אני גם רוסי,אז אני אחוס על חייך.😃מותר לי השם שלי זה ואדים לא שמת לב ...
ותום הטרול כבר עשה עבודה טובה. 🙄
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני גם רוסי,אז אני אחוס על חייך.😃מותר לי השם שלי זה ואדים לא שמת לב ...
בראטבה בלאט 🤩🤩🤩אני גם רוסי,אז אני אחוס על חייך.😃
יאללה עוף מפה... לא נבכה עליך
לא יודע אם זה קשור...חלק לא קטן מההנהלה גם לא בארץ...
לא בכית עליהם ?
לא יודע אם זה קשור...
אלה שאומרים "אני עוזב כי מסוכן פה", מעבר לזה שהם מדברים שטויות, לא מבינים מהי שבטיות, כמה היא משחקת תפקיד מרכזי באנושות ועד כמה מאפשרת לפרט לשרוד.
רוצה לעזוב את השבט? תפאדל... במובן השבטי גם ככה אין ערך לאנשים כאלה.
פקח את העיניים והבט מסביבך... שבטיות היא הכל. גם אם המונח "שבט" מותאם לברית וארשה, נאט"ו, סונים, שיעים, חמולה, משפחה... או כל שיוך אחר, חשוב להבין שסיכויי ההישרדות של הפרט טובים ככל שהשבט אליו הוא משתייך חזק יותר והפרטים בו קשורים אחד בשני ונאמנים האחד לאחר.אולי מה שאתה אומר נכון לתקופות עבר שהיו חשוכות.
היום אם לבנאדם רע בשבט X, מה מונע ממנו לעבור לשבט Y ?
בנאדם מסתכל על מכלול החיים שלו שזה בממוצע 80+ שנה ...
ולא מה יהיה אולי טוב בעוד 1000 שנים...שלפי ה1000 שנים האחרונות אפשר להבין שמה שבנאדם היה מסיק לפני 1000 שנה בדיוק, לא שווה כמעט דבר בימים אלו...(כלומר קשה לצפות את העתיד)
פקח את העיניים והבט מסביבך... שבטיות היא הכל. גם אם המונח "שבט" מותאם לברית וארשה, נאט"ו, סונים, שיעים, חמולה, משפחה... או כל שיוך אחר, חשוב להבין שסיכויי ההישרדות של הפרט טובים ככל שהשבט אליו הוא משתייך חזק יותר והפרטים בו קשורים אחד בשני ונאמנים האחד לאחר.
נחמד לחלום בהקיץ על כל מיני אוטופיות קסומות אבל תוך כדי לפקוח עין מדי פעם ולשים לב שהשבט שלך חזק, מחובר ומשורג (interlaced) ובעיקר שהוא עדיין מגן עליך.
אתה לא יכול לבחור לאיזה קבוצה להשתייך. אתה יהודי ולכן שייך ל"שבט אזרחי מדינת ישראל".אין לי מושג איך הסקת את זה שאני לא חושב שלהשתייך לקבוצה זה חשוב.
הבחירה שלך לאיזו קבוצה להשתייך זה משהו אחר...
ומצטער להגיד לך חביבי, המדינה שלנו ממש ממש לא מלוכדת.
אני לא אפתח ואלכלך על המדינה כי אני אוהב את המולדת, אבל לאן שהמולדת מופנת בעזרת הקברניטים שלה זה כבר דיון אחר.
אתה לא יכול לבחור לאיזה קבוצה להשתייך. אתה יהודי ולכן שייך ל"שבט אזרחי מדינת ישראל".
המדינה שלנו לא רק שהיא מלוכדת, היא אחת מהיותר מלוכדות בעולם ככל שיש לכך משמעות שבטית (שרשרת האירועים המשמעותיים בהיבט אסטרטגי לא איפשרו לתלכיד להתנוון יותר מדי) וחשוב מכך, מבינה את הסכנות לשבט טוב מאחרות.
לקטר ולהתבכיין מותר תמיד כמו גם להתעסק בעצמך וב"קשה לי" שלך, כל עוד אתה מבין מתגייס (במובן כלשהו) כשהשבט צריך אותך.
אני לא מתכוון להיכנס לדיון פוליטי, אין לזה שום קשר לנושא (לא לחינם הפוליטיקה זזה לצד בחירום).
לא יודע אם זה קשור...
אלה שאומרים "אני עוזב כי מסוכן פה", מעבר לזה שהם מדברים שטויות, לא מבינים מהי שבטיות, כמה היא משחקת תפקיד מרכזי באנושות ועד כמה מאפשרת לפרט לשרוד.
רוצה לעזוב את השבט? תפאדל... במובן השבטי גם ככה אין ערך לאנשים כאלה.
אני עיוור למתרחש במדינה?... אני משוכנע שאני ראיתי, למדתי, עברתי ויודע הרבה יותר ממך. אגב, הצורך לרדת לפסים אישיים מבלי שאתה מכיר אותי כלל לא במקום.לא אכנס לוויכוח הזה איתך... ראיתי במספר דיונים שאתה פשוט עיוור למתרחש במדינה.
אני ציוני, יהודי שאוהב את המדינה, וזה לא הופך אותי להתעלם מהנעשה.
לא אכנס לדיון פוליטי... אין לי כוח לזה.
אני עיוור למתרחש במדינה?... אני משוכנע שאני ראיתי, למדתי, עברתי ויודע הרבה יותר ממך. אגב, הצורך לרדת לפסים אישיים מבלי שאתה מכיר אותי כלל לא במקום.
אף אחד לא מתעלם מכלום, אתה פשוט מנסה להחדיר בכוח את הבכיינות שלך לתגובה שאין לה איתה נקודת השקה.
אני לא כאן בכדי לא לאכזב אותך...אין לך מספיק אצבעות בשביל לספור את הכמות האנשים שנרצחו ,נהרגו ונפצעו במלחמות ובפיגועי טרור מ"השבט" שלי (משפחה) בשביל "השבט הגדול" (מדינה).
מה אתה ישר מקשקש כאילו אתה יודע הכל " אלה שאומרים "אני עוזב כי מסוכן פה", מעבר לזה שהם מדברים שטויות".
כן מסוכן פה ואני לא סתם "מתבכיין",מקווה שלא תצטרך להבין את כאב הטרור והמלחמות על הקרובים שלך בשביל להפנים שאתה לא רוצה שהילדים והנכדים שלך יעברו אותו דבר .
לא נעלבתי ,פשוט התאכזבתי שאדם כמוך לא מצליח לראות גם את החלק הזה במציאות הזו.
אני לא כאן בכדי לא לאכזב אותך...
השימוש בשכול כדי להצדיק את העמדה הזאת לא רלוונטי. כן, שכול הוא חזק, אבל כ"א מתמודד איתו ומגיב לו באופן שונה.
מעבר לכך, שוב, אתה מפספס את הנקודה. נטישה של השבט החזק תגביר מאוד את הסבירות שילדיך ונכדיך יחוו סיטואציות גרועות בהרבה.
זה אתה שכינית אותי עיוור. זה בכלל לא משנה לאיזה עשירון אני משתייך... אתה מכניס דיון בנושא תוך שאתה משתמש בתגובה שבשום אופן לא קשורה לדיון.מצטער, זאת לא הייתה הכוונה שלי.
מהידע שיש לך כאן, ומתגובות שלך והתייעצות איתך אפילו בפייסבוק אני דווקא רוכש לך הערכה.
בוא נענה על שאלה פשוטה... אתה מבחינה כלכלית משתייך ל10% העליונים ?
זה שעברת יותר ממני ? איך זה מעיד משהו על הדיון הזה? הרי אם בסופו של דבר אתה נמצא בנקודה טובה ממני בזמן הספציפי הזה?
ההיסטוריה הוכיחה זאת בכמעט 100% מהמקרים.איך אתה יכול להבטיח לי, שפעולה שתיעשה גרועה היום (עזיבה) לא תביא תועלת לטווח רחוק יותר מהשארות ?
זה אתה שכינית אותי עיוור. זה בכלל לא משנה לאיזה עשירון אני משתייך... אתה מכניס דיון בנושא תוך שאתה משתמש בתגובה שבשום אופן לא קשורה לדיון.
ההיסטוריה הוכיחה זאת בכמעט 100% מהמקרים.
אתה צעיר ולכן מתוך "פרט" אתה מבין "אני"... אבל אני לא מתייחס אליך או אל ההתנהלות הפנימית בשבט. מותר לך לקטר, להפגין, לרוץ לכנסת, יודע מה, מותר לך להיות גם אפס תשוש נפש ומובטל... אתה ציוני, אוהב את המדינה והיא השבט שלך. השבט מלוכד משום שבחירום הוא מניח את המחלוקות בצד בצורה טובה מאוד, הוא חזק משום שהוא למוד ניסיון ובסה"כ איכותי ובעת מצוקה של פרט בעלת משמעות שבטית (חטיפה, ריגול, מפגע טבע מחוץ למדינה...) ילך הרבה יותר רחוק משבטים אחרים עבור הפרטים שלו.עיוור אינו בהכרח מאופיין בחוסר ראיה מוחלט, לעיתים יש עיוורי צבעים.
כשאתה מסתכל דרך משקפי השמש, השמש פחות מסנוורת.
אל תיתפס למילה אחת שרשמתי, הודתי שהיא לא הייתה במקום והתפיסה שלך ושלי לאותה מילה הוא שונה. ואף על פי כך חזרתי בי.
בנאדם ממוצע שמשתחרר מהצבא ורוצה לחיות, מרוויח מינימום של 5000-6000 שקל. איך עליו להתקיים ?
לא ניכנס למלא שחיטויות במדינה...