הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר לחיטוב

yanivk2

משתמש פעיל
389
9
נק' מוניטין:
9
389
9
היי.
אני מתכנן לעשות בקרוב חיטוב אחרי מסה ארוכה מאוד, ויש לי כמה שאלות.
להתחיל בגירעון של 500 קלוריות? האם להישאר באותו גירעון קורי לאורך כל החיטוב או שלשנות אותו?
לעשות תקופה של ניטרלי לפני החיטוב? של כמה זמן?
כל כמה זמן לעשות העמסה? ביום הזה מה המטרה שלי? כמה שיותר קלוריות\פחממות\ משהו אחר, וכמה?

אין צורך בניטראלי לפני החיטוב, אבל הייתי מתחיל את החיטוב בגירעון קל ומגיע ל 500 בהדרגה (לאורך שבוע ימים לצורך העניין)
למרות שזה לא חובה, פשוט נראה לי יותר טוב לתת לגוף להסתגל לגירעון.
בכל אופן 500 זה אחלה.

העמסה לאחר שבועיים, ולאחר מכן אחת לשבוע וחצי.. החל מהשבוע ה9 אני עושה העמסה אחת לשבוע.

כל כמה זמן לעשות העמסה? ביום הזה מה המטרה שלי? כמה שיותר קלוריות\פחממות\ משהו אחר, וכמה?

עושה רושם שחסר לך ידע בסיסי בנושא הזה והייתי ממליץ לך בנוסף לקרוא קצת בפורטל, יש שם הסבר בנושא ההעמסות.

המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

אין צורך בניטראלי לפני החיטוב, אבל הייתי מתחיל את החיטוב בגירעון קל ומגיע ל 500 בהדרגה (לאורך שבוע ימים לצורך העניין)
בכל אופן 500 זה אחלה.

העמסה לאחר שבועיים, ולאחר מכן אחת לשבוע וחצי.. החל מהשבוע ה9 אני עושה העמסה אחת לשבוע.
זה מתכון רע לחיטוב, והוא בכלל לא הדרגתי.

זה מתכון רע לחיטוב, והוא בכלל לא הדרגתי.
אין שום דבר רע בהעמסה ראשונה לאחר שבועיים ולאחר מכן בהדרגה להגיע לאחת לשבוע.
וההדרגה שדיברתי עליה היא הירידה לגירעון של 500.

@SweetBamba דעתך.

@SweetBamba דעתך.
האמת שמה שהדליק אצלי נורה אדומה זה בכלל הטענה שאין צורך בנייטרלי לפני חיטוב, תוסיף לזה שלהגיע תוך שבוע לגרעון של 500 קלוריות זה פשוט מתכון רע ומי שיעשה את זה כנירא יתקע מהר מאוד.
חוק ברזל לחיטוב מוצלח זה הדרגתיות כנ"ל גם ביציאה מהחיטוב למסה.

האמת שמה שהדליק אצלי נורה אדומה זה בכלל הטענה שאין צורך בנייטרלי לפני חיטוב, תוסיף לזה שלהגיע תוך שבוע לגרעון של 500 קלוריות זה פשוט מתכון רע ומי שיעשה את זה כנירא יתקע מהר מאוד.
חוק ברזל לחיטוב מוצלח זה הדרגתיות כנ"ל גם ביציאה מהחיטוב למסה.
ביציאה מחיטוב למסה אין שום צל של ספק שיש מקום לניטראלי בשביל להימנע מריבאונד של השמנה.
לי אישית היו חיטובים עם ובלי ניטראלי לפני החיטוב וכך או כך זה לא פגע בי.
אני גם לא חושב שלרדת ל 500 יחסית מהר יתקע אותך מהר, זה נורא תלוי גנטיקה,מטרות ומצב א.ש נוכחי.

אם אחוז השומן כבר נמוך באופן יחסי, אז יכול להיות שכן.. אבל אז (בהנחה ויש מספיק מסת שריר גם), אני מצפה ממי שמנסה לרדת לאחוז נמוך יותר
שיידע שצריך לשלב עוד אלמנטים בחיטוב.

אם לסכם,
אני מסכים איתך שהדרגתיות בכל דבר זה עדיף, פשוט לא חושב שירידה יחסית מהירה ל 500 תתקע אותך באופן משמעותי.

בכל אופן 500 זה אחלה.
אני אישית חושב שיש צורך בנייטרלי,שינוי דרסטי כזה לגוף לא יעשה טוב. לפי דעתי יש לעשות ניטריילי שבוע ואז לרדת ישר ל500.
אני דיי בטוח שזה תלוי בכמות הפחמימה שלו ולא משך החיטוב,אם כי אני רואה המנעות מהעמסות לגמריי לקראת סוף חיטוב אפשרית.

אני אישית חושב שיש צורך בנייטרלי,שינוי דרסטי כזה לגוף לא יעשה טוב. לפי דעתי יש לעשות ניטריילי שבוע ואז לרדת ישר ל500.

אני דיי בטוח שזה תלוי בכמות הפחמימה שלו ולא משך החיטוב,אם כי אני רואה המנעות מהעמסות לגמריי לקראת סוף חיטוב אפשרית.
אתה טועה, העמסות עושים בכל מקרה ובכל מצב כשנמצאים בגירעון קלורי.

אתה טועה, העמסות עושים בכל מקרה ובכל מצב כשנמצאים בגירעון קלורי.
נכון,אבל שינוי תדירות העמסות לא הכרחי אם אתה נשאר על אותה כמות פחמימה כל הזמן.
במידה ואתה יורד בכמות הפחמימה תדירות העמסות עולה. אבל אין צורך בהגברת העמסות עם משך החיטוב.

נכון,אבל שינוי תדירות העמסות לא הכרחי אם אתה נשאר על אותה כמות פחמימה כל הזמן.
במידה ואתה יורד בכמות הפחמימה תדירות העמסות עולה. אבל אין צורך בהגברת העמסות עם משך החיטוב.
לא דיברתי על דל פחמימה.
בחיטוב רגיל גם כזה שאתה על 80 פחמימה אני אעשה פעם בשבוע העמסה לאחר חודש וחצי של חיטוב רצוף

@SweetBamba דעתך.
זה מה שאני הייתי עושה,זה ממש לא "רע"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית