שבוע טוב,
יש משהו שלא מובן לי ואשמח לעזרתכם בנושא.
אני לא מצליח להעלות במשקל (לא מצליח להתמיד בכמות קלוריות ביום זה כבר יותר מדי בשבילי ואני מרגיש שאני נחנק)
התחלתי במשקל 69 קילו, היום אני 73 קילו ואני מתאמן 7 חודשים, גובה 1.74
אני תקוע כבר חודשים בערך, התחלתי לעיין בגיינר לעליה במסה, ראיתי גיינר של דימטיז הנתונים שלו הם:
1300 קלוריות,
52 גרם חלבון
252 פחמימה.
לפי מחשבון BMR אני שורף ביום 1700 קלוריות, נעגל את זה ל2000 עם שאר עיסוקים ביום ללא אימון.
אם אני לוקח מנה וחצי של הגיינר הזה ביום אני "מסודר" אעמוד ביום על סך:
2000 קלוריות
78 גרם חלבון
378 גרם פחמימה.
מפה אני מבין שחסר לי לצרוך עוד כ500-700 קלוריות שיבואו בעיקר עם חלבון כי חסר לי להשלים שם עוד 70 -60 גרם חלבון.
כמה פרוסות לחם עם פסטרמה והלבן של הביצים חזה עוף או כל דבר אחר ואשלים את החלבון החסר.
חוץ מזה שסך הפחמימה קצת מדאיג אותי כי הוא גבוה ממה שהייתי רגיל להכניס עד היום שזה 250-300 גרם ביום
מה לא בסדר בזה ??
האם זה לא מומלץ ולמה ?
אשמח לשמוע את הסברכם בנושא, אני שואל מתוך רצון לדעת אז אנא ממכם לא לתקוף אותי 😃
יש משהו שלא מובן לי ואשמח לעזרתכם בנושא.
אני לא מצליח להעלות במשקל (לא מצליח להתמיד בכמות קלוריות ביום זה כבר יותר מדי בשבילי ואני מרגיש שאני נחנק)
התחלתי במשקל 69 קילו, היום אני 73 קילו ואני מתאמן 7 חודשים, גובה 1.74
אני תקוע כבר חודשים בערך, התחלתי לעיין בגיינר לעליה במסה, ראיתי גיינר של דימטיז הנתונים שלו הם:
1300 קלוריות,
52 גרם חלבון
252 פחמימה.
לפי מחשבון BMR אני שורף ביום 1700 קלוריות, נעגל את זה ל2000 עם שאר עיסוקים ביום ללא אימון.
אם אני לוקח מנה וחצי של הגיינר הזה ביום אני "מסודר" אעמוד ביום על סך:
2000 קלוריות
78 גרם חלבון
378 גרם פחמימה.
מפה אני מבין שחסר לי לצרוך עוד כ500-700 קלוריות שיבואו בעיקר עם חלבון כי חסר לי להשלים שם עוד 70 -60 גרם חלבון.
כמה פרוסות לחם עם פסטרמה והלבן של הביצים חזה עוף או כל דבר אחר ואשלים את החלבון החסר.
חוץ מזה שסך הפחמימה קצת מדאיג אותי כי הוא גבוה ממה שהייתי רגיל להכניס עד היום שזה 250-300 גרם ביום
מה לא בסדר בזה ??
האם זה לא מומלץ ולמה ?
אשמח לשמוע את הסברכם בנושא, אני שואל מתוך רצון לדעת אז אנא ממכם לא לתקוף אותי 😃