שאני אבין, אתה בעצם אומר שלכל מסתערב יש רק פעולה אחת בתור מסתערב ?בסך הכל אמרתי שהם לא חוזרים לשגרה לא אמרתי שאני יודע לאן ממשיכים אחר כך.
שזה מה ששאלתי בהודעה הראשונה 🙁
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שאני אבין, אתה בעצם אומר שלכל מסתערב יש רק פעולה אחת בתור מסתערב ?בסך הכל אמרתי שהם לא חוזרים לשגרה לא אמרתי שאני יודע לאן ממשיכים אחר כך.
זה מה שאני מנסה להבין..שאני אבין, אתה בעצם אומר שלכל מסתערב יש רק פעולה אחת בתור מסתערב ?
במקרה כמו שהיה הם נטמעים באוכלוסייה רק לאותו הפרת סדר, זה לא שכל זורק אבנים מכיר את כל מי שמסביבו, זה דברים יחסית ספונטנים ואף אחד שהם לא הכיר אותם לפני וכנראה שגם לא אחרי..ראה חיסול מבחוח,
שרופים, לא יוכלו לטוס לחו"ל כנראה כל חייהם אלא אם יעשו ניתוח פלסטי רציני (שעם התוכנות זיהוי פנים מהדור החדש גם זה לא בטוח עוזר)
במקרה של המסתערבים לא רואים פנים אבל תאמין לי שהערבים בקהילות שם יודעים טוב מאוד מי הם.
אי אפשר לחזור לשגרה אחרי מבצע כזה
החלטה חכמה מאוד, אין טעם לעלות לשם במצב שכזה זה רק ילהיט עוד את העניין.יופי, עכשיו גם שרים/חברי כנסת יהודים לא יכולים לעלות להר הבית בשביל למנוע פרובוקציות 🤦♂️
הכל בסדר. הם חוזרים לשגרה ואין מה להתרגש. מסתערבים\דובדבן זה ממש לא המוסד.בסך הכל אמרתי שהם לא חוזרים לשגרה לא אמרתי שאני יודע לאן ממשיכים אחר כך.
חיפה next? 🙁תל אביב על המפה
נהדר לעלות תמונת כאלו... אני בטוח שכולם צריכים לראות את זה.
לא,אבל אני לא חושב שלעלות תמונת של אדם מת לפורום זה בסדר.זה עושה לך סיוטים בלילה ?
לפרופילללללזה המחבל מהפיגוע שהיה עכשיו
קיבל כדור in the face
לא,אבל אני לא חושב שלעלות תמונת של אדם מת לפורום זה בסדר.
זה המחבל מהפיגוע שהיה עכשיו
קיבל כדור in the face
Headshot -100 במקוםזה המחבל מהפיגוע שהיה עכשיו
קיבל כדור in the face
יאללה עוף מפה... לא נבכה עליךבימים האחרונים הייתי קרוב מדי לפיגוע, והחלטתי שאת חיי הבוגרים אני לא מתכוון להעביר פה.
המקום הזה פשוט לא נורמלי.
יאללה