הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נער בן 15,קרע חלקי בגיד ה SSP

michael15186

משתמש מתחיל
25
2
נק' מוניטין:
-15
25
2
צהריים טובים,אני בן 15.5 התחלתי להתאמן לפני כשנה,כעבור 4 חודשי אימונים פצעתי את כתף שמאל מהבנץ פרס,המשכתי להתאמן שבוע שלם תוך כדאי שאני פצוע מה שהחמיר את המצב,נחתי כחודש כדורים+משחה,מאז חזרתי ונפצעתי וחזרתי ונפצעתי סביבות 5 פעמים פציעות בכתף שמאל וימין,לפני חודשיים ניסתי לחזור להתאמן והרגשתי את כתף שמאל באותו אימון הפסקתי.
ועד עכשיו לא התאמנתי בחדר כושר,הייתי אצל 3 אורתפדים עד עכשיו ש שניים מתוכם הביאו כדורים שלא עזרו,האורתופד האחרון שפניתי אליו הביא לי הפנייה לאולטרא סאונד,היום חזרתי אליו עם תוצאות של האלוטרא סאונד,אובחן אצלי קרע בגיד הSSP בשני הכתפיים!
קיבלתי הפנייה לפיזיותרפיה נראה אם המצב ישתפר..

האם למישהו קרה?
יש לכם המלצות?
מה לעשות מה לא לעשות?
האם אוכל לחזור להתאמן מתישהוא?
תודה רבה והחלמה מהירה שתהיה.

צהריים טובים,אני בן 15.5 התחלתי להתאמן לפני כשנה,כעבור 4 חודשי אימונים פצעתי את כתף שמאל מהבנץ פרס,המשכתי להתאמן שבוע שלם תוך כדאי שאני פצוע מה שהחמיר את המצב,נחתי כחודש כדורים+משחה,מאז חזרתי ונפצעתי וחזרתי ונפצעתי סביבות 5 פעמים פציעות בכתף שמאל וימין,לפני חודשיים ניסתי לחזור להתאמן והרגשתי את כתף שמאל באותו אימון הפסקתי.
ועד עכשיו לא התאמנתי בחדר כושר,הייתי אצל 3 אורתפדים עד עכשיו ש שניים מתוכם הביאו כדורים שלא עזרו,האורתופד האחרון שפניתי אליו הביא לי הפנייה לאולטרא סאונד,היום חזרתי אליו עם תוצאות של האלוטרא סאונד,אובחן אצלי קרע בגיד הSSP בשני הכתפיים!
קיבלתי הפנייה לפיזיותרפיה נראה אם המצב ישתפר..

האם למישהו קרה?
יש לכם המלצות?
מה לעשות מה לא לעשות?
האם אוכל לחזור להתאמן מתישהוא?
תודה רבה והחלמה מהירה שתהיה.

בעיקר ללמוד איך להתאמן.
כל השאלות האחרות רצוי לשאול את הפיזיותרפיסט שיטפל בך.

• פותח/ת השרשור
בעיקר ללמוד איך להתאמן.
כל השאלות האחרות רצוי לשאול את הפיזיותרפיסט שיטפל בך.
וואו, ממש תשובה מושקעת!
אם אתה מחפש רק להגיב על פוסט עדיף שלא תעשה את זה..
אין לך כל כך פיתרונות למצב אל תגיב אתה סתם מחפש לכתוב עוד הודעה
מה שאמרת כל אחד יכול להגיד לא צריך הרבה כישרון!🤬

מה שאמרת כל אחד יכול להגיד לא צריך הרבה כישרון!🤬

נכון , בעל הכישרון כאן הוא אתה שמצליח להיפצע בשתי הכתפיים כבר 5-6 פעמים. אין ספק שאתה יודע להתאמן ( אחרי הכל אתה כבר בן 15.5 ) .
יש פה עוד בחור "מוכשר" @MeIsGay . אני מציע שתייעצו אחד לשני היות וכבר צברתם ניסיון רב הן באימונים והן בפציעות. אני בטוח שזה יהיה דיון פורה. בהצלחה.

נכון , בעל הכישרון כאן הוא אתה שמצליח להיפצע בשתי הכתפיים כבר 5-6 פעמים. אין ספק שאתה יודע להתאמן ( אחרי הכל אתה כבר בן 15.5 ) .
יש פה עוד בחור "מוכשר" @MeIsGay . אני מציע שתייעצו אחד לשני היות וכבר צברתם ניסיון רב הן באימונים והן בפציעות. אני בטוח שזה יהיה דיון פורה. בהצלחה.
-.-
אתה לא רציני יוני? לפחות תעזור במקום לצחוק חחח
דבר ראשון , הטכניקות שלי בבנץ' ובסקוואט נכונות , רוצה לראות אפילו סרטון? דדליפט לא עשיתי חצי שנה+ בגלל משהו מאז ופרס בגלל הכתף.
מקבילים לא עשיתי ומתח גם.
בוא אני ישלח לך סרטון , מה עשיתי לך שאתה מתפלצץ עליי? ( תראה תטכניקה שלי בבנץ' וסקוואט ואפילו אתה תשאל למה אני נפצעתי , שאלתי פה אפילו הרבה והרבה אמרו ככה )
אה ו"תודה רבה" על התמיכה והעזרה תמיד 😃
דרך אגב , שלחתי לך טכניקה של התרגילים בהודעה , תסתכל עליהם ואני רוצה שתגיד לי אחרי זה - שבגלל הטכניקה נפצעתי , אני רוצה לדעת...

נערך לאחרונה:
-.-

בוא אני ישלח לך סרטון , מה עשיתי לך שאתה מתפלצץ עליי?
אני אענה לך במקומו, הטכניקות שלך מושלמות אבל נפצעת 5-6 פעמים בכתפים. זה לא פעם או פעמיים שאפשר להגיד "ביש מזל", זה אשכרה 6 פעמים. 6! ! !
זה או שמשלמים לך בכדי להיפצע, או שאתה לא יודע להתאמן. הוא ענה לך בצורה נורמלי לגמרי.

אני אענה לך במקומו, הטכניקות שלך מושלמות אבל נפצעת 5-6 פעמים בכתפים. זה לא פעם או פעמיים שאפשר להגיד "ביש מזל", זה אשכרה 6 פעמים. 6! ! !
זה או שמשלמים לך בכדי להיפצע, או שאתה לא יודע להתאמן. הוא ענה לך בצורה נורמלי לגמרי.
דבר ראשון , אני לא זה שנפצע 6 פעמים בכתף.. זה מישהו אחר
דבר שני , נפצעתי רק פעמיים בגב התחתון , פעם ראשונה היה באמת טכניקה דפוקה , הייתי ב-SS ובסקוואט לא שמתי לב לטכניקה והשנייה זה עכשיו
דבר שלישי , אני ישלח לך סרטון של הטכניקה שלי ואני רוצה שתגיד לי אם יכול להיות שנפצעתי מהטכניקה הזאת...

דבר רביעי , כל הפציעות שלי זה בגלל שאני לא מחלים מהפציעות ואני עדיין ממשיך להתאמן... אני כל פעם פותח אשכול מחדש ולא מוכנים לעזור לי ככה שזה נחשב כפציעה אחת בעיקרון , גם מה שהיה לי בכתף...\
דבר חמישי , אני מציע לקרוא טוב טוב את השמות 😃 כמו שרשמתי ב-דבר ראשון
דבר שישי , סורי על איך שאני מדבר , אבל לא סובל שאנשים סתם אומרים דברים שקריים מבלי להסתכל על הכל...
בדוק אתה רק הסתכלת על ההודעה של המנהל ולא הסתכלת על הכל , פעם הבאה לפני שאתה מגיב תקרא קצת...

נערך לאחרונה:
דבר ראשון , אני לא זה שנפצע 6 פעמים בכתף.. זה מישהו אחר
דבר שני , נפצעתי רק פעמיים בגב התחתון , פעם ראשונה היה באמת טכניקה דפוקה , הייתי ב-SS ובסקוואט לא שמתי לב לטכניקה והשנייה זה עכשיו
דבר שלישי , אני ישלח לך סרטון של הטכניקה שלי ואני רוצה שתגיד לי אם יכול להיות שנפצעתי מהטכניקה הזאת...

דבר רביעי , כל הפציעות שלי זה בגלל שאני לא מחלים מהפציעות ואני עדיין ממשיך להתאמן... אני כל פעם פותח אשכול מחדש ולא מוכנים לעזור לי ככה שזה נחשב כפציעה אחת בעיקרון , גם מה שהיה לי בכתף...\
דבר חמישי , אני מציע לקרוא טוב טוב את השמות 😃 כמו שרשמתי ב-דבר ראשון
דבר שישי , סורי על איך שאני מדבר , אבל לא סובל שאנשים סתם אומרים דברים שקריים מבלי להסתכל על הכל...
בדוק אתה רק הסתכלת על ההודעה של המנהל ולא הסתכלת על הכל , פעם הבאה לפני שאתה מגיב תקרא קצת...
גבר חבל סתם לבזבז עצבים על דבר שבכלל לא מכוון אליך. אתה הרי הבנת שדיברתי למי שנפע 6 פעמים, מה הקטע להתווכח עם עצמך?
יום טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית