הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי צריכת גיינר לעליה במסה

tomerd87

משתמש מתחיל
11
1
נק' מוניטין:
1
11
1
שבוע טוב,
יש משהו שלא מובן לי ואשמח לעזרתכם בנושא.
אני לא מצליח להעלות במשקל (לא מצליח להתמיד בכמות קלוריות ביום זה כבר יותר מדי בשבילי ואני מרגיש שאני נחנק)
התחלתי במשקל 69 קילו, היום אני 73 קילו ואני מתאמן 7 חודשים, גובה 1.74

אני תקוע כבר חודשים בערך, התחלתי לעיין בגיינר לעליה במסה, ראיתי גיינר של דימטיז הנתונים שלו הם:
1300 קלוריות,
52 גרם חלבון
252 פחמימה.

לפי מחשבון BMR אני שורף ביום 1700 קלוריות, נעגל את זה ל2000 עם שאר עיסוקים ביום ללא אימון.
אם אני לוקח מנה וחצי של הגיינר הזה ביום אני "מסודר" אעמוד ביום על סך:
2000 קלוריות
78 גרם חלבון
378 גרם פחמימה.

מפה אני מבין שחסר לי לצרוך עוד כ500-700 קלוריות שיבואו בעיקר עם חלבון כי חסר לי להשלים שם עוד 70 -60 גרם חלבון.
כמה פרוסות לחם עם פסטרמה והלבן של הביצים חזה עוף או כל דבר אחר ואשלים את החלבון החסר.

חוץ מזה שסך הפחמימה קצת מדאיג אותי כי הוא גבוה ממה שהייתי רגיל להכניס עד היום שזה 250-300 גרם ביום
מה לא בסדר בזה ??
האם זה לא מומלץ ולמה ?

אשמח לשמוע את הסברכם בנושא, אני שואל מתוך רצון לדעת אז אנא ממכם לא לתקוף אותי 😃

(לא מצליח להתמיד בכמות קלוריות ביום זה כבר יותר מדי בשבילי ואני מרגיש שאני נחנק)
מתמידים בתפריט וזה יהפוך ליותר קל עם הזמן, לא לוותר.
אני תקוע כבר חודשים בערך, התחלתי לעיין בגיינר לעליה במסה, ראיתי גיינר של דימטיז הנתונים שלו הם:
1300 קלוריות,
52 גרם חלבון
252 פחמימה.
אתה מוזמן לעלות לפה את התפריט שלך ואת ערכיו הסופיים.
האם זה לא מומלץ ולמה ?
ביסוס יתר על גיינר נשמע רע, אוכל "אמיתי" היה הרבה יותר מזין וטוב לגוף.
בנוסף על כל גיינר זאת לא הוצאה כספית נעימה במיוחד בעובדה שאפשר לייצר "גיינר" ביתי.
אז אנא ממכם לא לתקוף אותי
לא נושכים, רק מטרילים. 🤡

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה,
את התפריט ארשום פה בהמשך, העניין הוא שמאוד קשה להתמיד בתפריט שאתה 10-8 שעות בעבודה.
אני מתמיד עם התפריט כבר מכמעט 4 חודשים, זה נהיה רק קשה ולא קל, אני לא מדבר על הפעולה אכילה אלא על הזמינות, הצורך בהכנה, הצורך בקניית מצרכים ( אני לא יודע אם אתה יודע איך נראה מקרר של גבר שגר לבד ;) .. )
שורה תחתונה זה לא קל בכלל אני בטוח שאתה יודע.

הערכים של התפריט שאני איתו היום הם:
2600 קלוריות
150 גרם חלבון
260-300 גרם פחמימה
שומן אני לא זוכר אני צריך להסתכל בתפריט

את התפריט בניתי בעזרה של יועץ תזונה בזמנו שילמתי לשתי פגישות בישרבודי.

תודה על התגובה,
את התפריט ארשום פה בהמשך, העניין הוא שמאוד קשה להתמיד בתפריט שאתה 10-8 שעות בעבודה.
אני מתמיד עם התפריט כבר מכמעט 4 חודשים, זה נהיה רק קשה ולא קל, אני לא מדבר על הפעולה אכילה אלא על הזמינות, הצורך בהכנה, הצורך בקניית מצרכים ( אני לא יודע אם אתה יודע איך נראה מקרר של גבר שגר לבד ;) .. )
שורה תחתונה זה לא קל בכלל אני בטוח שאתה יודע.

הערכים של התפריט שאני איתו היום הם:
2600 קלוריות
150 גרם חלבון
260-300 גרם פחמימה
שומן אני לא זוכר אני צריך להסתכל בתפריט

את התפריט בניתי בעזרה של יועץ תזונה בזמנו שילמתי לשתי פגישות בישרבודי.
א. תעלה את התפריט המלא.
ב. גיינר ביתי כפי שאמרתי אמור לעזור.

גיינר הוא לא תחליף לאוכל. משתמשים בו להשלים אקסטרה קלוריות.
במשקל שלך 2000-2500 קלוריות אמורות להגיע מאוכל ולקבל עוד 300-500 קלוריות מהגיינר.
המספרים שכתבתי הם עוד נמוכים כי גם 3000. קלוריות ויותר, אפשר לקבל מאוכל.

גבר נראה לי ש1300 קלוריות זה ל350 גרם גיינר, מנה וחצי של גיינר זה יוצא יותר מחצי קילו גיינר 😕
וכמו שאמרו 2000 קלוריות מגיינר ו500-700 מאוכל זה רעיון גרוע. גיינר לא אמור להוות את רוב הקלוריות שלך זה לא תחליף לאוכל. מה גם שנראה לי שאתה תיהיה רעב מלאכול רק 700 קלוריות מאוכל. עם כבר תעשה הפוך 2000 קלוריות מאוכל ו500-700 מגיינר. גיינר זה רק בשביל להשלים קלוריות לא לחיות עליו:sick:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית