אשכול ה"כמה אתה מרים אחי"?

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך
the secret is not to give a fuck
היום מישהו עשה בנץ' לידי. הבחור נראה שהוא שוקל לפחות לפחות איזה 25 קילו מתחתיי. אני התכוננתי לפני כל סט (נפח), שמתי חגורה, רצועות, הקשתתי את הגב, ואז ראיתי אותו עושה אותו משקל בלי שום ציוד, בלי קשת, בלי לג דרייב, מוריד לחזה עליון ועושה טווח תנועה מלא כל חזרה.
הפואנטה שלי זה שקשה NOT TO GIVE A FUCK 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
טוב האמת זה בכלל לא קשור למה שאמרת סתם רציתי להוריד את זה מהלב 😭

היום מישהו עשה בנץ' לידי. הבחור נראה שהוא שוקל לפחות לפחות איזה 25 קילו מתחתיי. אני התכוננתי לפני כל סט (נפח), שמתי חגורה, רצועות, הקשתתי את הגב, ואז ראיתי אותו עושה אותו משקל בלי שום ציוד, בלי קשת, בלי לג דרייב, מוריד לחזה עליון ועושה טווח תנועה מלא כל חזרה.
הפואנטה שלי זה שקשה NOT TO GIVE A FUCK 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
טוב האמת זה בכלל לא קשור למה שאמרת סתם רציתי להוריד את זה מהלב 😭
אני חושב שאני יודע על מי אתה מדבר. הוא במקרה נראה גם כמו בילדר? יש לי אחד בביתן שלי ששוקל בערך 80 וראיתי אותו פעם אחרונה עושה בנץ' 3X8 בלי שום ציוד עם 110 קילו.

אני חושב שאני יודע על מי אתה מדבר. הוא במקרה נראה גם כמו בילדר? יש לי אחד בביתן שלי ששוקל בערך 80 וראיתי אותו פעם אחרונה עושה בנץ' 3X8 בלי שום ציוד עם 110 קילו.
זה היה במעלות לא בטכניון 😃

הבחור עם גופיה מכנס שלושת רבעי חאקי וקעקוע טרייבל גדול על אחד הכתפיים?

• פותח/ת השרשור
יש לכם טעות, זה לא צריך להסתיים ב"אחי" או "עחי".
עונים פשוט עם מבט מאיים:
"100."
וממשיכים ללכת, תנו לבחור ששאל אתכם להיות מבולבל.
אתם תמשיכו לשדר ביטחון ובחיים לא להוסיף "אחי", על מנת לא לשבור את הדיסטנס ואת תחושת העליונות שאתם מייצרים.

אדיר! אימצתי!

כל פעם כשאני מגיע להתאמן המכון כושר נסגר ישר על מה אתם מדברים 🤣🤣😆🤩

אני בדרך כלל עונה בשאלה "למה זה משנה?" כי אני לא רואה למה זה ישנה למישהו כמה אני מרים, אם הוא ממשיך לשאול אני לא מציין מספר ואומר שכל עוד לא ראית אותי מרים את המשקל הזה זה לא באמת קרה.

יש מספיק אנשים שלא משנה כמה אני לוחץ תמיד יוסיפו לעצמם עוד 20 ק"ג ויאמרו שבצעירותם הם לחצו את זה (ולזה אני עונה "ומה קרה?")

על כל העמוד האחרון

קבצים מצורפים

• FB_IMG_1442241796248.jpg
    FB_IMG_1442241796248.jpg
    KB 30.4 · צפיות: 84
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית