הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסטוסטרון, DHT והתקרחות

peleg9890

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אהלן..
אני בן 22 והתחלתי להשתמש בתוסף תזונה שנקרא טריבולוס כדי להגביר את רמת הטסטוסטרון בגוף.
מגיל ההתבגרות התחלתי להיות יותר שעיר, לא בכל המקומות אבל עדיין שעיר ובראש תמיד היה לי שיער מלא..
הבנתי שהורמון הטסטוסטרון יכול להפוך בגוף לDHT שגורם להתקרחות וזה משהו שאני מאוד מפחד ממנו...
אני עושה טיפולי לייזר בפנים באיזור העצמות לחיים ואני שם לב שכדורי הטריבולוס גורמים לצמיחה מחודשת של השיער שהורד על ידיי הליזר.
ומצד אבא שלי מקריחים ומצד אמא לא (מניח שזה פרט חשוב)

אז יש לי כמה שאלות:
1.איך אני יכול לדעת אם הטסטוסטרון אצלי בגוף הופך לDHT או לא?
2. האם יכול להיות מצב שמצד אחד הטריבולוס גורם לי להיות שעיר אבל מצד שני גורם לי להתקרח?
3. אני יודע שיש תוספי תזונה / תרופות כדי לחסום את הDHT במידה ואני צריך, מה לקנות? עדיף ללא מרשם רופא ואין לי בעיה להזמין מחו"ל

אני ממש מבולבל ודואג מקווה שמישהו ישפוך לי קצת אור כאן... תודה רבה

• פותח/ת השרשור
פלג, תרשה לי לבקש סליחה מכל מי שבלבל פה את המח בלי לדעת מה הוא אומר.
כמעט אף אחד שהגיב כאן לא יודע מה הוא כותב.
לא בגלל תגובות כמו: "עד כמה שאני יודע" או "הדבר היחיד שאני מכיר"...
אלא בזכות ידיעת החומר. (יהושע לא נחשב, הוא הגיב תוך כדי שאני כתבתי) 😃

אני מבקש סליחה גם מכל מי שנעלב ממני כרגע, אבל זו לא הכוונה.
כל מה שתכתבו כאן (בניסיון לעזור כמובן), יילקח לתשומת ליבם של השואלים באופן די רציני.
ולכן, אם תיכתבנה תגובות שבהן טעויות מן היסוד, הרי שעשינו בדיוק את ההפך ממה שנדרש.
מכאן יוצא שכל מי שחפץ לתת תגובה בנושא תרופתי (בעיקר), מוכרח שיהיה בעל מקצוע או לפחות לומד את המקצוע.
אני לא מדבר על שאר אימונים, תוספים, תפריטים וכו.
רק על ייעוץ תרופתי.

לשאלתך,
טריבולוס, לא מוכר לי. וגם לא רלוונטי כרגע.
טסטוסטרון בדם מומר ל DHT ומביא עימו ת. לוואי ידועות שמאפיינות גברים. (שעירות יתר, התקרחות, תכונות אופי וכו...)
כמה שיותר טסט, ככה יותר ת. לוואי.
אם מצד אבא מקריחים ואמא לא (או להפך) זה גם לא רלוונטי מאחר ותופעת התקרחות יכולה לקפוץ דור, וגם 2.
התופעה יכולה גם "ליפול" עליך ועל אחיך לא, או להפך.
הדבר היחיד הנכון שנכתב כאן הוא שזה גנטי, אך יש גם השפעות של הסביבה.
שים לב:
כאשר יש השפעות של הסביבה (לחץ נפשי, תזונה לקויה, תנאי מזג אויר..) אפשר לשנות את השפעות הסביבה לטובתך ובכך למנוע נשירה.
כאשר ההשפעה היא גנטית, כאן נכנס הכדור (פרופסיה). - אז לא כמו שאמרו לך כאן. הכדור עוזר רק כאשר התופעה גנטית. לזה הוא נועד.
הוא מונע את המרת הטסט. ל DHT ובכך מונע נשירה ומסייע בצמיחה חדשה של זקיקים.
אגב הוא גם מונע ייצור של טסט (מפחית משמעותית).

1. אצל כולם הטסט מומר ל DHT. לכן אין צורך לדעת אם כן או לא. התשובה היא כן.
אתה לוקח פרופסיה? אז כמעט כל הטסט לא מומר. וככה אתה מונע נשירה בראש.
2. בהנחה שהתוסף שאתה לוקח מעודד ייצור טסט. אז כן. כל עוד יהיה ייצור מוגבר, ככה גם תהיה יותר המרה שלו. מה שיוביל לעוד ת. לוואי של התקרחות ושעירות יתר בשאר הגוף.
3. יש תרופות מרשם להתקרחות שצריך לקחת ללא הגבלת זמן (אמרנו, פרופסיה. וזה עובד.),
ויש אנשים שמוכנים לעשות את זה בשביל עוד כמה שערות בראש..
מאחר וביקשת המלצה לתרופה ללא מרשם (ת. תזונה), יש מה שנקרא "הייר בוסט". של ד"ר פאם. כמוסות שמכילות ג'לטין טהור במינון גבוה. דרך טבעית אבל לא תמיד עוזרת לכולם. יש עוד תוסף שנקרא דקל ננסי (saw plamato) שמשפיע על הערמונית.
או שימוש חיצוני (ספריי, טיפות) בשם מינוקסי. זה רפואי לכל דבר, אבל בגלל שזה לא כדור לבליעה, הוא ללא מרשם. וגם בו יש להשתמש בלי הפסקה. ביום שתפסיק, זה היום שיתחיל לנשור שוב.

עדיף לך שלא להזמין מחו"ל כי אלה דברים שאתה לא מכיר ואפשר "לעבוד" עליך בקלות. במיוחד כשמודבר במשהו שאתה מכניס לתוך הגוף.
אם יש קופסה מקורית שאתה מכיר, ומצאת במחיר יותר זול באיזה אתר - הרווחת.

מקווה שעזרתי.
חג שמח.

תודה על התגובה הרצינית
עדיין יש לי שאלה אחת לא פתורה

במידה ואני לא אמור להקריח, אמור להישאר עם שיער מלא גנטית (מקווה), האם אני עדיין יכול להקריח כתוצאה מהשימוש בטריבולוס שממריץ את ייצור הטסטוסטרון?

במידה ואני לא אמור להקריח, אמור להישאר עם שיער מלא גנטית (מקווה), האם אני עדיין יכול להקריח כתוצאה מהשימוש בטריבולוס שממריץ את ייצור הטסטוסטרון?
במידה ואתה לא אמור להקריח, זה אומר שהנטיה הגנטית שלך לא נוטה לאיבוד שיער.
לכן יש לך את האפשרות השניה של "השפעות הסביבה" שדרכה אפשר לאבד שיער.
אני לא מכיר את הטריבולוס הזה, אבל נניח, לצורך השאלה, שבאמת הוא ימריץ לך ייצור טסט בגוף -> יש יותר המרה של טסט לDHT -> אבל !
מאחר והנטיה הגנטית שלך היא לא להתקרחות - הסיכוי שתאבד שיער הוא מאד מאד נמוך.
יש סיכוי כזה, אבל אם תאבד זה לא יהיה ממש משמעותי או נראה לעין.
מה גם שזה הפיך, אל תשכח ששיער זה תא שמתחדש. לכן ברגע שתפסיק עם הטריבולוס הזה, השיער יחזור לצמוח כמו מקודם.

• פותח/ת השרשור
במידה ואתה לא אמור להקריח, זה אומר שהנטיה הגנטית שלך לא נוטה לאיבוד שיער.
לכן יש לך את האפשרות השניה של "השפעות הסביבה" שדרכה אפשר לאבד שיער.
אני לא מכיר את הטריבולוס הזה, אבל נניח, לצורך השאלה, שבאמת הוא ימריץ לך ייצור טסט בגוף -> יש יותר המרה של טסט לDHT -> אבל !
מאחר והנטיה הגנטית שלך היא לא להתקרחות - הסיכוי שתאבד שיער הוא מאד מאד נמוך.
יש סיכוי כזה, אבל אם תאבד זה לא יהיה ממש משמעותי או נראה לעין.
מה גם שזה הפיך, אל תשכח ששיער זה תא שמתחדש. לכן ברגע שתפסיק עם הטריבולוס הזה, השיער יחזור לצמוח כמו מקודם.

תודה רבה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית