הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להחליף ג.צהובה ביוגורט

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
הם אותם קלוריות, נכון שבגבינה הצהובה יש טיפה יותר חלבון אבל עדין זה לא שאני מפסיד כמות חלבון גדולה אני עדין בכמות מספיקה בתפריט . אני רוצה להחליף בגלל שזה חוסך לי קצת בהוצאות .אז רציתי פשוט חוות דעת קטנה להיות בטוח שאין איזה חיסרון בהחלפה

קבצים מצורפים

• 2015-09-29 12.42.33.png
    2015-09-29 12.42.33.png
    KB 42.2 · צפיות: 96
  • 2015-09-29 12.41.21.png
    2015-09-29 12.41.21.png
    KB 37.3 · צפיות: 104
כעקרון אין בעיה, אבל זה לא כל כך חוסך בהוצאות

גביע של ביו עולה בערך 3.60, אם אני לא טועה 2 גביעים של ביו משתווים ל 4 פרוסות של גבנצ מבחינת ערכים

• פותח/ת השרשור
נכון אבל בגביע יש 200 גרם ואני לוקח מתוכו 100 גרם שזה דומה לפרוסה של 28 גרם גבינה צהובה 9 אחוז

מעלה אחוז שומן בקלות? תחליף ליוגורט.
"שחיף"? תשאר עם הגבינה הצהובה.

זה על קצה המזלג, סך הכל הגבינה צהובה יש הרבה יותר קלוריות, השאלה מה היא המטרה שלך.

• פותח/ת השרשור
אני כרגע במסה
ההבדל בין 100 גרם דנונה לפרוסה של 28 גרם גבינה הצהובה 9 אחוז הוא סהכ 6 קלוריות ממש קצת. זה לא הדבר שיגרום לי לעלות באחוזי שומן .
רק ההתפלגות של החלבון והפחמימה שונה אבל עדין מה שחשוב זה הסהכ כקלוריות. והשומן בעיקרוון דומה מאד בין שניהם .

מעלה אחוז שומן בקלות? תחליף ליוגורט.
"שחיף"? תשאר עם הגבינה הצהובה.

זה על קצה המזלג, סך הכל הגבינה צהובה יש הרבה יותר קלוריות, השאלה מה היא המטרה שלך.
אם אתה חושב ששומן זה מה שצריך להתנזר ממנו כשיש נטייה להשמנה, אתה לא יכול להיות יותר טועה.

אם כבר פחמימות בעייתיות יותר לנוטים להשמנ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית