נק' מוניטין:
18
- 764
- 28
זה אותו תרגיל אבל טיפה שונה אחד שאתה עם רגליים על הרצפה השני שאתה יושב.. מה עדיף ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה אותו תרגיל אבל טיפה שונה אחד שאתה עם רגליים על הרצפה השני שאתה יושב.. מה עדיף ?
יש יותר מדי תרגילים לכל איבר אני כבר לא יודע מה יותר טוב ממה ומה הכי טוב ומה נכון .. : Pעדיף להתרכז במתח, דדליפט, חתירות וגם פולי עליון רגיל באחיזה רגילה.
זה שטויות בפיתה, פשוט סרטון חסר תועלת שאני מצטער שבזבזתי עליו זמן מהחיים, הכריות בכסא הזה לא נועדו כדי לבצע תרגיל מסויים הם נועדו כדי שלא תעוף למעלה, אין שום הבדל במכניקה את תשים את הרגליים בצורה שונה, אותם שרירים פעילים..ה אותו תרגיל אבל טיפה שונה אחד שאתה עם רגליים על הרצפה השני שאתה יושב.. מה עדיף
תסתכל טוב, בחלק השני הוא יושב כך שהברכיים שלו על הרצפה.אני לא מכיר תרגיל כזה כשאתה עם רגליים על הריצפה
אתה יכול להוסיף תרגילים מהסוג הזה ( כמו בסרטון), אבל לדעתי המינון שלהם צריך להיות נמוך ואתה צריך להתבסס על מה ש WhileWalker אמר. תתמקד במתח\צ'ין אפס\חתירות (לא במכונה)יש יותר מדי תרגילים לכל איבר אני כבר לא יודע מה יותר טוב ממה ומה הכי טוב ומה נכון .. : P