הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הסתמכות על אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור isaac
  • פורסם בתאריך

isaac

משתמש מתחיל
62
0
נק' מוניטין:
0
62
0
האם זה בסדר להסתמך בעיקר על אבקת חלבון כשאני בונה תפריט?
התאמנתי בעבר והפסקתי, ועכשיו אני רוצה לחזור, אבל אני סטודנט כרגע ואין לי פריבילגיה [או עצבים] לדאוג לאוכל כל הזמן.
בעבר הייתי אוכל המון פסטרמה, טונה וביצים - והחלטתי שהפעם כשאני חוזר להתאמן פשוט אקנה אבקת חלבון ואשתה 2 שייקים ביום, שזה בערך 60 גרם חלבון עם חלב. יחד עם חזה עוף, יוגורטים, לחם וכו' - אגיע כנראה ל-130 גרם ביום, שזה מספיק לי.
אז זה בסדר שהתפריט שלי מורכב ומסתמך בעיקר על אבקת חלבון?

כשלא יודעים לא מגיבים. זאת הייתה הנקודה. מקווה שלא פספסת אותה.
אני צריך שלא תזרוק מספרים.
אוקיי, להבא אתן תשובות כלליות .
מה כבר ביקשתי להיות קצת יותר ספציפי...
סתם אני זורק,אבץ.
אולי בעתיד אנשים יאכלו רק אבקות חלבון ויפסיקו לאכול בשר בכלל ואז זה יהיה COMMON SENSE.
זה לא היה common sense זאת תהיה הנורמה.
למרות שכדי שאנשים יעברו לאבקות.
א.צריך שזה היה אכיל וטעים מספיק.
ב.צריך שזה יכיל את כל הדברים שבשר מכיל ואבקה במפעל לא.
אבל זה כבר לנושא אחר.
ויש הרבה אנשים שבשבילם אימוני ABC שש פעמים בשבוע זה COMMON SENSE. זה שאתה קיבלתי חינוך כלשהו בבית לא אומר שהוא אמור להיות בשבילי COMMON SENSE.
לא שמעתי על מישהו אצלו שביסוס עיקרי של חלבון מאבקה זה common sense.
למרות שתמיד יש יוצאים מן הכלל.
ברגע שתגיד לי איזה ויטמינים יש בבשר/קוטג'/גבינות שאני צריך להשלים כי אני לא מקבל אותם מאבקת חלבון אני אתחיל לעשות חישובים איך לעשות את ההשלמה הזאת בצורה טובה ולא לאבד מהאפקטיביות של התפריט.
ברור,וזה לא סותר את מה שאני אומר.
אם אתה בונה תפריט שבעיקרו יש אבקת חלבון אתה צריך להיות מאוד מדוקדק בשאר האוכל שאתה מכניס שהיה מגוון ככל האפשר ושיכיל את כל הויטמינים והמינרליים.(במידה ולא משתמשים במולטי)
מעולה, אז בוא נגיד לפותח הפוסט שיכניס 0.8 גרם חלבון על כל קילו משקל גוף ממקורות מוצקים (דגים, גבינה, בשר) ואת כל השאר שישלים איך שבא לו. אני לא אומר שזאת עצה חד משמעית נכונה ואין דרך אחרת, אבל זאת נראת עצה קצת יותר מבוססת מלהגיד "חצי".
😃
דוקטור גריאטריה לשרותך
🤣

אם הוא יסתמך על אבקת חלבון ובו בזמן ינטול תוספי תזונה כדי להשלים חוסרים, מה אתה חושב שיקרה?
לדעתי הוא יסבול מעודף פציעות מסתוריות שלא יהיה ברור מאיפה הן באות 😃

לדעתי הוא יסבול מעודף פציעות מסתוריות שלא יהיה ברור מאיפה הן באות 😃

אולי MATTY צדק, ונגיד "בחצי" זה בין 50-100 גרם חלבון(שחיף 50 קג ושרירן טבעי 100 קג)- אותה כמות שווה בין 2-4 סקופים- שהיא כמות מכובדת ביותר שבאה מתוסף מלאכותי שמכיל חומרי טעם וריח,חומרים מגבישים וצבעי מאכל. עכשיו אפילו אם אתה לוקח סקופ לפני ואחרי אימון(או כמו שרירן בבוקר,לפני,אחרי ובלילה) אז הגיוני שאם תיקח יותר מחצי זה יהיה פחות בריא מאשר אם תצרוך עד חצי(4 סקופים לשחיף זה הרבה,ו8 לשרירן.. אולי הוא מפתח גוף שרוצה למות צעיר). אז אולי אין באמת מספר מדויק, אבל בתור זריקת הערה - "חצי" זה אינדיקציה לא רעה.
"חצי מאתמול לא זוכר אבל מה היום", מת על השיר טאנק 😃 בכל מקרה מקווה שפותח האשכול הבין שאפילו עם חוסר זמן, מבחינה בריאותית עדיף להישאר עם כמויות בינוניות ולפחות בטווח הרחוק לא לחרוג..

עריכה: אולי מישהו מכיר אבקה בלי ממתיקים מלאכותיים? לא משנה אם יש חומרי טעם וריח וכל שאר הדברים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית