"יש הרבה עצות, מידע, חומר וכו' בתחום שאני עוסק בו, "אימון כוח", שהן פשוט שטויות מטופשות.
השטויות האלה באות מהרבה מאוד מקורות שונים: מקור עיקרי מבין מפיצי השטויות הללו הם רופאים שחושבים שהם גם מומחים להרמות, מגזינים של מפתחי גוף שמתפרסמים בעיקר לקדם מטרה זו, מומחים להורדה במשקל ותרגילים לבית, אתרי כושר ברשת, חוקרי ביומכניקה, והמפגרים מכולם – המדיה הפופולארית."
חח אני מעתיק ממך את זה Vadjio "יש הרבה עצות, מידע, חומר וכו' בתחום שאני עוסק בו, "אימון כוח", שהן פשוט שטויות מטופשות.
השטויות האלה באות מהרבה מאוד מקורות שונים: מקור עיקרי מבין מפיצי השטויות הללו הם רופאים שחושבים שהם גם מומחים להרמות, מגזינים של מפתחי גוף שמתפרסמים בעיקר לקדם מטרה זו, מומחים להורדה במשקל ותרגילים לבית, אתרי כושר ברשת, חוקרי ביומכניקה, והמפגרים מכולם – המדיה הפופולארית."
נתחיל בזה שזה אחלה של מאמר ממש אהבתי.
וסתם עובדה נחמדה מאז שאני באנאבוליק דיאט (חודשיים) ומאז שאני בSS (חודש וקצת) לא רק שלא נעצרה לי הגדילה אני גבהתי הכי הרבה בחיים שלי לחודשיים ממטר 72 קפצתי למטר 74 (מדדתי עם אותו מטר). כל זה אמרתי רק כדי לחזק עד כמה המיתוס של הפסקת גדילה מסיבות כאלו ואחרות הוא מטומטם.