הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסת פחמימות

tomerA

משתמש משקיע
2,559
38
נק' מוניטין:
1,538
2,559
38
קראתי את המאמר של משה ויש לי כמה שאלות.
1. עד כמה זה באמת חשוב, זאת אומרת האם זה יפגע לי בהתקדמות של החיטוב?

2. לפי מה שאני יודע דווקא העמסה מייבשת אותך ולא ממלאת אותך במים. ניסיתי פעם איזו תוכנית של לייל שהוא אמר להעמיס 2 גרם פחמימה על כול ליברת גוף או משהו כזה ואז הפחמימה תספח מים ומכיוון שבדם אין הרבה נוזלים כי אנחנו בחיטוב אז הנוזלים ייצאו מתאי השומן והשריר. עד כמה זה נכון? כי אני ניסיתי את זה אחרי איזה שבועיים של חיטוב וזה לא עזר לי להוריד נוזלים.

1. אתה בחיטוב? תגיד מה אתה נורמאלי? אתה שרוך.
לשאלה: זה רק יקדם את החיטוב, יפגע? ממש לא. כמובן שתעשה העמסה רק אם אתה בחיטוב דל בפחמימות, אין ממש סיבה לעשות העמסה אם אתה על מעל 130ג' פחמימה.

1. אתה בחיטוב? תגיד מה אתה נורמאלי? אתה שרוך.
לשאלה: זה רק יקדם את החיטוב, יפגע? ממש לא. כמובן שתעשה העמסה רק אם אתה בחיטוב דל בפחמימות, אין ממש סיבה לעשות העמסה אם אתה על מעל 130ג' פחמימה.

מצחיק שאתה אומר את זה ולפני חודש יצאת מחיטוב 🙄

סתם התעניינתי
בכל אופן העמסה אין טעם לעשות אם החיטוב הוא לא דל פחמימות

מצחיק שאתה אומר את זה ולפני חודש יצאת מחיטוב
s49.gif

ומה מצחיק בזה?

משעמם לי 🙄
אני מחכה שיגיע 12 וחצי ללכת לדיזינגוף סנטר לחפש מה לעשות עם חבר שלומד עכשיו

איך קבעת שהוא במצבי או אני במצבו או אנאערף? הייתי צריך חיטוב אז חיטבתי, למשוך מאסה על 15% ומעלה זה מיותר לדעתי
אני לא מטיף לו סתם התעניינתי

העמסת פחמימות מטרתן למלא את מאגרי הגליקוגן שרוקנו. אם אינך נמצא בדיאטה דלת-פחמימות (50-100 גרם ביום) אין סיבה שתבצע העמסת פחמימה.
לעומת זאת, אני ממליץ על פעם ל7-10 יום לאכול נייטרלי\200-500 קל' מעל הנייטרלי.

כן יש המלצה לבצע העמסת פחממות בחיטובים פחות מ200 גרם פחממה ליום , מעל 200 גרם כבר לא רואה טעם אבל שוב זה תלוי במשקל המתאמן , ועוד פרמטרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית