הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט

12cohenGilad

משתמש פעיל
307
34
נק' מוניטין:
43
307
34
כל הזמן בא אליי איזה מתאמן באמצע שאני עושה דדליפט ועוצר אותי ואומר לי שבגלל שאני חדש במכון לא כדאי לי לעשות תדדליפט כי זה תרגיל למתקדמים. עכשיו זה נכון ?
אני דיי בטוח שלא אבל כבר דיי הרבה אומרים לי את זה...

כן כי פשוט אנחנו אף פעם לא מרימים חפצים מהרצפה, כזכור לי אנשים בני 70+ מרימים שקי קניות בשוק של כמה עשרות קילוגרמים והם אפילו עושים את זה כמה פעמים בשבוע, הם ממש "מתקדמים"

כבר דיי הרבה אומרים לי את זה...
התרגיל הזה נראה על פניו כמו מה שכל המומחים וה"מומחים" מזהירים מפניו את האוכלוסיה הכללית. ההמלצה המקובלת לאנשים היא להרים משאות כבדים רק בעזרת הברכיים בלי לכופף את הגב בכלל, כלומר לשמור על עמוד שדרה ישר וזקוף (כלומר מאונך). על דדליפט רומני אני בכלל לא מדבר, יש מרפאים שנשבעים שהתרגיל הזה הוא הדבר הכי גרוע שאתה יכול לעשות לגב שלך.

עדות אנקדוטלית: מאז שאני מתרגל על כסא רומאי (בינתיים שום דדליפט, תודה על ההצעה) יש הטבה משמעותית בבעיות הגב התחתון שלי. מן הסתם עכשיו, אחרי שפתחתי את הפה, הגב ייתפס לי באימון הבא 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית