הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסטוסטרון, DHT והתקרחות

peleg9890

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אהלן..
אני בן 22 והתחלתי להשתמש בתוסף תזונה שנקרא טריבולוס כדי להגביר את רמת הטסטוסטרון בגוף.
מגיל ההתבגרות התחלתי להיות יותר שעיר, לא בכל המקומות אבל עדיין שעיר ובראש תמיד היה לי שיער מלא..
הבנתי שהורמון הטסטוסטרון יכול להפוך בגוף לDHT שגורם להתקרחות וזה משהו שאני מאוד מפחד ממנו...
אני עושה טיפולי לייזר בפנים באיזור העצמות לחיים ואני שם לב שכדורי הטריבולוס גורמים לצמיחה מחודשת של השיער שהורד על ידיי הליזר.
ומצד אבא שלי מקריחים ומצד אמא לא (מניח שזה פרט חשוב)

אז יש לי כמה שאלות:
1.איך אני יכול לדעת אם הטסטוסטרון אצלי בגוף הופך לDHT או לא?
2. האם יכול להיות מצב שמצד אחד הטריבולוס גורם לי להיות שעיר אבל מצד שני גורם לי להתקרח?
3. אני יודע שיש תוספי תזונה / תרופות כדי לחסום את הDHT במידה ואני צריך, מה לקנות? עדיף ללא מרשם רופא ואין לי בעיה להזמין מחו"ל

אני ממש מבולבל ודואג מקווה שמישהו ישפוך לי קצת אור כאן... תודה רבה

3. אני יודע שיש תוספי תזונה / תרופות כדי לחסום את הDHT במידה ואני צריך, מה לקנות? עדיף ללא מרשם רופא ואין לי בעיה להזמין מחו"ל
עד כמה שאני יודע הדברים היחידים שיש לא מבטיחים לך שהם עובדים וחלק מהסיכונים שלהם זה עקרות וכו'
כך שזה לא כל כך שווה את זה.

חכה לעוד תגובות אני לא מכיר הרבה מעבר לכך שאין טיפול יעיל באמת.

הדבר היחיד שאני מכיר שעובד זה פרופסיה. (שלפי דעתי לא שווה לקחת אותו, יש נזקים מסויימים ממחקרים שפורסמו)
אני לא חושב שהתוסף להגברת הטסט' שאתה לוקח יגביר את רמות הDHT, זה יכול להגביר אבל לא בצורה משמעותית.

כל עוד אתה אוכל מאכלים בריאים ושומר על תזונה, מקפיד על ויטמינים ומינרלים - אין לך מה לדאוג מהתקרחות שהיא לא גנטית, אחרי הכל אתה לא מזריק טסטוסטרון בכמויות, וגם רוב אלה שמזריקים לא מקריחים. (או שהם משתמשים בפרופסיה, או שפשוט גנטית הDHT בגוף יהיה נמוך גם אם הטסט' בגוף יהיה גבוה)

הגנים שלך יקבעו בסופו של דבר אם תהיה קירח או לא, כל ההתעסקות של תוספים סביב זה זה רק דחייה זמנית של "גזר הדין". (הרי לא תקח פרופסיה כל חייך)

אם אתה מחפש עוד מידע בנושא - תרשום בגוגל "DHT Blockers" וזה יפנה אותך להמון תוצאות, בין היתר dht natural blockers ותוכל לקרוא בנושא. עדיין, הדבר האפקטיבי היחיד להתקרחות לפי דעתי זה פרופסיה, אבל שווה לך לנסות לבדוק דברים אחרים שלא מצריכים מרשם רופא.

נערך לאחרונה:
אני לא חושב שהתוסף להגברת הטסט' שאתה לוקח יגביר את רמות הDHT, זה יכול להגביר אבל לא בצורה משמעותית.
אם יש בעיה גנטית של המרת טסטוסטרון לDHT יותר טסטוסטרון אומר יותר DHT

לכן אם הבעיה היא גנטית לא מומלץ לתסף עד כמה שאני יודע

אם יש בעיה גנטית של המרת טסטוסטרון לDHT יותר טסטוסטרון אומר יותר DHT

לכן אם הבעיה היא גנטית לא מומלץ לתסף עד כמה שאני יודע
נכון, אם הבעיה היא גנטית מומלץ לא להגביר את רמות הטסט' בגוף. (השאלה כמה התוסף שהוא לוקח מגביר לו את זה?) אבל אם היא גנטית, לא משנה מה הוא יעשה - הוא יקריח בעתיד.

הגברת הטסט' זה פשוט זירוז תהליכים, וכל עוד הוא לא ישתמש בdht blocker מוכח מדעית(שהרבה אנשים בסייקלים משתמשים בו) הוא יכול להקריח.

הטריבולוס לא נמצא כבעל יתרונות כל שהם לאימוני כוח.
ככה שאני לא מאמין שזה יעשה משהו.

מעבר לכך, אני חושב שטריבולוס ודומיו הם סוג של תרמית.

זה מתאים לאנשים שלא מצליחים לתחזר זקפה, ורוצים משהו טבעי במקום ויאגרה.
אבל לאימוני כוח ופיתוח גוף, אין שום יתרונות.
וגם במחיר שלו אפשר לקנות סטרואידים אנבוליים... ככה שזה די אירוני.

וגם במחיר שלו אפשר לקנות סטרואידים אנבוליים... ככה שזה די אירוני
כן פשוט זה אותו דבר
אני בן 22 והתחלתי להשתמש בתוסף תזונה שנקרא טריבולוס כדי להגביר את רמת הטסטוסטרון בגוף.
אני קראתי קצת על הצמח הזה, מסתבר שלא נמצא לו שום אפקט על רמת הטסטוסטרון החופשי - מה שאחראי לבניה של שריר, מצד שני הוא כן יכול להעלות רמות ספירת זרע, ממש אחלה תוסף לפני תרומת זרע. 😃

כן פשוט זה אותו דבר
אני מניח שהוא לוקח את הטריבולוס הזה בשביל ה"יתרונות" בשביל פיתוח גוף.
כמו שאתה אמרת, גם אני אמרת שלא נמצאה לו שום השפעה בתחום הזה.

ובאותו מחיר יש חומרים שכן עושים את העבודה, כמובן שהסיכונים בינם לבין טריבולוס הם שמים וארץ

הרפואה היום לא יודעת באמת מה גורם לכך שאדם חווה תהליך התקרחות בשיער הראש אך לא בשאר איזורי הגוף.
והם גם לא יודעים איך לעצור את זה.

יש כל מיני תרופות ממשפחת המינוקסי, פרוספרה ואחרות אך הן תרופות שצריך לקחת כל החיים.. ולא תמיד הן עוזרות.

תוספת טוסטוסטרון לא תגרום לך להפסיק להקריח.

אתה צריך להבין דבר מאוד פשוט, התקרחות זו "מגפה" עולמית. חברות התרופות משקיעות מאות מליונים כדי לנסות למצוא פתרון לבעיה.. כי החברה שתצליח לפתור את הבעיה תעשה טריליונים של דולרים.

אם אתה סובל מהתקרחות על רקע גנטי, זה לא משהו שאתה יכול לפתור עם לקיחת תוסף זה או אחר. אתה סתם תבזבז כספים לריק.

תחשוב על זה כך, איך אתה הגעת לנושא של DHT? קראת מאמר של רופאי עור וחוקרים שכתבו על זה. אתה באמת חושב שהם לא ניסו כבר לפתור את הבעיה הזאת באמצעים פשוטים כמו שאתה חושב לעשות?

פלג, תרשה לי לבקש סליחה מכל מי שבלבל פה את המח בלי לדעת מה הוא אומר.
כמעט אף אחד שהגיב כאן לא יודע מה הוא כותב.
לא בגלל תגובות כמו: "עד כמה שאני יודע" או "הדבר היחיד שאני מכיר"...
אלא בזכות ידיעת החומר. (יהושע לא נחשב, הוא הגיב תוך כדי שאני כתבתי) 😃

אני מבקש סליחה גם מכל מי שנעלב ממני כרגע, אבל זו לא הכוונה.
כל מה שתכתבו כאן (בניסיון לעזור כמובן), יילקח לתשומת ליבם של השואלים באופן די רציני.
ולכן, אם תיכתבנה תגובות שבהן טעויות מן היסוד, הרי שעשינו בדיוק את ההפך ממה שנדרש.
מכאן יוצא שכל מי שחפץ לתת תגובה בנושא תרופתי (בעיקר), מוכרח שיהיה בעל מקצוע או לפחות לומד את המקצוע.
אני לא מדבר על שאר אימונים, תוספים, תפריטים וכו.
רק על ייעוץ תרופתי.

לשאלתך,
טריבולוס, לא מוכר לי. וגם לא רלוונטי כרגע.
טסטוסטרון בדם מומר ל DHT ומביא עימו ת. לוואי ידועות שמאפיינות גברים. (שעירות יתר, התקרחות, תכונות אופי וכו...)
כמה שיותר טסט, ככה יותר ת. לוואי.
אם מצד אבא מקריחים ואמא לא (או להפך) זה גם לא רלוונטי מאחר ותופעת התקרחות יכולה לקפוץ דור, וגם 2.
התופעה יכולה גם "ליפול" עליך ועל אחיך לא, או להפך.
הדבר היחיד הנכון שנכתב כאן הוא שזה גנטי, אך יש גם השפעות של הסביבה.
שים לב:
כאשר יש השפעות של הסביבה (לחץ נפשי, תזונה לקויה, תנאי מזג אויר..) אפשר לשנות את השפעות הסביבה לטובתך ובכך למנוע נשירה.
כאשר ההשפעה היא גנטית, כאן נכנס הכדור (פרופסיה). - אז לא כמו שאמרו לך כאן. הכדור עוזר רק כאשר התופעה גנטית. לזה הוא נועד.
הוא מונע את המרת הטסט. ל DHT ובכך מונע נשירה ומסייע בצמיחה חדשה של זקיקים.
אגב הוא גם מונע ייצור של טסט (מפחית משמעותית).

1. אצל כולם הטסט מומר ל DHT. לכן אין צורך לדעת אם כן או לא. התשובה היא כן.
אתה לוקח פרופסיה? אז כמעט כל הטסט לא מומר. וככה אתה מונע נשירה בראש.
2. בהנחה שהתוסף שאתה לוקח מעודד ייצור טסט. אז כן. כל עוד יהיה ייצור מוגבר, ככה גם תהיה יותר המרה שלו. מה שיוביל לעוד ת. לוואי של התקרחות ושעירות יתר בשאר הגוף.
3. יש תרופות מרשם להתקרחות שצריך לקחת ללא הגבלת זמן (אמרנו, פרופסיה. וזה עובד.),
ויש אנשים שמוכנים לעשות את זה בשביל עוד כמה שערות בראש..
מאחר וביקשת המלצה לתרופה ללא מרשם (ת. תזונה), יש מה שנקרא "הייר בוסט". של ד"ר פאם. כמוסות שמכילות ג'לטין טהור במינון גבוה. דרך טבעית אבל לא תמיד עוזרת לכולם. יש עוד תוסף שנקרא דקל ננסי (saw plamato) שמשפיע על הערמונית.
או שימוש חיצוני (ספריי, טיפות) בשם מינוקסי. זה רפואי לכל דבר, אבל בגלל שזה לא כדור לבליעה, הוא ללא מרשם. וגם בו יש להשתמש בלי הפסקה. ביום שתפסיק, זה היום שיתחיל לנשור שוב.

עדיף לך שלא להזמין מחו"ל כי אלה דברים שאתה לא מכיר ואפשר "לעבוד" עליך בקלות. במיוחד כשמודבר במשהו שאתה מכניס לתוך הגוף.
אם יש קופסה מקורית שאתה מכיר, ומצאת במחיר יותר זול באיזה אתר - הרווחת.

מקווה שעזרתי.
חג שמח.

מקווה שעזרתי.
בהחלט יכול להיות שעזרת. בכל זאת, אני רוצה לשאול משהו. למה אתה צריך לכתוב
תרשה לי לבקש סליחה מכל מי שבלבל פה את המח בלי לדעת מה הוא אומר
ואח"כ
אני מבקש סליחה גם מכל מי שנעלב ממני כרגע
בליווי ההסבר
אבל זו לא הכוונה
לא יותר פשוט לוותר על האיפיונים המעליבים מלכתחילה? אפשר לסתור את מה שאחרים כתבו ולהניח לקורא להגיע בעצמו למסקנה שקודמיך "בלבלו את המוח" - זה יותר פשוט. במלים אחרות: אם אתה לא רוצה להעליב, אל תעליב.

(צר לי שמדי פעם אני נשמע כמו המורה המעצבנת מכיתה ג').

בהחלט יכול להיות שעזרת. בכל זאת, אני רוצה לשאול משהו. למה אתה צריך לכתוב
ואח"כ

בליווי ההסבר

לא יותר פשוט לוותר על האיפיונים המעליבים מלכתחילה? אפשר לסתור את מה שאחרים כתבו ולהניח לקורא להגיע בעצמו למסקנה שקודמיך "בלבלו את המוח" - זה יותר פשוט.

(צר לי שמדי פעם אני נשמע כמו המורה המעצבנת מכיתה ג').
אבל המורההה
אם כל אחד יכתוב פה
וזה שיקרא - יעשה מה שכתבו פה
מה יהיה ?!
זה תרופות זה לא משחק מן

אם כל אחד יכתוב פה
וזה שיקרא - יעשה מה שכתבו פה
מה יהיה ?!
חיין, כבר דיברנו על זה לא פעם! אתה יכול להעביר את המסר שלך גם בלי להעליב את קודמיך, והוא יהיה אפקטיבי לא פחות. הבנת את זה, טמבל?(1)
נא לכתוב על הלוח 50 פעם "I must not be So, o, o, o"

בהחלט.

מודה ועוזב... אני ממיר את העונש ל"על-תנאי".
אבל עכשיו ברצינות המורה.
מה העונש על מידע שגוי שיכול להביא לתוצאות בלתי הפיכות ?
הרי המקום לא נועד לבדיוק ההפך מזה ?
כל ילד בן 16 יתן יעוץ תרופתי על סמך "כמה שאני יודעע..." ?
(תענה לי באמת)

מה העונש על מידע שגוי שיכול להביא לתוצאות בלתי הפיכות ?
אני חושב, כמוך, שמידע בלתי אמין עלול לגרום נזק, וטוב מאד שמישהו מתקן את העובדות במקום שהוא מוצא אי דיוקים או שגיאות. כל ההערה שלי היתה על ענייני סגנון ולא תוכן, כפי שאתה מבין, ונראה לי שהתת-אשכול הזה כבר מתמשך קצת יותר מדי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית