הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

Elad888

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
היי אנשים שאלה...
אני מספר חודשים עוסק בפעילות שמתרכזת רק במשקל גוף ברפיס, מתח ועוד תרגילים דומים... בעצימות מאוד גבוהה אולי חלקכם מכירים קוראים לזה freeletics אימון מסתכם במקסימום 45 דק האימונים נעשים קשים יותר וקשה יותר להתאושש אתם חושבים שקריאטין ייתרום לצורת אימון כזו...??

• פותח/ת השרשור
תודה.
אשמח אם תוכל בבקשה להמליץ לי על מינון: לפני אחרי אימון ומה קורה בימים ללא אימון האם לקחת....
איזה מומלץ לקנות..?

קריאטין נלקח פעם ביום כל יום לא חשוב אימון לא אימון 5 גרם שזה בעצם כפית שטוחה אני אישית חושב שנושא העמסה פשוט מיותר 5 גרם ביום וזה הכל לא חשוב מתי.
לגבי הסוג הכי טוב זה קריאטין טהור ממליץ על אופטימום.

תעשה בדיקה לגבי סוג הקריאטין - יש כאלה שקריאטין טהור עושה להם הרגשה לא נעימה, ויש להם אפשרות להשתמש בקריאטין HCL, שהוא סוג אחר פשוט עם אותה השפעה.
ומבחינת חברה כל עוד זה אותה קטגוריה אין הבדל תקנה מה שהכי משתלם מבחינת משקל-מחיר.

ממליצה על CREATINE MONOHYDRATE של חברת UNIVERSAL.
לא מזמן רכשתי 200 גר' ב - 50 ש"ח.

עדיפות לMONOHYDRATE במידה וקונה חברה אחרת.

בחילות ודברים כאלה, לא משהו רציני, אבל עדיין לא נעים
מלבד שינוי הסוג שכבר יעצו לך, יש כאלה שקריאטין micronized ידידותי יותר לקיבה שלהם. כאן לא מדובר בסוג אחר אלא פשוט בקריאטין שטחון לאבקה דקה יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית