הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

החמאס פירסם קלטת חדשה של גלעד שליט.

את האמת לא האמנתי שהוא חי בכלל ושהכל תעמולה תקשורתית של החמאס.
בכל מקרה שומעים את הרעד בקול כשהוא אומר "מתייחסים אלי מצויין" = זה לא קורה באמת.

צריך להחריב לשבור ולנתץ כל בית ובית ברצועת שרצים הזאת שנקראת רצועת עזה עד שהם יחזירו אותו !!!!!!

אתם יודעים מה עשו הרוסים בפעם הראשונה שחטפו להם אנשים הערבים בלבנון ? חטפו 2 קרובי של החוטפים, שיספו לראשון את הגרון, חתכו לו את הזין והכניסו לו אותו לפה והשאירו את הגופה ככה בדלת של המשפחה והזהירו שאם תוך 24 שעות לא ישחררו את האנשים שלהם ככה המשפחה תקבל גם את החטוף השני.
אחרי כמה שעות לא רק ששחררו את החטופים שלהם אלא גם לעולם לא ניסו לחטוף שוב רוסים.
זה מה שישראל צריכה לעשות ויפה שעה אחת קודם !!!

הכי כואב זה לחשוב על מה הוא חשב בזמן עופרת יצוקה, כשהוא שומע שמחריבים את עזה 24 שעות (מטוסים, טנקים, חיילים, וכו').

^ בדיוק רואים את זה גם בעיניים שלו מסכן ..
ואם הוא היה אומר משו רע עליהם היו מענים אותו עוד יותר

הכי כואב זה לחשוב מה קרה אחרי שנגמרו ההפצצות והוא ראה שאף אחד לא מחזיר אותו

אני לא חושב שהוא בכלל ברצועה אלא בלבנון או אפילו סוריה.

לא משה, הוא בעזה, ישראל מטילה על עזה עוצר ימי, היה קשה עד בלתי אפשרי להוציא אותו משם, זה גם יותר מדי סיכון עבורם.
אני חושב שהוא שם וצריך ללכת ולהוציא אותו משם בכל דרך אפשרית שלא תכפה עלינו לשחררים רוצחים

אני לא מאמין שהוא אפילו עבר למצרים, בפעולה כזו החמאס מסתכן ונהיה גלוי, והשב"כ היה עולה עליהם בכמה דקות, ושולח ייחידת חילוץ כגון מטכ"ל או שייטת.

אני מאמין שהשב"כ יודע היכן הוא ממוקם אבל הסיכון לשחרור במבצע צבאי גדול ומסוכן

אני לא בטוח שזה כל כך מסוכן כמו זה שאף אחד לא רוצה לקחת אחריות וכולם מפחדים.
האמת שבדיוק שלשום סיימתי לקרוא את הספר החדש של רונן ברגמן, הוא אומר שהם לא ניסו בכלל למצוא איפה הוא, בגלל שלא רצו להגיע לדילמה הזאת. מצד אחד אף רה"מ לא רוצה לקחת אחריות על שחרור של רוצחים מצד שני אף אחד לא רוצח לקחת אחריות על ניסיון חילוץ כושל שלדעתי עדיף בהרבה... גם אם יהיו אבידות זה עדיין יהיה קטן לעומת הנזק שייגרם מהמוטיבציה לעוד חטיפות ומשחרור של הרוצחים שעלולים לחזור לזה. (נכון זה קשה וקר להגיד אבל לפעמים צריך גם את השיקול הקר)

הסיכויים לחלץ חטוף כיום שואפים לאפס. כל המקום עצמו ממולכד ויש לך אולי עשרות מחבלים בטווחים של מאות מטרים שברגע שנכנסים כל אדם שנמצא במקום מתפוצץ. לא מספיק לנטרל את המחבלים במבנה עצמו כמו בעבר אלא גם את המחבלים שנמצאים הרחק מהמקום ובכל רגע ורגע בלחיצת כפתור מפוצצים את המקום.

הסיכויים לחלץ חטוף כיום שואפים לאפס. כל המקום עצמו ממולכד ויש לך אולי עשרות מחבלים בטווחים של מאות מטרים שברגע שנכנסים כל אדם שנמצא במקום מתפוצץ. לא מספיק לנטרל את המחבלים במבנה עצמו כמו בעבר אלא גם את המחבלים שנמצאים הרחק מהמקום ובכל רגע ורגע בלחיצת כפתור מפוצצים את המקום.

אני בטח שקטונתי במקרים האלה, הייתי בצבא רחוק מאד מיחידות מיוחדות (שריונר) אבל אני חושב שיש דרכים להביא להסחה. אני חושב שאם פתאום צה"ל יתחיל להפציץ איפשהו באזור כחיפוי ויעלה מטוסים שיחוגו מסביב ויעזרו לכוחות זהלא משהו כל כך קשה.
אין לי ספק שהוא באמצע איזה מחנה פליטים צפוף מסריח ומגעיל באמצע עזה. אבל הסיירות והשב"כ כבר פעלו בתנאים קשים יותר אני מאמין

את האמת לא האמנתי שהוא חי בכלל ושהכל תעמולה תקשורתית של החמאס.
בכל מקרה שומעים את הרעד בקול כשהוא אומר "מתייחסים אלי מצויין" = זה לא קורה באמת.

הרעד בקול שלו היה גם בקטעים אחרים, מה שאני שמתי לב שהוא נראה ללא חבלות בכלל+מגולח.

אני בטח שקטונתי במקרים האלה, הייתי בצבא רחוק מאד מיחידות מיוחדות (שריונר) אבל אני חושב שיש דרכים להביא להסחה. אני חושב שאם פתאום צה"ל יתחיל להפציץ איפשהו באזור כחיפוי ויעלה מטוסים שיחוגו מסביב ויעזרו לכוחות זהלא משהו כל כך קשה.
אין לי ספק שהוא באמצע איזה מחנה פליטים צפוף מסריח ומגעיל באמצע עזה. אבל הסיירות והשב"כ כבר פעלו בתנאים קשים יותר אני מאמין
החמאס לא פרייארים, גם אם יהיה פיצוץ חיפוי יהיה כאלה שהתפקיד שלהם להיות המטרה הראשונה במרחק גדול ממקום המחבוא, וברגע שהם חוטפים כל המחבוא עף קיבינימאט.

בקשר למה שאמרת עם הרוסים, פאק זה כל כך מתאים לרוסים, אהבתי XD

בקשר לקלטת, התקשורת הולכת לעשות מסביב לזה קרקס, זה די עצוב, אבל טוב לדעת שהוא חי.

הבעיה שהרוסים לא תלויים בקהילה הבין לאומית והקהילה תפסיד יותר אם הם יעזבו את האו"ם וכל החברויות שלה בעולם, מצד שני הקהילה לא תפסיד אם ישראל תעזוב או שתושעה משם.
מה גם לרוסים יש הרבה יותר כסף ויכולת צבאית מישראל, יש אוליגרכים שמנהלים כלכלות של מדינות שלמות ואם יסגרו את הברזים המדוברים (מסחר בין בנקים רוסים לבנקים בעולם, בדומה למה שעשו לאיראן והסנקציות), מדינות יפסידו ויהיה משבר כלכלי אף גדול יותר ממה שיש עכשיו.
בקיצור הדברים לא פשוטים, יש גם המון פוליטיקה, זה נכון שאם היה נופל טיל בארה"ב או רוסיה לא היה נשאר זכר ממי שעשה את זה (אפשר לראות גם את המלחמה האחרונה בין רוסיה לגאורגיה שנגמרה תוך מספר ימים והיו שם דברים מטורפים), אבל בישראל הדברים שונים אנחנו נורא תלויים בגורמים אחרים ושלא נדבר על הדעות הקדומות והאנטישמיות שיש עלינו תמיד.

אני לא מאמין שהוא אפילו עבר למצרים, בפעולה כזו החמאס מסתכן ונהיה גלוי, והשב"כ היה עולה עליהם בכמה דקות, ושולח ייחידת חילוץ כגון מטכ"ל או שייטת.

אני מאמין שהשב"כ יודע היכן הוא ממוקם אבל הסיכון לשחרור במבצע צבאי גדול ומסוכן

לדעתי אתה נאיבי
לא יודעים איפה הוא

אני מהמר על לבנון/אירן

לדעתי אתה נאיבי
לא יודעים איפה הוא

אני מהמר על לבנון/אירן
להפך, אתה נאיבי, הוא לא בלבנון ולא באיראן, לא היו נותנים להוציא אותו משם.
סביר להניח גם שיודעים בערך איפה הוא, פשוט משנים את המיקום שלו כל הזמן.

ובסיני אין תמיכה לחמאס, מצרים שונאים את חמאס בערך כמו ישראל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית