עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה אחי מעריך את זה@incin
לי אישית יצא לפגוש 2 אנשים שעשו סמולוב ג'וניור לבנץ' ומאיך שזה נראה לשלב סקוואט ודד בנפח בזמן האימונים האלה זה לא רעיון טוב.
מרום אני חושב שמבחינת משקלי העבודה שלך אתה נמצא במקום מעולה מבחינת הבנץ' אבל לאומת זאת יש לך המון לאן להתקדם בסקוואט ובדד ליפט (אם אני זוכר נכון יש לך סינגל דד באזור 200-210 וסקוואט איזה 190 לא?). לדעתי תדחה את הסמולוב ג'וניור לבנץ' למצב שתרגיש שהגעת למיצוי הפוטנציאל שלך בסקוואט ובדד ליפט ובינתיים תעשה תוכנית שתתמקד יותר בפלג גוף תחתון.
ממה שאני מבין אם אני רוצה סמולוב אני צריך להזניח את הסקוואט ודדליפט וזה לא בא בחשבוןבהנחה שהבנץ בעדיפות אז לדעתי כן
ראשון:
בנץ 8 רביעיות
סקוואט נפח (לא להשתגע)
סט עצימות דד (אפשר 5/3/1 לדעתי)
בטן
שני:
בנץ 10 שלשות
מתח וקרלז וכאלה
רביעי:
בנץ 6 שישיות
סקוואט עצימות
בטן
שישי:
בנץ 7 חמישיות
מתח וקרלז וכאלה
תזיז את הימים איך שנוח לך
תחשוב כמה אנשים אתה מכיר בLBS שהסינגל סקוואט שלהם גדול ב30 קילו מהסינגל בנץ' 😆😆תודה רבה אחי מעריך את זה
ומסכים איתך השיא שלי בסקוואט 170 ל1 ודדליפט 190 ל2
אני כרגע מתכוון להמשיךבמתכונת SS עד 160-170 סקוואט ו 200-210 דדליפט אחכ טקסס
הבעייה שאני לא יודע עוד כמה אני יוכל למשוך את טקסס בלחיצות כרגע ממשיך SS סקוואט ודד ולחיצות טקסס ..
הכוונה שבSS אני רוצה להגיע למספרים האלהתחשוב כמה אנשים אתה מכיר בLBS שהסינגל סקוואט שלהם גדול ב30 קילו מהסינגל בנץ' 😆😆
אני חושב שהיחידים חוץ ממך שקרובים לפרופורציות האלו הם אני ואלברו כשמירב הפורום נמצאים בפערים עצומים בין פלג גוף תחתון ללחיצות, ומכאן הסקתי שיתאים לך יותר לעבוד עכשיו על שיפור הסקוואטים והמשיכות.
מה אתה חושב אבל? נראה לך שתוכל להגיע רק ל160-170 סקוואט ו200-210 דד ליפט? אני חושב שאם תעשה 2 סייקלים בטקסס פלג גוף תחתון אתה תגיע למספרים הרבה יותר גבוהים
בהצלחהממה שאני מבין אם אני רוצה סמולוב אני צריך להזניח את הסקוואט ודדליפט וזה לא בא בחשבון
אולי אני יעשה עוד סבב של אד קואן
ותודה !
זה תלוי כמה אתה רוצה להתקדם בבנץהכוונה שבSS אני רוצה להגיע למספרים האלה
בטקסס אני מכוון ליותר
השאלה מה אני יעשה שאני לא מצליח להתקדם בבנץ כשאני בטקסס
לעשות עוד סבב של אד? או משהו אחר ? כי לפי מה שאני רואה אתה ודניאל רושמים שאני אצטרך לזנוח את סקוואט ודדליפט ואני לא מסכים לזה בישביל בנץ
תודה בפלג גוף תחתון אני ימשוך SS עד המיצוי אחכ נתכנן את טקסס ..בהצלחה
אם כבר אתה עושה טקסס לדעתי כדאי גם שתבנה את הטקסס חכם עם מטרות ברורות ל10-12 שבועות הבאים וימי עצימות בהתאם.
תשמע אתה כבר מתאמן מתקדם מאוד מבחינת לחיצות ומה שנשאר לך כרגע זה לסגור פערים בין הלחיצות לסקוואט/דד. כשתצליח לסגור את הפער הזה אתה לא תוכל יותר לעבוד בתוכניות אימונים שיקדמו אותך בכל שלושת תרגילי הבסיס בו זמנית, ותצטרך לעשות סייקלים נפרדים כשכל סייקל יתמקד בהתקדמות במשקל העבודה בתרגיל מסוים. אז כמו שאמרתי, אתה לדעתי נמצא ב2 רמות שונות מבחינת ניצול היכולת שלך בלחיצות וניצול היכולת שלך בשאר תרגילי הבסיס. תתמקד בצמצום פערים ואז תתחיל להתאמן כמו מתאמן מתקדם.הכוונה שבSS אני רוצה להגיע למספרים האלה
בטקסס אני מכוון ליותר
השאלה מה אני יעשה שאני לא מצליח להתקדם בבנץ כשאני בטקסס
לעשות עוד סבב של אד? או משהו אחר ? כי לפי מה שאני רואה אתה ודניאל רושמים שאני אצטרך לזנוח את סקוואט ודדליפט ואני לא מסכים לזה בישביל בנץ
תודה מקס סידרת לי כמה דברים בראשתשמע אתה כבר מתאמן מתקדם מאוד מבחינת לחיצות ומה שנשאר לך כרגע זה לסגור פערים בין הלחיצות לסקוואט/דד. כשתצליח לסגור את הפער הזה אתה לא תוכל יותר לעבוד בתוכניות אימונים שיקדמו אותך בכל שלושת תרגילי הבסיס בו זמנית, ותצטרך לעשות סייקלים נפרדים כשכל סייקל יתמקד בהתקדמות במשקל העבודה בתרגיל מסוים. אז כמו שאמרתי, אתה לדעתי נמצא ב2 רמות שונות מבחינת ניצול היכולת שלך בלחיצות וניצול היכולת שלך בשאר תרגילי הבסיס. תתמקד בצמצום פערים ואז תתחיל להתאמן כמו מתאמן מתקדם.
בהחלט נשמע אופציה בהמשך תודה !למה שלא תנסה לפצל את הטקסס ל4 ימים בשבוע ותוכל גם לעשות בנצ' פרס וגם פרס פעמיים בשבוע?
60 זה נמוך. להרבה פה בפורום יש הפרש של 100+דבר ראשון, אני אישית חושב שעדיף לך להתחיל ב3 אימוני בנץ בשבוע.
לי היה הכי נוח להוסיף לאימוני בנץ רק תרגילי גב , ואת הסקוואט והדד בימים נפרדים.
אם יש לך אפשרות להתאמן 6 פעמים בשבוע אז זה מה שהייתי עושה:
ראשון: טקסס נפח.
שני: בנץ
שלישי: טקסס התאוששות.
רביעי: בנץ.
חמישי: טקסס עצימות.
שישי:בנץ.
אם אתה מעדיף אתה יכול להחליף את הסדר, ככה שבנץ תעשה בראשון וטקסס בשני.
חשוב לשים לב לטכניקה בבנץ ( קשה עקב התשישות ).
אם אתה מתחיל להרגיש כאבים בכתף עדיף לעצור ( כמובן שתלוי בסוג הכאב).
@Tank דווקא אצלי ההפרש בין סקוואט לבנץ עומד על 60 קג..
תלוי במשקלים. סקוואט 160 ובנץ' 100 זה הפרש שונה מאשר סקוואט 260 ובנץ' 20060 זה נמוך.
בלחיצות אני ישאר בטקסס כרגעתלוי במשקלים. סקוואט 160 ובנץ' 100 זה הפרש שונה מאשר סקוואט 260 ובנץ' 200
לגבי השאלה שלך על שילוב תכניות, כמו שבטח ראית בלוג שלי הייתי עושה עד לפני שבועיים סוג של 5/3/1 ללחיצות (את הנפח בטווחי חזרות אחרים מאשר בתכנית המקורית ועם דגש יותר על בנץ') ויום נפח סקוואט ויום עצימות סקוואט ודדליפט.
אם יש לך אפשרות להתאמן 4 ימים בשבוע זו אפשרות לא רעה. אמנם אתה מתקדם בבנץ' רק 2.5 קילו ב 3-4 שבועות אבל אתה לוחץ פעמיים בשבוע ולא 4.