הפאוור קלין בכל זאת?
אם להחליף, מה מהם הכי מומלץ?
אימון בטן בנוסף לחמשת התרגילים הבנתי שלא צריך כי הבטן עובדת מספיק בתמיכה של הגב, בהתחלה כשאני עוד במשקלים נמוכים אפשר לעשות בנוסף אימון בטן או עדיף שלא? והבטן עובדת מספיק בחמשת התרגילים כמו בתכניות אחרות כאימון נפרד?
תודה!

לא יודע, כי כשאני עושה עם משקל גוף ולא מחזיק כלום אני פשוט מושיט בירידה את הידיים קדימה וככה כנראה אני מאזן את עצמי.
כשאני מחזיק את המטאטא אז הידיים נמצאות מאחורה והגוף פחות מיוצב.
אז תראה סרטונים ותנסה לפחות עם מקל מטאטא, כשתצליח להיות יציב אז תתחיל עם מוט ואז תתחיל לטפס במשקלים. אם אתה עכשיו לא יכול לעשות אפילו עם מקל מטאטא אז צריך ללמוד לבצע כמו שצריך, לא לחכות כי זה לא יגיע לבד.
שוב עם המשקלים הגבוהים אחרי ה- ss.
כי התכנית FBW שלך לא טובה. תעשה SS או FBW מה שרשמתי בתגובה הראשונה, תאכל טוב ותראה שאתה מתחזק.
מומלץ להחליף את ה- power clean במתח או צ׳ין אפס או שמומלץ להשאיר את הפאוור קלין בכל זאת?
אם להחליף, מה מהם הכי מומלץ?
הבעיה עם פאוורקלין היא שסיכוי גבוה מאוד שתצטרך מאמן אישי שילמד אותך לבצע אותו. אין בעיה להחליף במתח, אני יודע שהרבה אנשים בפורום עשו ככה והיה סבבה.אני מעדף צ'ין אפס, תעשה 3X5, אם קל לך אז תעשה עם משקל.
אימון בטן בנוסף לחמשת התרגילים הבנתי שלא צריך כי הבטן עובדת מספיק בתמיכה של הגב, בהתחלה כשאני עוד במשקלים נמוכים אפשר לעשות בנוסף אימון בטן או עדיף שלא? והבטן עובדת מספיק בחמשת התרגילים כמו בתכניות אחרות כאימון נפרד?
תודה!
מיותר לעבוד על בטן בנפרד בשלב זה, וכשהמשקלים יהיו מאתגרים זה גם מיותר וגם יכול לפגוע בהתקדמות.

לפי איך שזהנראה בתמונות הירידה שלך במשקל הייתה טובה התחטבת יפה חזה ובטן קיבלו צורה . [זה שלא היה כמעט מסת שריר מי תחילת התהליך זה משהו אחר ] .
הורדת את כל השומן המיותר סביב המותן והחזה וגם לא תשכח שיש פה ירידה בכמות פחמימה אז חלק מהמשקל שירד זה נוזלים .
מי בחינת תזונה פשוט תתחיל להעלות את כמות הפחמימה וחשוב מאוד שהכל יעשה בהדרגה ולאט לאט כל שבועיים ולא פחות . הקטע שאם תעלה במכה אחת הרבה אוכל הגוף שלך ישמין בחזרה אז חשוב מאוד הקטע הזה שלא תעשה תטעות הזאת .
בקשר לאימונים אתה יכול לבחור לך תוכנית אימון שמתאימה למטרות שלך פיצול AB לדעתי הכי יתאים לך כרגע . יש לך כרגע אפשרות להתקדם במשקלים מהר מאוד כי אתה רק בתחילת הדרך .
בהצחלה .

• פותח/ת השרשור
אז תראה סרטונים ותנסה לפחות עם מקל מטאטא, כשתצליח להיות יציב אז תתחיל עם מוט ואז תתחיל לטפס במשקלים. אם אתה עכשיו לא יכול לעשות אפילו עם מקל מטאטא אז צריך ללמוד לבצע כמו שצריך, לא לחכות כי זה לא יגיע לבד.

כי התכנית FBW שלך לא טובה. תעשה SS או FBW מה שרשמתי בתגובה הראשונה, תאכל טוב ותראה שאתה מתחזק.

הבעיה עם פאוורקלין היא שסיכוי גבוה מאוד שתצטרך מאמן אישי שילמד אותך לבצע אותו. אין בעיה להחליף במתח, אני יודע שהרבה אנשים בפורום עשו ככה והיה סבבה.אני מעדף צ'ין אפס, תעשה 3X5, אם קל לך אז תעשה עם משקל.

מיותר לעבוד על בטן בנפרד בשלב זה, וכשהמשקלים יהיו מאתגרים זה גם מיותר וגם יכול לפגוע בהתקדמות.
אוקיי, ואין הבדל אם אני אעשה מתח רגיל או צ׳ין אפס? ולא יותר מחמש חזרות?
לגביי הפרס, זה משנה אם בישיבה נגיד או בעמידה?
תודה.
לפי איך שזהנראה בתמונות הירידה שלך במשקל הייתה טובה התחטבת יפה חזה ובטן קיבלו צורה . [זה שלא היה כמעט מסת שריר מי תחילת התהליך זה משהו אחר ] .
הורדת את כל השומן המיותר סביב המותן והחזה וגם לא תשכח שיש פה ירידה בכמות פחמימה אז חלק מהמשקל שירד זה נוזלים .
מי בחינת תזונה פשוט תתחיל להעלות את כמות הפחמימה וחשוב מאוד שהכל יעשה בהדרגה ולאט לאט כל שבועיים ולא פחות . הקטע שאם תעלה במכה אחת הרבה אוכל הגוף שלך ישמין בחזרה אז חשוב מאוד הקטע הזה שלא תעשה תטעות הזאת .
בקשר לאימונים אתה יכול לבחור לך תוכנית אימון שמתאימה למטרות שלך פיצול AB לדעתי הכי יתאים לך כרגע . יש לך כרגע אפשרות להתקדם במשקלים מהר מאוד כי אתה רק בתחילת הדרך .
בהצחלה .
תודה רבה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית