נק' מוניטין:
16
- 142
- 4
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה לרדת למינימום? זה לא משנה.תוריד חלבון ל140
אז תוסיף בערך 150 לכל יום של אימון ועוד קלוריות שנשרפו באירובי,אולי אפילו קצת יותר. (אני לא יכול לקבוע כמה שרפת באירובי,זה תלוי בכמה שעשית דופק וכו' וכו')rmr:1995
על סמך המסמך שפרסמת לי .
מתאמן 4 פעמים בשבוע ועוד אימון אירובי
לעיתים יוצא לי גם להתאמן חמש פעמים + אירובי
זה לא מינימום, מינימום זה 0.8למה לרדת למינימום? זה לא משנה.
הכוונה הייתה שברגע שיש לו 140 חלבון ו70 שומן הוא יכול לשחק עם הערכים איך שבא לו.זה לא מינימום, מינימום זה 0.8
מעל 2 הוכיחו שזה לא משנה הרבה. ולכן לדעתי זה סתם בזבוז כסף (חלבון הכי יקר) וגם משעבד אותך לתפריט שקשה להתמיד בו - תחשוב כמה הכנות צריך לזה.
אני לא אוהב שאי אפשר לזרום בתפריט
אתה מוסיף רק בימים שאתה מתאמן וגם את האירובי,אל תשכח.שימו לב שהתוכנה מחשבת. לי חלבון גם שהוא לא מלא. חלבון שמגיע מהאורז מהבורגול וכו...
לrmr להוסיף 150 קלוריות כדי להגיע ל emr??
ולזה להוסיף עוד 300. קלוריות בערך כדי להיות במאזן חיובי??
חלבון הוא חלבון.שימו לב שהתוכנה מחשבת. לי חלבון גם שהוא לא מלא.
מה? איפה קראת דבר כזה?ביום שאני לא מתאמן לאכול נטרלי כלומר :1999.5 קלוריות??
כמו שכבר צויין..השומים , פחממות וחלבונים??
בהצלחה. 😁סבבה תודה רבה 😃)
סדרתם לי הכל בראש 😃)
אם זה היה נכון היית משנה את הניק 😃סדרתם לי הכל בראש
כתוב בכל המדריכים בפורטל שנגיד באימון אנאירובי אני שורף 150 קלוריות , לאכול אותם גם יום אחרי בשביל ההתאוששותמה? איפה קראת דבר כזה?
ביום שאתה מתאמן זה RMR+אירובי+אימון(150)+300
ביום שאתה לא מתאמן זה RMR+300
לא כולכך מסובך.
אם זה מאוד מסבך אותך אתה יכול לקחת את הקלוריות הטוטאליות שנשרפות מכל האימון והאירובי ולפרוס אותם בצורה שווה על 7 ימים.
נכון,בגלל זה כתבתי את זה:כתוב בכל המדריכים בפורטל שנגיד באימון אנאירובי אני שורף 150 קלוריות , לאכול אותם גם יום אחרי בשביל ההתאוששות
אולי אפילו קצת יותר.