הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בקשר לצ'יט.

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
אני בחיטוב כבר חודש וחצי ואני משתדל כמה שאפשר ללכת לפי התפריט וסופר כל גרם אבל היום יש יומולדת למישהו ואני חלש אופי ואני מודה בזה והולכים להיות מלא פיצות ועיניינים ואני יהיה חייב לאכול מן הסתם..
האם יש דרך להתמודד עם הצ'יט אחרי שעשיתי אותו מבחינת לעשות מלא אסטרה אירובי יום למחרת או לאכול פחות יום למחרת..

בעיקרון אני לא יאכל הרבה יותר מעל הניטרלי שלי אבל פשוט זה יהיה הרבה פחמימות ולא חלבונים ..

חבר-בצ'יט לא סופרים קלוריות. המטרה שלו זה נטו פסיכולוגית-שתעבור את החיטוב בשלום ושלא תשתגע בדרך. פעם בשבוע,ובהנחה שהקפדת על שאר הארוחות-לא יעשה בעיות. אם אתה ככ לחוץ,הייתי ממליץ שהצ'יט יהיה על חשבון הארוחה הגדולה שלך בתפריט.
תהנה ביום הולדת

• פותח/ת השרשור
חבר-בצ'יט לא סופרים קלוריות. המטרה שלו זה נטו פסיכולוגית-שתעבור את החיטוב בשלום ושלא תשתגע בדרך. פעם בשבוע,ובהנחה שהקפדת על שאר הארוחות-לא יעשה בעיות. אם אתה ככ לחוץ,הייתי ממליץ שהצ'יט יהיה על חשבון הארוחה הגדולה שלך בתפריט.
תהנה ביום הולדת
עזוב אחי זה לא הכרחי זה סתם הורס תרצף אבל מה אני יעשה אני חלש מדי חחחח

עזוב אחי זה לא הכרחי זה סתם הורס תרצף אבל מה אני יעשה אני חלש מדי חחחח
בדיוק בגלל זה חשוב לעשות צ'יטים, שלא תמנעמעצמך פעם ועוד פעם ועוד פעם ואז פתאום תישבר ותיכנס לבולמוס של 3 ימים של אכילה ללא היכר.
היום אתה כנראה כבר באמצע היומולת ותראה את ההודעה שלי רק אחרי, אבל לפעם הבאה מה שכן אפשר לעשות זה אם אתה יודע שיהיה אוכל עם הרבה פחמימה ושומן (פיצות כמו שארת), אז באותו יום לפני האירוע לאכול בעיקר חלבון ואז לאכול באירוע מה שבא לך, וככה גם אם אכלת מעל הכמות שהיית צריך זה לא יהיה הרבה בטירוף ולא קרה כלום.
וגם אם אכלת הרבה יותר ממה שצריך אז ביום אחד לא יקרה כלום (כמובן אני לא מדבר על מצב קיצוני שאכלת איזה 12000 קלוריות ביום) ולמחרת תמשיך כרגיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית