הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח לעשות סקוואט יש סרטון

מצב
השרשור נעול

מיקולי

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
יש לי בעיה אני לא מצליח לעשות סקוואט בלי להרים את העקבים (רוב הבעיה ברגל שמאל )
יש סרטון מדוייק של הבעיה .... מה לעשות בישביל שאני יצליך לעשות סקוואט....
DSCF3006 problem when bending down

איך אתה יודע איך הסקוואט שלו נראה?
הוא רק אמר לך שכשאר הוא מנסה לעשות סקוואט העקבים שלו מתרוממים,נשמע כמו חוסר גמישות בקרסול לדעתי.
איך אני יודע? מאות פעמים שלימדי את התרגיל, אין פה שום בעיה של גמישות, יש פה בעיה של תנועה.
לוטם יש לו ירך ארוכה, אי אפשר לא לשים לב לזה.
לא מונע ממנו לעשות סקוואט, רק מקשה על העניין.
פגשתי רק אדם אחד בחיי שלא יכול לבצע סקוואט, הוא שתי מטר ומבחינה אנתרופומטרית אין לו שום אפשרות לשבת על כיסא בצורה נורמלית הוא נופל למטה, והוא גם קם בצורה הזויה, תהיה בטוח שזאת לא הבעיה פה.

איך אני יודע? מאות פעמים שלימדי את התרגיל, אין פה שום בעיה של גמישות, יש פה בעיה של תנועה.

פגשתי רק אדם אחד בחיי שלא יכול לבצע סקוואט, הוא שתי מטר ומבחינה אנתרופומטרית אין לו שום אפשרות לשבת על כיסא בצורה נורמלית הוא נופל למטה, והוא גם קם בצורה הזויה, תהיה בטוח שזאת לא הבעיה פה.
מה לגבי אנשים בלי רגליים שפגשת הם כן יכלו לעשות סקוואט? 🤡 בגלל שהירך של הבחור בסרטון ארוכה- הסקוואט אצלו יהיה כמו סומו סקוואט ופחות כמו סקוואט בעמידה רגילה. לא משנה אם זה טוב או לא - זה פשוט משנה לו את הטכניקה ולכן צריך לתת לו דגשים אחרים מאשר לכלל האוכלוסיה.

סקוואט זה לא פשוט ישיבה, אני לא מתיישב בגב ישר.

מה לגבי אנשים בלי רגליים שפגשת הם כן יכלו לעשות סקוואט? 🤡 בגלל שהירך של הבחור בסרטון ארוכה- הסקוואט אצלו יהיה כמו סומו סקוואט ופחות כמו סקוואט בעמידה רגילה. לא משנה אם זה טוב או לא - זה פשוט משנה לו את הטכניקה ולכן צריך לתת לו דגשים אחרים מאשר לכלל האוכלוסיה.
אין פה שום בעית אנטרופומטריה, הבעיה היחידה שלו היא שהוא רוצה להשאר עם גב אנכי לכן התנועה שמתבצעת היא רק מברך, חבל לי שחברה הפורום לא רואים את זה - זה ברור

אם לא הבנת פותח האשכול זה לא האיש בסרטון,פותח האשכול לא העלה שום סרטון שלו עושה סקוואט ולכן אתה לא יכול לדעת שזאת בעיית טכניקה ולא בעית גמישות

אם לא הבנת פותח האשכול זה לא האיש בסרטון,פותח האשכול לא העלה שום סרטון שלו עושה סקוואט ולכן אתה לא יכול לדעת שזאת בעיית טכניקה ולא בעית גמישות
גדול, לא שמתי לב לזה, אם ככה אי אפשר לדעת, איזה קטע 😆🤣

סרטון מדויק...
אין טעם להגיב עד שפותח האשכול לא יגיב לנו ויראה סימן חיים...

גדול, לא שמתי לב לזה, אם ככה אי אפשר לדעת, איזה קטע 😆🤣

אני נשאר עם הדעה שלך,ראיתי מספיק אנשים שלא יודעים לעשות סקוואט עם בעיה כזאת רק בגלל שלא מבינים את התנועה.
נותן להם להתיישב על מיטה/ספה/ספסל ולקום בלי שימוש בידיים מספיק פעמים ומשם כבר אפשר להתחיל לעבוד...

• פותח/ת השרשור
לא העליתי סרטון שאני עושה סקוואט כי התנועה בסרטון שהעלתי היא אחד לאחד .
תודה לכולם על התגובות כמו שהרבה חושבים יש לי כנראה בעיה בגמישות
כרגע אני עושה סקוואט בסמית משין ועובד על גמישות (אני עושה תרגילים אם גומייה ובלי אבל אחרי יומיים לא מרגיש שיפור ננסה שבועיים) ....

יש לי כנראה בעיה בגמישות
יכול להיות שיש לך בעיה כזאת, אבל מי שעושה את הסקוואט בסרטון שהבאת רחוק מאד מלהגיע לאיזו בעיה מכנית (בהנחה שהוא מסוגל בכלל ללכת), הוא פשוט לא מבין את הטכניקה. אתה בטח מסוגל לפחות להתחיל את התנועה בלי להרים את העקבים מהרצפה, תוך כדי כיפוף הטורסו לפנים.

לא העליתי סרטון שאני עושה סקוואט כי התנועה בסרטון שהעלתי היא אחד לאחד .
תודה לכולם על התגובות כמו שהרבה חושבים יש לי כנראה בעיה בגמישות
כרגע אני עושה סקוואט בסמית משין ועובד על גמישות (אני עושה תרגילים אם גומייה ובלי אבל אחרי יומיים לא מרגיש שיפור ננסה שבועיים) ....

אהבתי איך לקחת את התשובה שרצית מההתחלה למרות שהיא לא ודאית וכן הביאו לך פתרונות שלוקחים לך 5 דקות מהיום לתקן.
תהנה בסמית,רק תדאג להאשים אחר כך את הכאבי ברכיים בסקוואט.

אני מצטער, אני לא יכול לתת לעוד אנשים לבזבז את זמנם על סרטון אקראי ביוטיוב, פשוט לא להאמין איך בזבזתי עכשיו דקה בלראות סרטון לא קשור (אפילו לא מטאטא על הגב!) ולקרוא את התגובות.

פותח השרשור - תעלה סרטון שלך עושה סקוואט, לא סתם משהו שאתה מוצא ביוטיוב, ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית