הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגיל לבטן

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
מה שאני עושה עכשיו במסגרת (FBW) זה שאני עולה על חצי כדור כזה ועושה מין Lunges כאלה מעלה תברכיים לכיוון החזה ..
אני עושה 12 חזרות ו2 סטים...
ויש מן מכונה כזאת עם כיסא מסתובב שאתה כזה " מוחץ " את עצמך וזה עובד על הבטן ואתה מחליף גם לשרירים הצדדיים של הבטן..
השאלה אם כדאי לעבור לזה ואם לא איך אני משפר מה שאני עושה עכשיו כי זה כבר די קל ..

נראה לי שבשלב של FBW זה לא משנה מה תעשה - כל עוד תעשה.
המטרה של התוכנית הזאת היא להכניס אותך למשטר אימונים ולא לפתח שריר זה או אחר בפני עצמו.

• פותח/ת השרשור
נראה לי שבשלב של FBW זה לא משנה מה תעשה - כל עוד תעשה.
המטרה של התוכנית הזאת היא להכניס אותך למשטר אימונים ולא לפתח שריר זה או אחר בפני עצמו.
כמה זמן צריך להיות בFBW?כי אני כבר חודש וחצי בזה.

כמה זמן צריך להיות בFBW?כי אני כבר חודש וחצי בזה.
אני חושב שזה תלוי במטרות שלך ובמצב שלך..
אנשים שמתאוששים מפציעה כנראה ייקחו את זה יותר ב EASY ויארכו יותר את זמן התוכנית.
אבל האמת לא שמעתי על הרבה אנשים שעושים FBW יותר מחודש.

זאת לא המטרה של FBW.
אנשים שמתאוששים מפציעה כנראה ייקחו את זה יותר ב EASY ויארכו יותר את זמן התוכנית.
אין קשר בין פציעה ללהאריך את תוכנית הFBW
ממש לא נכון. תוכנית FBW היא לגיטימית לחלוטין ואפשר למשוך אותה גם שנה. אתה יודע מה התנאי שבו אתה יכול להחליט שמיצית תוכנית?

• פותח/ת השרשור
אני חושב שזה תלוי במטרות שלך ובמצב שלך..
זאת לא המטרה של FBW.

אין קשר בין פציעה ללהאריך את תוכנית הFBW

ממש לא נכון. תוכנית FBW היא לגיטימית לחלוטין ואפשר למשוך אותה גם שנה. אתה יודע מה התנאי שבו אתה יכול להחליט שמיצית תוכנית?

אבל AB זה 4 פעמים בשבוע זה מאיץ את הפיתוח גוף לא ?

אבל AB זה 4 פעמים בשבוע זה מאיץ את הפיתוח גוף לא ?
אם אתה עובד לפי ההגיון של "כמה שיותר יותר טוב" אז למה לא להתאמן 14 פעמים בשבוע? הרי כמה שיותר זה יותר טוב.

רציני, לא. 4 אימונים בשבוע לא תמיד יביא תוצאה טובה יותר מ3 אימונים בשבוע. בשלבים התחלתיים מתאמן יצטרך יותר זמן התאוששות מאימון לאימון כדי ליצור התקדמות במשקלי העבודה מאימון לאימון או משבוע לשבוע.

• פותח/ת השרשור
אם אתה עובד לפי ההגיון של "כמה שיותר יותר טוב" אז למה לא להתאמן 14 פעמים בשבוע? הרי כמה שיותר זה יותר טוב.

רציני, לא. 4 אימונים בשבוע לא תמיד יביא תוצאה טובה יותר מ3 אימונים בשבוע. בשלבים התחלתיים מתאמן יצטרך יותר זמן התאוששות מאימון לאימון כדי ליצור התקדמות במשקלי העבודה מאימון לאימון או משבוע לשבוע.
אז מה שאתה אומר זה מתי שאני מרגיש שהגעתי למשקלים ה"מקסימלים " ונהיה קשה יותר לעלות במשקלים אז לעבור לAB?

אז מה שאתה אומר זה מתי שאני מרגיש שהגעתי למשקלים ה"מקסימלים " ונהיה קשה יותר לעלות במשקלים אז לעבור לAB?
מה זה "מרגיש שהגעת?" אם אתה לא מצליח להתקדם מאימון לאימון זה אומר שהגעת לשלב שבוא אתה לא מתאמן מתחיל (בהגדרות של אימוני כוח ובהנחה שאתה אוכל וישן כמה שצריך)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית