הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילי גמישות לסקוואט

tomer330

משתמש פעיל
479
131
נק' מוניטין:
134
479
131
אני לא מצליח לעשות סקוואט נכון, הבנתי שהבעיה בגמישות
המדריכה במכון נתנה לי לעשות כמה תרגילים דמוי סקוואט וככה הגמישות תשתפר , התרגילים הם סקוואט בסמית משין וסקוואט וי
אז חשבתי על זה ואם הבעיה היא בגמישות אז אין תרגילי גמישות (לא תרגילי כוח) שיעזרו לי לעשות סקוואט נכון?

כדי שתעלה סרטון כדי שנוכל לבדוק מה הליקויים שלך בטכניקה וככה נעזור לך טוב יותר.

• פותח/ת השרשור
כדי שתעלה סרטון כדי שנוכל לבדוק מה הליקויים שלך בטכניקה וככה נעזור לך טוב יותר.
זה לא מה ביקשתי, אני יודע בדיוק מה הבעיה אצלי אבל אני לא מצליח לתקן את זה
היום ניסיתי 10 דקות בערך לעשות סקוואטים נכונים עם המדריכה במכון וזיהינו מה הבעיה אבל עדיין אני לא מצליח, יש לי בעיה בגמישות כנראה
השאלה שלי היא האם יש תרגילי גמישות שיעזרו לי לעשות סקוואט נכון...

אני יודע בדיוק מה הבעיה אצלי אבל אני לא מצליח לתקן את זה
אני לא סתם המלצתי לך להעלות סרטון, אני פשוט מעריך שהמדריכה שלך לא לימדה אותך נכון את התרגיל, לכן אתה חושב שיש לך בעיה בגמישות.

אשמח לשמוע בכל אופן, איפה אתה חושב שנמצאת הבעיית גמישות שלך? מה מגביל אותך בתנועה?

• פותח/ת השרשור
אני לא סתם המלצתי לך להעלות סרטון, אני פשוט מעריך שהמדריכה שלך לא לימדה אותך נכון את התרגיל, לכן אתה חושב שיש לך בעיה בגמישות.

אשמח לשמוע בכל אופן, איפה אתה חושב שנמצאת הבעיית גמישות שלך? מה מגביל אותך בתנועה?

אני לא בטוח שזה גמישות, ההיגיון שלי לא אומר שהבעיה זה גמישות כי אני לא מרגיש את אותה ההרגשה כמו שאני עושה שפגט נגיד, אבל המדריכה אמרה שהבעיה זה גמישות...

הבעיה היא שהברכיים זזות יותר מדי קדימה

אין קשר לגמישות, והסקוואט גם ככה לא מוגבל על ידה. אתה צריך ללמוד את התרגיל, והמדריכה שלך היא לא הכתובת.

• פותח/ת השרשור
אין קשר לגמישות, והסקוואט גם ככה לא מוגבל על ידה. אתה צריך ללמוד את התרגיל, והמדריכה שלך היא לא הכתובת.
אבל אני אומר לך שאני לא מצליח לעשות את זה עדיין...
למדתי את התרגיל ועדיין אני לא מצליח לעשות את זה טוב, אולי אני צריך להתרגל לתנועה

ויש לי עוד שאלה, למה לא להישאר עם סקוואט בסמית משין וזהו? מה היתרונות של סקוואט חופשי על סקוואט בסמית?

תעלה סרטון שלך ותראה איך אני מנבא מראש שהברכיים ו/או כפות הרגליים שלך לא בחוץ, שאולי העמידה שלך צרה/רחבה מידי או שאתה צריך להעביר את משקל הגוף יותר קדימה/אחורה.

אמרתי לך, המדריכה היא לא הכתובת ללימוד התרגיל. תעלה סרטון ויהיה אפשר לסייע לך. גמישות היא לא הבעייה.

• פותח/ת השרשור
תעלה סרטון שלך ותראה איך אני מנבא מראש שהברכיים ו/או כפות הרגליים שלך לא בחוץ, שאולי העמידה שלך צרה/רחבה מידי או שאתה צריך להעביר את משקל הגוף יותר קדימה/אחורה.

אמרתי לך, המדריכה היא לא הכתובת ללימוד התרגיל. תעלה סרטון ויהיה אפשר לסייע לך. גמישות היא לא הבעייה.

אין לי כוח להעלות סרטון, אני פשוט אשאל את המדריכה עוד כמה זמן, אחרי שאני אתרגל לתנועה מתרגילים שדומים לסקוואט
ומה לגבי השאלה השנייה ששאלתי?

היא מראה שאתה לא יודע לבצע את הסקוואט. בשיא הרצינות.
בסמית' משין זה לא סקוואט והחסרונות גדולים. יש על זה מידע בפורטל קילוגרם.

• פותח/ת השרשור
היא מראה שאתה לא יודע לבצע את הסקוואט. בשיא הרצינות.
בסמית' משין זה לא סקוואט והחסרונות גדולים. יש על זה מידע בפורטל קילוגרם.

יש מצב אתה שולח קישור?
חיפשתי ולא מצאתי

אין לי כוח להעלות סרטון, אני פשוט אשאל את המדריכה עוד כמה זמן, אחרי שאני אתרגל לתנועה מתרגילים שדומים לסקוואט
ומה לגבי השאלה השנייה ששאלתי?
GG, נראה אם יהיה לך כוח ל100 קילו סקוואט, אם לא תוותר כבר בדרך

• פותח/ת השרשור
GG, נראה אם יהיה לך כוח ל100 קילו סקוואט, אם לא תוותר כבר בדרך

יש 2 אפשרויות ששתיהן יביאו לי את אותה התוצאה בערך אז אני פשוט בחרתי בדרך הקלה יותר
זה לא נקרא עצלנות, זה נקרא חוכמה

כמו שכתבו לך גמישות היא לא הגורם המגביל אתה כנראה מבצע משהו לא כמו שצריך וחבל שאתה מתעצל לעלות סרטון.:

בכל מקרה תנסה את המתיחה הבאה :
http://www.stack.com/images/magazine/04_01_2005/Stretching0408j_00000003252.jpg

אני ראיתי שאצל הרבה אנשים שתרגלו אותה למשך 30-45 שניות 2-3 פעמים לאחר האימון הצליחו לשפר את העומק שלהם לאו דווקא בגלל שיפור בגמישות אלא בזכות שיפור המצב של תחתית הסקוואט (בור) שלרוב עושה את הבעיות בתרגיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית