הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילי יד אחורית מומלצים

stephcurry

משתמש פעיל
340
22
נק' מוניטין:
42
340
22
אני פצוע ולא יכול לבצע תרגילי יד אחורית שמערבים את שרירי הגב, לכן לא יכול לבצע מקבילים ופשיטות בחבל.
אני מבצע בנץ צר, ומחפש תרגיל מומלץ נוסף למטרת היפרטרופיה שלא מערב את שרירי הגב.
אשמח לשמוע את עצותיכם.
תודה רבה

• פותח/ת השרשור
זה תרגיל טוב לדעתך?
יש לך הצעות נוספות?
תודה
אני יודע שלא שאלת אותי אבל אני אענה בכל זאת כי אני חייב, לחיצה צרה בישיבה עם משקולת זה תרגיל ל long head וזה תרגיל מצויין לדעתי וגם הלחיצה צרפתית תרגיל טוב, אני מידי פעם עושה את התרגילים האלה אבל יותר מתמקד במקבילים כתרגיל עיקרי

• פותח/ת השרשור
תרגיל מצוין, אני עושה עם מוט W (אוחז הכי צר שאפשר פשוט).
אתה יכול גם פושדאון בכאבלים
Cable Pushdown

אני יודע שלא שאלת אותי אבל אני אענה בכל זאת כי אני חייב, לחיצה צרה בישיבה עם משקולת זה תרגיל ל long head וזה תרגיל מצויין לדעתי וגם הלחיצה צרפתית תרגיל טוב, אני מידי פעם עושה את התרגילים האלה אבל יותר מתמקד במקבילים כתרגיל עיקרי

cable pushdown אני לא יכול ניסיתי זה כואב..
מה דעתכם על סקאל קראשרס?
מערב את הגב?

ניסיתי היום לחיצה צרפתית וכאב לי קצת בגב, יש לכם הצעות אחרות?
תודה על העזרה
בחיי שלא הבנתי איך יכל לכאוב לך בגב מתרגיל מבודד ליד אחורית..
בכל מקרה,אפשר פשיטת מרפקים נגד משקולת,כל הכבלים למיניהם (pushdown עם מוט ישר\V bar,עם חבל,עם חבל מאחורי הראש)

• פותח/ת השרשור
בחיי שלא הבנתי איך יכל לכאוב לך בגב מתרגיל מבודד ליד אחורית..
בכל מקרה,אפשר פשיטת מרפקים נגד משקולת,כל הכבלים למיניהם (pushdown עם מוט ישר\V bar,עם חבל,עם חבל מאחורי הראש)
אם היית קורא את הנושא היית מבין שאני לא יכול פשיטות בחבל/כבלים/מוט וכו'...
אני סובל מפציעה באזור הגב העליון והחיבור עם היד האחורית וזה גולש מעט ליד האחורית לכן רוב התרגילים כואבים לי... ואני מחפש תרגילים שלא יכאבו.
בינתיים היחיד שמצאתי זה בנץ' באחיזה צרה, אבל אני לא יכול לבצע אותו באימון שאני מבצע בו בנץ', לכן אני מחפש תרגיל נוסף.

אתם ממליצים על תרגילים לא טובים בגלל שפותח הפוסט לא ציין נכון את הבעיה שלו, שהוא כבר ציין אותה בפוסט קודם.
יש לו דלקת בטרס מייג'ור מה שימנע ממנו לעשות לחיצה צרפתית או פשיטת מרפקים בפולי - כי שתיהם מערבים את הטרס מייג'ור.

@stephcurry כמו שדיברתי איתך על זה בפוסט הקודם שלך, אני חושב שכדי לך כרגע בלחיצה צרה, זה תרגיל מעולה אין למה להוסיף, אל תשכח שהיא עובדת בכל הלחיצות האחרות

• פותח/ת השרשור
אתם ממליצים על תרגילים לא טובים בגלל שפותח הפוסט לא ציין נכון את הבעיה שלו, שהוא כבר ציין אותה בפוסט קודם.
יש לו דלקת בטרס מייג'ור מה שימנע ממנו לעשות לחיצה צרפתית או פשיטת מרפקים בפולי - כי שתיהם מערבים את הטרס מייג'ור.

@stephcurry כמו שדיברתי איתך על זה בפוסט הקודם שלך, אני חושב שכדי לך כרגע בלחיצה צרה, זה תרגיל מעולה אין למה להוסיף, אל תשכח שהיא עובדת בכל הלחיצות האחרות
תודה רבה, רק זה לא בעייתי לעשות בנץ בלחיצה צרה באותו אימון שעושים בו בנץ בתכנית fbw a1a2?
הקפצה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית