הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מישהו שאל אתכם? - מאמר חדש באתר

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך
קראתי את הקטע הזה ואני כבר מתלהב:

"יש הרבה עצות, מידע, חומר וכו' בתחום שאני עוסק בו, "אימון כוח", שהן פשוט שטויות מטופשות.
השטויות האלה באות מהרבה מאוד מקורות שונים: מקור עיקרי מבין מפיצי השטויות הללו הם רופאים שחושבים שהם גם מומחים להרמות, מגזינים של מפתחי גוף שמתפרסמים בעיקר לקדם מטרה זו, מומחים להורדה במשקל ותרגילים לבית, אתרי כושר ברשת, חוקרי ביומכניקה, והמפגרים מכולם – המדיה הפופולארית."

ענק!!!

מאמר חזק!
עשה לי את הערב!

ועוד משהו שהתמונה מהמאמר הזכירה לי:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חח אני מעתיק ממך את זה Vadjio "יש הרבה עצות, מידע, חומר וכו' בתחום שאני עוסק בו, "אימון כוח", שהן פשוט שטויות מטופשות.
השטויות האלה באות מהרבה מאוד מקורות שונים: מקור עיקרי מבין מפיצי השטויות הללו הם רופאים שחושבים שהם גם מומחים להרמות, מגזינים של מפתחי גוף שמתפרסמים בעיקר לקדם מטרה זו, מומחים להורדה במשקל ותרגילים לבית, אתרי כושר ברשת, חוקרי ביומכניקה, והמפגרים מכולם – המדיה הפופולארית."

חח ענק

כרגע, בשנייה הזאת משודרת תוכנית טלוויזיה בת 30 דקות שמבוססת על העובדה שאתה מטומטם.
דרך אגב, מה רע בTHIGH MASTER בעברית? אדון הירכיים לפנים.

נערך לאחרונה:
נתחיל בזה שזה אחלה של מאמר ממש אהבתי.
וסתם עובדה נחמדה מאז שאני באנאבוליק דיאט (חודשיים) ומאז שאני בSS (חודש וקצת) לא רק שלא נעצרה לי הגדילה אני גבהתי הכי הרבה בחיים שלי לחודשיים ממטר 72 קפצתי למטר 74 (מדדתי עם אותו מטר). כל זה אמרתי רק כדי לחזק עד כמה המיתוס של הפסקת גדילה מסיבות כאלו ואחרות הוא מטומטם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית