נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא חושב שהוא בכלל ברצועה אלא בלבנון או אפילו סוריה.
הסיכויים לחלץ חטוף כיום שואפים לאפס. כל המקום עצמו ממולכד ויש לך אולי עשרות מחבלים בטווחים של מאות מטרים שברגע שנכנסים כל אדם שנמצא במקום מתפוצץ. לא מספיק לנטרל את המחבלים במבנה עצמו כמו בעבר אלא גם את המחבלים שנמצאים הרחק מהמקום ובכל רגע ורגע בלחיצת כפתור מפוצצים את המקום.
את האמת לא האמנתי שהוא חי בכלל ושהכל תעמולה תקשורתית של החמאס.
בכל מקרה שומעים את הרעד בקול כשהוא אומר "מתייחסים אלי מצויין" = זה לא קורה באמת.
החמאס לא פרייארים, גם אם יהיה פיצוץ חיפוי יהיה כאלה שהתפקיד שלהם להיות המטרה הראשונה במרחק גדול ממקום המחבוא, וברגע שהם חוטפים כל המחבוא עף קיבינימאט.אני בטח שקטונתי במקרים האלה, הייתי בצבא רחוק מאד מיחידות מיוחדות (שריונר) אבל אני חושב שיש דרכים להביא להסחה. אני חושב שאם פתאום צה"ל יתחיל להפציץ איפשהו באזור כחיפוי ויעלה מטוסים שיחוגו מסביב ויעזרו לכוחות זהלא משהו כל כך קשה.
אין לי ספק שהוא באמצע איזה מחנה פליטים צפוף מסריח ומגעיל באמצע עזה. אבל הסיירות והשב"כ כבר פעלו בתנאים קשים יותר אני מאמין
אני לא מאמין שהוא אפילו עבר למצרים, בפעולה כזו החמאס מסתכן ונהיה גלוי, והשב"כ היה עולה עליהם בכמה דקות, ושולח ייחידת חילוץ כגון מטכ"ל או שייטת.
אני מאמין שהשב"כ יודע היכן הוא ממוקם אבל הסיכון לשחרור במבצע צבאי גדול ומסוכן
להפך, אתה נאיבי, הוא לא בלבנון ולא באיראן, לא היו נותנים להוציא אותו משם.לדעתי אתה נאיבי
לא יודעים איפה הוא
אני מהמר על לבנון/אירן