סרטון ביקורת זילברשטיטאן + פיאר דד ליפט

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
קודם כל, ברצוני להודות ל @StasZ שבזכות הפוסט שלו עם הפיארים הייתה לי מוטיבציה היום להגיע עצבני לאימון ולהרים כבד.

חגורת זילברשטיטאן היא החגורה הטובה ביותר שיצא לי לנסות עד היום. עד לאימון של היום התאמנתי עם אינזר לארג' ולאחרונה מכרתי אותה בגלל שהמידה גדולה עליי. חגורת זילברשטיטאן שרכשתי שבוע שעבר עבדה בצורה יוצאת מין הכלל, הרגישה יותר נוח מאינזר, וגם משאר החגורות שיצא לי לנסות (LH וRDX). החגורה החזיקה אותי מעולה גם בדד ליפט וגם בסקוואט, לא איבדתי כיווץ באף שלב של התרגיל ואני מאוד מרוצה ממנה וממליץ לכל אחד שמחפש חגורה טובה, זולה, איכותית עם ביטוח לכל החיים לרכוש זילברשטיטאן. לעוד פרטים ממליץ ליצור קשר עם @שוהם.

הקדשה ל @Alikk1998 על זה שבגלל החפירות שלו בפורום החלטתי לתת לחגורה הזאת נסיון.

לנושא הפיארים, סקוואט 145X5 לא צולם, דד ליפט 160X5 לא צולם, דד ליפט 190X1 עם סרטון, משקל גוף 90.8
אני יודע שהצוואר לא נראה טוב. זה ריפלקס מהתקופה שעשיתי דד ליפט לא נכון, הצלחתי לתקן את זה אבל זה לא הפך לסטנדרט ושכחתי מזה לגמרי כשהלכתי על פי אר ברייג'.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה 😃
bitch y u no credit?
בכ"מ תותח יא בטטה שחיפית. 🤩
תודה רבה! אין לי מושג איך לעזאזל העלית את הסרטון בחצי דקה. כשאני מעלה סרטונים זה לוקח באזור ה7-10 דקות...
כל הכבוד מקס חזק מאוד!!
ותודה רבה:)
בכיף! באמת מגיע לך!! חגורה אדירה 😃

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד! חשבתי שאתה פצוע אבל לא?
היו לי פציעות בגב ובברך שעוברות לאט לאט עם ריפטוטרפיה אז הן כבר כמעט ולא כואבות. יש לי עכשיו רק פציעה מאוד רצינית בכתף ימין שלא עוברת שבגללה אני לא עושה שום לחיצות ושום תרגילי בייספס/כתפיים/חזה. חוץ מזה אני בסדר ויכול לעשות תרגילי הגדלת ישבן 😃
פששש כל הכבוד!! הלכתי מוקדם מדי היום...
בהחלט פספסת 😃
אולי בקרוב אעבור אותך!!!

• פותח/ת השרשור
כבר מאז ה pr של ה180 סקוואט אחרי 140*3 ידעתי שיש לו פונטציאל טוב ואמרתי לעצמי חבל שהוא פצוע
תודה! מבטיח לא לאכזב!
אני חושב שהבנתי שהגוף שלי לא מגיב טוב לפחמימה נמוכה ויתכן שזאת הייתה סיבה לחלק מהפציעות שלי. הגוף כנראה גם לא הכי מגיב טוב לאחוזי שומן נמוכים... בכל מקרה, אני אתן נסיון להתקדמות על אחוז שומן גבוה יותר ולראות איך הגוף שלי מסתדר עם התקדמות משקלים לינארית ולאן אני יכול להתקדם מפה. אם הכל יהיה בסדר ואני לא אפצע שוב אני חושב שאני אגיע תוך כמה שבועות לסקוואט/דד ליפט מעל 200.

• פותח/ת השרשור
נגמר החיטוב?
אני באמת רוצה לחטב. אבל באותו הזמן אני לא רוצה לחטב בזמן שאני לא יכול לעשות לחיצות + כואב לי גם בתרגילי בייספס. לא שזה הכרחי לחיטוב אבל אני חושב שזה לא טוב מבחינת מסת שריר אם אני אחטב כשאני לא יכול לעשות כמעט כלום לפלג גוף עליון. חוץ מזה אני רוצה לבדוק גם לאן אני מסוגל להגיע בהתקדמות לינארית מבחינת פלג גוף תחתון. בעזרת השם כשהכתף תעבור ואני אוכל לעשות שוב את כל תרגילי הבסיס אני אעשה חיטוב מתון על 150 גרם פחמימה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית