איפה????איזה שחיף יצאתי :|
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איפה????איזה שחיף יצאתי :|
בבנץאיפה????
זה אתה? דפאק?בבנץ
נכון???זה אתה? דפאק?
רושם לך מרשם של 3 חודשים, חפיסת אוראו כל יום.נכון???
כי לא באת איתנו לצ׳אלנג׳...איזה שחיף יצאתי :|
כסף>מצ'אלנג'כי לא באת איתנו לצ׳אלנג׳...
הצ'אלנג' חינם, אלא אם כן אתה FSכסף>מצ'אלנג'
כסף=אוכל=גיינז
אבל ישלי רבוטה מחר :|הצ'אלנג' חינם, אלא אם כן אתה FS
סקוואט ללא 12x20kg, 6x70kg
סקוואט עם חגורה 3x102kg
פרס 8x20kg, 5x40kg, 3x55kg
בנץ׳ עם עצירה 3x75kg
דדליפט עם חגורה 4x2x60kg, 1x2x85kg
עזר:
חתירה 55 קילו ל-12 בסופר סט עם פרפר בדאמבלים 10 קילו ל-15 | 2 סטים
כפיפות מרפקים 20 קילו ל-8 בסופר סט עם הנפות לצדדים 7 קילו ל-10 | 2 סטים
הרמות ברכיים 2 סטים של 15
10 דקות אופניים
4 ימים בחוץ, מרגיש טוב.
לא נראה לי מהיר מספיק (לא ציני משתחצן או משהו, אני רציני).
דעתכם?
בגדול כמה שאתה יותר חזק אתה תרים יותר מהר כי אתה יכול לייצר יותר כוח (POWER).מה משנה המהירות? (שואל ברצינות.)
אז מה זה משנה מה נגיד עליך כרגע אם אין לך למה להשוות את זה?בגדול כמה שאתה יותר חזק אתה תרים יותר מהר כי אתה יכול לייצר יותר כוח (POWER).
יש אנשים שמודדים מהירות של מוט ולפי זה קובעים את המצב שלהם, אם הרמת 700 פאונד במהירות של 0.5מ"ש לשנייה ואחרי חודש הרמת 700 פאונד במהירות של 1מ"ש לשנייה אז אתה יכול לדעת בוודאות שהתחזקת (לא בהכרח תוכל למשוך סינגל יותר כבד אבל).
תראה את הסירטונים של דאפין.
אצלי סתם בכללי הכל מרגיש איטי בזמן האחרון (למרות שהאחרים אומרים שזה עולה ממש מהר), אולי אני פשוט קצת חי בסרט עד כמה מהר אני יכול למשוך...
תהיתי באמת למה רואים לפעמים שופטים בתחרויות יושבים עם סטופר (למשל Ed Coan בתחרות שהיתה בסידני).בגדול כמה שאתה יותר חזק אתה תרים יותר מהר כי אתה יכול לייצר יותר כוח (POWER).
יש אנשים שמודדים מהירות של מוט ולפי זה קובעים את המצב שלהם, אם הרמת 700 פאונד במהירות של 0.5מ"ש לשנייה ואחרי חודש הרמת 700 פאונד במהירות של 1מ"ש לשנייה אז אתה יכול לדעת בוודאות שהתחזקת (לא בהכרח תוכל למשוך סינגל יותר כבד אבל).
תראה את הסירטונים של דאפין.
אצלי סתם בכללי הכל מרגיש איטי בזמן האחרון (למרות שהאחרים אומרים שזה עולה ממש מהר), אולי אני פשוט קצת חי בסרט עד כמה מהר אני יכול למשוך...
סתם בשביל הביטחון לקראת הדד הכבד.אז מה זה משנה מה נגיד עליך כרגע אם אין לך למה להשוות את זה?
אני חושב שזה יותר בגלל שלכל כניסה מוקצבת דקה בדיוק, אחרת היא פסולה.תהיתי באמת למה רואים לפעמים שופטים בתחרויות יושבים עם סטופר (למשל Ed Coan בתחרות שהיתה בסידני).
*ביטחון* *ביטחון* *-555-*סתם בשביל הביטחון לקראת הדד הכבד.
הספק זה j/sכוח זה force
Power זה הספק
מה אתה בא אליי בהנדסההספק זה j/s
אבל j=N*m
אז הספק זה גם N*m)/s)
אז הספק זה גם N*(m/s) שזה כוח*מהירות
אז ברגע שהוא יהיה יותר חזק יהיה לו יותר POWER, אלא אם הוא יהיה פחות מהיר ( לא סביר)