המצב הביטחוני

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
בסך הכל אמרתי שהם לא חוזרים לשגרה לא אמרתי שאני יודע לאן ממשיכים אחר כך.
שזה מה ששאלתי בהודעה הראשונה 🙁
שאני אבין, אתה בעצם אומר שלכל מסתערב יש רק פעולה אחת בתור מסתערב ?

ראה חיסול מבחוח,
שרופים, לא יוכלו לטוס לחו"ל כנראה כל חייהם אלא אם יעשו ניתוח פלסטי רציני (שעם התוכנות זיהוי פנים מהדור החדש גם זה לא בטוח עוזר)

במקרה של המסתערבים לא רואים פנים אבל תאמין לי שהערבים בקהילות שם יודעים טוב מאוד מי הם.
אי אפשר לחזור לשגרה אחרי מבצע כזה
במקרה כמו שהיה הם נטמעים באוכלוסייה רק לאותו הפרת סדר, זה לא שכל זורק אבנים מכיר את כל מי שמסביבו, זה דברים יחסית ספונטנים ואף אחד שהם לא הכיר אותם לפני וכנראה שגם לא אחרי..

בסך הכל אמרתי שהם לא חוזרים לשגרה לא אמרתי שאני יודע לאן ממשיכים אחר כך.
שזה מה ששאלתי בהודעה הראשונה 🙁
הכל בסדר. הם חוזרים לשגרה ואין מה להתרגש. מסתערבים\דובדבן זה ממש לא המוסד.

נערך לאחרונה:
זה המחבל מהפיגוע שהיה עכשיו

קיבל כדור in the face

קבצים מצורפים

• IMG-20151008-WA0000.jpg
    IMG-20151008-WA0000.jpg
    KB 156.2 · צפיות: 213
שונא איך שהתקשורת מורחת את כל האירועים התקשורתיים האלה מהבוקר עד הערב.

אולי יש סיבה שדווקא עכשיו הם מעלים את זה.
ישראל יוצאת למבצע בלי הרבה תוצאות ועם הרבה משאבים מבוזבזים כל שנה.
קרא שלפני כמה חודשים כל גופי התקשורת העלימו מקרי אלימות בין יהודים לערבים. ועכשיו הם מציגים את כולם. כלומר התקשורת שלנו סלקטיבית ופועלת לפי אינטרס לא של העם אלא של מיליארדר זה או אחר שעושה כסף מכל מבצע שלנו פה.
מי ששולט פה זה מלך ירדן.. לעלות להר הבית אפילו שר לא יכול בלי שיזרקו עליו אבנים. לתושבי ישראל נאבדה הזהות.. אנשים לא סגורים פה על כלום בזמן שמישהו עושה כסף על דמם של שני הצדדים. זה ימשיך עד שמנהיג חזק לא יסים לזה סוף. אין דבר שמאחד משהו יותר מאויב משותף. כאשר הם יעברו את הגבול, המדינה הנאורה שלנו תשקע במלחמת אזרחים. אולי הפיתרון יבוא מהימין הרדיקלי:

ואולי ביבי ימשיך להיות בכנסת עד שיחליף אותו עוד מנהיג בלי חזון.

בכל מקרה כדי לעשות קצת שמח: "אין לי זמן" - המופע המלא של דודו טופז ז"ל! מ16 וחצי

בימים האחרונים הייתי קרוב מדי לפיגוע, והחלטתי שאת חיי הבוגרים אני לא מתכוון להעביר פה.
המקום הזה פשוט לא נורמלי.

בימים האחרונים הייתי קרוב מדי לפיגוע, והחלטתי שאת חיי הבוגרים אני לא מתכוון להעביר פה.
המקום הזה פשוט לא נורמלי.
יאללה עוף מפה... לא נבכה עליך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית