הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית ABC בנפח של ABCDE

• פותח/ת השרשור Qubit
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Qubit

משתמש מתחיל
297
26
נק' מוניטין:
85
297
26
שלום 😃

אם אני עושה תכנית למטרת מסה, ABC בנפח של ABCDE, לדוגמא: חזה - שש תרגילים בבוקר, ויד אחורית - חמישה תרגילים בערב, (בסדר של ABC_R_ABC,
כאשר R הוא יום מנוחה, חמישה עד שישה אימונים בשבוע, שישה אימונים כל שמונה ימים)

התוצאות יהיו יותר מהירות?

יש לי אפשרות להתאמן מיום ראשון עד חמישי שלוש פעמים ביום, בשישי ובשבת פעמיים.

יש לי אפשרות להתאמן מיום ראשון עד חמישי שלוש פעמים ביום, בשישי ובשבת פעמיים
נשמע כמו טרול רציני.

בכל אופן, פשוט לא - תוריד את המחשבות של להתאמן כל היום מהראש שלך זה לא עובד ככה.

• אהבתי
Reactions: Tom
  • פותח/ת השרשור
נשמע כמו טרול רציני.

בכל אופן, פשוט לא - תוריד את המחשבות של להתאמן כל היום מהראש שלך זה לא עובד ככה.

אני בצבא, ג'ובניק, יומיות, אני יכול להתאמן לפני הצבא, בצבא, ואחרי הצבא.

• פותח/ת השרשור
תתרכז בלהתאמן 3 עד 4 פעמים בשבוע.

אני כבר מתאמן שנתיים ברצף, בשנה האחרונה עשיתי ABC רגיל, 6 פעמים ב8 ימים

זה שאתה יכול להתאמן 3 פעמים ביום לא אומר שאתה צריך להתאמן 3 פעמים ביום

אני יודע, אני אומר את זה בשביל שידעו ואולי יקפוץ למישהו רעיון.

ובכל מקרה למה אתם אומרים "פשוט לא" ותגובות שכאלו? אני קורע את השריר יותר בכל אימון ומאמן אותו פעמיים בשבוע, מבחינה הגיונית זה אמור להניב יותר תוצאות.

נערך לאחרונה:
אני כבר מתאמן שנתיים ברצף, בשנה האחרונה עשיתי ABC רגיל, 6 פעמים ב8 ימים

אני יודע, אני אומר את זה בשביל שידעו ואולי יקפוץ למישהו רעיון.

ובכל מקרה למה אתם אומרים "פשוט לא" ותגובות שכאלו? אני קורע את השריר יותר בכל אימון ומאמן אותו פעמיים בשבוע, מבחינה הגיונית זה אמור להניב יותר תוצאות.
ממליץ שתקרא קצת
עומס יסף - חיפוש ב-Google

ובכל מקרה למה אתם אומרים "פשוט לא" ותגובות שכאלו?
כי אנחנו מאמינים בשיטת אימונים אחרת. השיטה שאנחנו מאמינים בה היא שיטה שמבוססת על אימונים ב3-4 פעמים בשבוע על מנת להתאושש כמו שצריך מאימון לאימון, להתקדם במשקלי העבודה ולהגיע לניצול מירבי של יכולת תאי השריר ומערכת העצבים ללא הגעה לאימון יתר. אם התאמנת שנתיים אשמח אם תשתף אותנו בהישגים שלך מבחינת עליה במשקל גוף ובמשקלי העבודה בתרגילי הבסיס כדי שנדע לאיזה קבוצה לשייך אותך ואיך לעזור לך בהתאם.
אני קורע את השריר יותר בכל אימון ומאמן אותו פעמיים בשבוע, מבחינה הגיונית זה אמור להניב יותר תוצאות.
נכון. מבחינה הגיונית למדת בבצפר שככל שתלמד יותר טוב למבחן אתה תצליח יותר במבחן, אבל ההגיון של הבצפר לא עובד לצערי באימוני כושר. כדי להצליח באימוני כושר החוק הוא לא "כמה שיותר יותר טוב",.

לא מבין למה לקטול את הבנאדם...תעשה את התוכנית שלך לחודש וספר לנו איך היה..
מסכים מ-100%

לפותח הפוסט, תעשה את התכנית, תעדכן אותנו בתוצאות, רק תעשה טובה תשמור על עצמך

מסכים מ-100%

לפותח הפוסט, תעשה את התכנית, תעדכן אותנו בתוצאות, רק תעשה טובה תשמור על עצמך
שמע ברוב המקרים אני אסכים עם זה שיעשה מה שבא לו אבל אני לא יכול להסתכל על בנאדם שרוצה להתאמן 3 פעמים ביום ולא לעצור אותו. אני מרגיש שזה יהיה חוסר אחריות מצידי.

אני מרגיש שזה יהיה חוסר אחריות מצידי.
זה לא עסק שלך ולא של אף אחד..
אני זוכר שהתחלתי להתאמן בצורה רצינית אז תמיד רציתי "לכפות" את השיטה על כולם
עם הזמן הבנתי שזה לא יעבוד,כי לא כל מתאמן שרק נכנס לחדר כושר אכפת לו מסקוואט כבד וכו'..
אז פשוט הפסיק להיות אכפת לי,שכל אחד יעשה מה שבא לו,איך שבא לו

לא חלילה שאני 'יוצא' עלייך,פשוט תבין שיש עוד דרכים/מטרות באימונים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
האימון שאני הולך לעשות הוא כולה ABC רגיל, רק שאני מוסיף תרגיל אחד או שניים לשריר הגדול ולשריר הקטן, מה הסיפור? 6 תרגילים במקסימום לשריר, לא ביג דיל.

ואני לא הולך להתאמן 3 פעמים ביום.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית