הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

העלאת טסטוסטרון

למה ? יש על זה מחקרים שזה יכול לעלות את הטסט
אלה מחקרים על בעלי חיים, אי אפשר להסיק מהם משהו על בני אדם.
בעוד שטסט' חיצוני מקפיץ לך את הרמה במאות אחוזים, פה אתה לא יודע אם זה בכלל מדגדג לך את הציר, ובטוח לא משהו בעל השפעה על אדם בריא

בקיצור, הכל קישקוש
חוץ משוש

אלה מחקרים על בעלי חיים, אי אפשר להסיק מהם משהו על בני אדם.
בעוד שטסט' חיצוני מקפיץ לך את הרמה במאות אחוזים, פה אתה לא יודע אם זה בכלל מדגדג לך את הציר, ובטוח לא משהו בעל השפעה על אדם בריא

בקיצור, הכל קישקוש
חוץ משוש
מרפרוף מהיר: מחקרים על בני אדם
Effect of Tongkat Ali on stress hormones and psychological mood state in moderately stressed subjects

Human supplementation trials
Based on a long history of traditional use and confirmation of biological activity via cell culture and animal feeding studies, several human supplementation studies have been conducted to evaluate the potential benefits of tongkat ali for sexual function, exercise performance, weight loss, and vigor (mental/physical energy).

Importantly, all of the human trials have used the same water-extracted and standardized eurycoma root for which a patent has been issued jointly to the Government of Malaysia and the Massachusetts Institute of Technology (United States Patent #7,132,117) [29]. The patent discloses a process whereby Eurycoma longifolia roots undergo an aqueous extraction combined with HPLC and size-exclusion chromatography to yield a bioactive peptide fraction (a 4300 dalton glycopeptide with 36 amino acids) that is responsible for its effects in maintaining testosterone levels. The bioactive fraction of Eurycoma longifolia root delivers a demonstrated ability to improve testosterone levels [41], increase muscle size and strength [43,44], improve overall well-being [45,46], accelerate recovery from exercise [47] enhance weight loss [48,49], reduce stress [50], and reduce symptoms of fatigue [51-53]

נערך לאחרונה:
על איזה מרכיבים בנית שיעלו לך את הטסט?
בסך הכל נתת פה רשימת מוצרים…
אז הייתי תייר,מה ידעתי חח
שמות מפוצצים כמו:
דים,טריבולוס,ג׳ינקגו,ושאר שמות שקר כל שהם.

בקיצור חארטה בארטה

לא אמרתי שאין. רק שהמחקרים שבאמת הראו יעילות מסוימת היו על בעלי חיים. על בני אדם זה משהו שצריך להיחקר עוד
יש רפרנסים לקראת סוף הציטוט שהוספתי בתגובה הקודמת, לא התעמקתי באיכות המחקר, אבל על פניו נראה שיש יעילות מסוימת בבני אדם

חרטאה ברטאה שמגלגלת מיליארדים בשנה..
כלל אצבע בסיסי: אם זה לא משתק את הציר, זה חסר תועלת לחלוטין

אני לא יודע לגבי הצמח השני שציינו פה, אני יכול להגיד על Tongkat Ali שהוא יחסית פוטנטי

בגדול המחקר מראה ירידה ב SHBG וקורטיזול, ועליה בDHEA וטסטוסטרון
מדובר על עשרות אחוזים, שזה לא הרבה ביחס לחומרים אנבוליים (אם משווים, אז עלייה של מאות אחוזים - שמשתקים את הציר)

אני אישית היתנסתי בתמצית וראיתי שיפור באנרגיה וזה היה דווקא בתקופה לחוצה שלא ישנתי הרבה ובכל זאת התאמנתי והלך לי אחלה (אם אני משווה לתקופה ללא תיסוף)
אולי זה פלסבו, אבל אני משתדל להיות די ספקן מטבעי

איפה הקאטצ׳?
התמצית שהשתמשו בה במחקרים זה לא מה שאתה מקבל כשאתה קונה באייהרב
99% ממה שמוכרים היום חסר כל סטנדרט, במיוחד אם זה חלק מפורמולה - שם בכלל אפשר לזרוק. מעצבים יפה, נותנים איזה שם מפוצץ ומוכרים

יש רפרנסים לקראת סוף הציטוט שהוספתי בתגובה הקודמת, לא התעמקתי באיכות המחקר, אבל על פניו נראה שיש יעילות מסוימת בבני אדם
רק אצל גברים עם רמה נמוכה של ההורמון, אוכלוסיה עם בעיות פוריות / חשק מיני / כולם יחד, אולי עשוי להועיל.
זה תוסף שתיתן לבעיית פוריות לצורך העניין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית